Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Aha i jeszcze coś Ewa czyli E-S kupiła Heniucie piekna nowa piłke ,koloru zółtego która to Heńiek dzisiaj zabawiał sie ,ze mało sie nie powyłam ze śmiechu co z nia wyprawiał .
Dziękujemy ciociu Ewo za tak hojne dary:loveu:

Posted

Freya73 napisał(a):
Szarotka chyba mowi o ojczyznie? Prawda Szarotko?

Tak , najpierw zachacze o Londyn bo tam mam dorosle latorosle :):) a potem polece do Krakowa, bede byc moze w Warszawie, Inowroclawiu i jeszcze paru miejscach :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Tak , najpierw zachacze o Londyn bo tam mam dorosle latorosle :):) a potem polece do Krakowa, bede byc moze w Warszawie, Inowroclawiu i jeszcze paru miejscach :):)

Zanosi się na to, że te parę miejsc to będzie bardzo duża para...... ;)

funia napisał(a):
Czy trzymacie kciuki za wyniki Heńka?:mad:

Pewnie............... wszystko będzie O.K. :)

Posted

Bardzo dobrze Henio wygląda :loveu:. Pobyt u funi służy mu, co zresztą było do przewidzenia od początku. Sierść też mu wyładniała.
Jeszcze się tylko upewnię, z łapką Henia wszystko w porządku prawda.

Posted

Dziwi mnie to ,ze na uszach ma dalej łyso .Nie odrasta mu sierśc i jest taka skóra nieciekawa .Moze to musi potrwać .No nic nie bede gdybac .Czekamy .Jutro zadzwonię i zapytam moze coś wiadomo juz .

Posted

Dobrze by było aby nie było grzybicy, bo to paskudztwo wymaga czasu do wyleczenia. Ale na zdjęciach nie widać zmian skórnych, pewnie są niewielkie. A może on ma alergię np. na pasożyty zewnętrzne. Trzeba poczekać na wyniki badań.

Heniu bardzo fajny pies się z ciebie zrobił :loveu:

Posted

No tak czy inaczej z nadzieją trzymamy kciuki za wyniki badań funiu.

Bardzoś go odmieniła wiesz i to nie tylko w sensie wyglądu. Odżyło psisko u Ciebie.
Wstaw zdjęcie Henryka (jak uda się zrobić) z nową piłeczką. Co on z nią wyprawia???