Szarotka Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 zuzka napisał(a):A kto wyciągnął Henia ze schroniska ? Chyba Ewa ?? Quote
funia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Aha i jeszcze coś Ewa czyli E-S kupiła Heniucie piekna nowa piłke ,koloru zółtego która to Heńiek dzisiaj zabawiał sie ,ze mało sie nie powyłam ze śmiechu co z nia wyprawiał . Dziękujemy ciociu Ewo za tak hojne dary:loveu: Quote
funia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 gdzie sie wybierasz Szarotko w lipcu lub sierpniu ? Quote
Freya73 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 funia napisał(a):gdzie sie wybierasz Szarotko w lipcu lub sierpniu ? Szarotka chyba mowi o ojczyznie? Prawda Szarotko? Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Freya73 napisał(a):Szarotka chyba mowi o ojczyznie? Prawda Szarotko? Tak , najpierw zachacze o Londyn bo tam mam dorosle latorosle :):) a potem polece do Krakowa, bede byc moze w Warszawie, Inowroclawiu i jeszcze paru miejscach :):) Quote
funia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wysłałam pare zdjęć Heniuty z komórki do ala123 ,jak znajdzie chwile obiecała ze wklei . Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 funia napisał(a):Czy trzymacie kciuki za wyniki Heńka?:mad: Hm cos mi ucieklo ??jakie wyniki ?? Quote
anawa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Szarotka napisał(a):Tak , najpierw zachacze o Londyn bo tam mam dorosle latorosle :):) a potem polece do Krakowa, bede byc moze w Warszawie, Inowroclawiu i jeszcze paru miejscach :):) Zanosi się na to, że te parę miejsc to będzie bardzo duża para...... ;) funia napisał(a):Czy trzymacie kciuki za wyniki Heńka?:mad: Pewnie............... wszystko będzie O.K. :) Quote
ala123 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zdjęcia Henia zrobione przez funię: radosny Henio Henio czujny Henio -diabełek tasmański Quote
E-S Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 funia napisał(a):Czy trzymacie kciuki za wyniki Heńka?:mad: No masz .... brak wiary czy co? Ewa Quote
KrystynaS Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Bardzo dobrze Henio wygląda :loveu:. Pobyt u funi służy mu, co zresztą było do przewidzenia od początku. Sierść też mu wyładniała. Jeszcze się tylko upewnię, z łapką Henia wszystko w porządku prawda. Quote
funia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Tak z łapka ok.Ma troche kłopoty ze skóra ,na fotach tego nie widac .Czekamy na wyniki wymazu w kierunku grzyba ...... Quote
funia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dziwi mnie to ,ze na uszach ma dalej łyso .Nie odrasta mu sierśc i jest taka skóra nieciekawa .Moze to musi potrwać .No nic nie bede gdybac .Czekamy .Jutro zadzwonię i zapytam moze coś wiadomo juz . Quote
KrystynaS Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dobrze by było aby nie było grzybicy, bo to paskudztwo wymaga czasu do wyleczenia. Ale na zdjęciach nie widać zmian skórnych, pewnie są niewielkie. A może on ma alergię np. na pasożyty zewnętrzne. Trzeba poczekać na wyniki badań. Heniu bardzo fajny pies się z ciebie zrobił :loveu: Quote
funia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Są spore krysiu ,tylko zdjęcia nie oddaja tego z reszta wiekszosc jest po spodem ,czyli na klacie ,pod pachami w pachinach i przy udzie Quote
KrystynaS Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No tak czy inaczej z nadzieją trzymamy kciuki za wyniki badań funiu. Bardzoś go odmieniła wiesz i to nie tylko w sensie wyglądu. Odżyło psisko u Ciebie. Wstaw zdjęcie Henryka (jak uda się zrobić) z nową piłeczką. Co on z nią wyprawia??? Quote
funia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Henryk bardzo komicznie bawi sie piłka .Widać ,ze nigdy nie miał takiej zabawki .....Biedaczysko na początku nie wiedział jak sie tym bawic . Quote
KrystynaS Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Malutki ...... :iloveyou:. Wiele go w życiu ominęło, czas aby to nadrobił. Quote
Recommended Posts