Szarotka Posted June 20, 2016 Author Posted June 20, 2016 O to sie Henio nie po opala :) A u nas takie upaly. 1 Quote
natalar Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 U nas do wczoraj tez. Dzisiaj juz mokro,szaro i ponuro.. Quote
Szarotka Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 A u nas sa goscie z Polski :) Maya szczeka na nich z upodobaniem. Jednego zlapala za noge - ostrzegawczo, w koncu podhalan, to podhalan :) Na szczescie goscie sie nie boja i psuja Mayi tym zabawe :) 1 Quote
natalar Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Polecamy Hotel w Sulejowie. jest Zwierzolubny. Henio światowiec co raz swobodniej czuje się na wyjazdach no i oczywiście nie opuszcza pani na krok:) 4 Quote
andegawenka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 O 20.06.2016 o 15:14, Szarotka napisał: O to sie Henio nie po opala :) A u nas takie upaly. Może tu ktoś pomoże bo nie mogę patrzeć na Henia szukającego domu. Ponad 6 lat wystarczy. http://www.dogomania.com/forum/staff/ 1 Quote
andegawenka Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Takiej Pani która się sweterkiem dzieli też bym nie opuściła :) 2 Quote
Ingrid44 Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Jakie piękne foteczki. Henius to teraz obieżyświat :) 1 Quote
Szarotka Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Napisalam do Pianki o przeniesienie. A tak a propos to wiele osob, ktore wisza jako admin juz wogole na forum nie przychodza. Quote
andegawenka Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 8 godzin temu, Szarotka napisał: Napisalam do Pianki o przeniesienie. A tak a propos to wiele osob, ktore wisza jako admin juz wogole na forum nie przychodza. Koszmar na tej nowej dogomanii. Jesteś adminem tego wątku, powinnaś dostać z automatu uprawnienia do przenoszenia i zmian.. Tutaj napisałam ,ale nie wiem czy będzie skutek. 1 Quote
Szarotka Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 Heniu nie wiem co u ciebie, ale u nas wielkie upaly. 32 C i Maya dyszy i sapie. Quote
andegawenka Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 9 godzin temu, Szarotka napisał: Heniu nie wiem co u ciebie, ale u nas wielkie upaly. 32 C i Maya dyszy i sapie. A gdzie klima? co? Moje księżniczki obłożone lodem jeżdżą na działkę. Wszyscy dyszą a one sobie śpią :))) Quote
natalar Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 U nas niestety też upały ale niestety z burzami. Henio średnio burze znosi, ale stara się być dzielny. Chodzi krok w krok za nami i ryzykuje przydepnięciem, bo jakby mógł cały by komuś na stopy wszedł. Ogólnie ostatnio jest bardzo przytulaśny i zaczyna troche mniej się bać obcych. Nie jest to może jakaś wielka śmiałość, ale przynajmniej jak ktoś do niego sięga pwoli to nie odsuwa się i nie kuli tylko daje się dotkąć byle ktoś z nas koło niego stał. Na facetów niestety nadal większy dystans. Na specerach idących panów omija szerokim łukiem. Nie było mnie tu jakiś czas, bo mam problemy z serduchem i byłam podpięta do kabelków. Musiałam ograniczyć elektronike w swojej codzienności:P Zauważyliśmy ostatnio, porównując zdjęcia i patrząc na Henia, że się chłopakowi przybrało:P Talię jeszcze ma, ale brzuszek już też zauważalny:) Quote
elficzkowa Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Henio cudny, jak zwykle. Dużo zdrówka, z serduchem nie ma żartów. Quote
Szarotka Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 O June 28, 2016 o 04:13, andegawenka napisał: A gdzie klima? co? Moje księżniczki obłożone lodem jeżdżą na działkę. Wszyscy dyszą a one sobie śpią :))) Jest, ale na dworze sie nie da uruchomic ;) Poza tym Maya ma swoje lata i grube futro i przy 22 C juz sie jej nie podoba. Quote
Ingrid44 Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Piekne Foteczki Heniutka. On naprawde wypieknial I widac jaki z niego przytulaczek :) Zycze zdrowka Natalar. 1 Quote
natalar Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Jakoś tak wszyło, chyba zaczynam się starzeć niestety:P Quote
Szarotka Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 Heniu ja tez u ciebie dawno nie bylam, ale stale mamy gosci, a wies miala byc spokojna :) i cicha :) Quote
andegawenka Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 6 godzin temu, Szarotka napisał: Heniu ja tez u ciebie dawno nie bylam, ale stale mamy gosci, a wies miala byc spokojna :) i cicha :) Tak jest na początku, później będzie spokój, może go nawet za dużo będzie ;) Sezon letni, każdy gdzieś coś ma i tam leci. Ale nikt Heniusia nie zapomni. Never....... ;) Quote
elficzkowa Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 53 minut temu, andegawenka napisał: Cudo :) Piękny portret Heniutka ! 2 Quote
Recommended Posts