andegawenka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 12 minut temu, handzia napisał: Robiłam to dla Henia :) Naprawdę wystarczy tyle co napisałam :) Trzeba podzielić sprawiedliwie , oczywiście jeśli dziewczyny się zgodza, bo to one i Ty tez oczywiście wpłacałyście grube pieniażki dla Heniusia :) Kazda z nas ma gdzieś tam psiaczka, któremu chciałaby pomóc. Funia napisała 6 marca godz.16:00 Quote
andegawenka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 O 6.03.2016o20:47, funia napisał: Przepraszam ,ze dopiero dzisiaj ale miałam goracy dzień . Ogłaszam wszem i wobec ze Henryczek od godz 16 nie jest już psem bezdomnym !!!!!!!!!!!!!!! 1 Quote
M.P Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 22 godzin temu, andegawenka napisał: Też zostałaś bezrobotna, jak Handzia Ale się uśmiałam :-) I jak już jesteśmy w temacie ogłoszeń, Henio ma wyróżnione olx do końca miesiąca. Może macie jakiegoś psiaka, któremu by się przydało takie wyróżnienie? Mogę podmienić i wyróżniać aż do skutku. Co do pieniędzy, to chciałabym, żeby sunia od handzi dostała chociaż połowę. Przejrzałam jej wątek (sama się sobie dziwię, bo ta dogomania mnie przeraża...) i uważam, że naprawdę jej się przydadzą. Co do reszty, to możemy się zastanowić. Grosik dla Kseni i może jeszcze dla kogoś? A heniowe filmiki i zdjęcia tak cudne, że aż nie mogę się napatrzeć. Henio z zabawkami, Henio w domu.... A filmik, na którym Henio zostawia smaczka i idzie do Pani, wyraża więcej, niż jakiekolwiek słowa mogłyby to opisać. 1 Quote
andegawenka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 5 minut temu, M.P napisał: Ale się uśmiałam :-) I jak już jesteśmy w temacie ogłoszeń, Henio ma wyróżnione olx do końca miesiąca. Może macie jakiegoś psiaka, któremu by się przydało takie wyróżnienie? Mogę podmienić i wyróżniać aż do skutku. Też Heniowi wykupiłam na miesiąc i podmienię. Mam Miśka zupełnie nieadopcyjnego. Handzia jest u niego kasjerką. Niemal zero wpłat na hotel.Masakra z tym psem :( Quote
M.P Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Ok, to może być dla Miśka. To proszę o tekst, jakieś zdjęcia i koniecznie na jakie województwo ogłaszać (albo jakiś link do ogłoszenia, to sobie ukradnę stamtąd). I tak z ciekawości, gdzie ów Misiek teraz jest. Bo tak zerknęłam z grubsza na jego temat i jakoś mało informacji w nim jest i ciężko mi się tam połapać :-( Quote
andegawenka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 8 minut temu, M.P napisał: Ok, to może być dla Miśka. To proszę o tekst, jakieś zdjęcia i koniecznie na jakie województwo ogłaszać (albo jakiś link do ogłoszenia, to sobie ukradnę stamtąd). I tak z ciekawości, gdzie ów Misiek teraz jest. Bo tak zerknęłam z grubsza na jego temat i jakoś mało informacji w nim jest i ciężko mi się tam połapać :-( Lecę szukać, chwilunia :) Tu http://sloniu.pl/138/darmowe-ogloszenia/15-Zwierzaki/108-Psy/53539-Misiek_pies_ktory_przypilnuje_Twojego_podworka.html i tu http://olx.pl/oferta/misiu-ma-okolo-6-lat-CID103-IDb9Q6W.html Wątek Misia Quote
M.P Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 ok, to dziś podmienię i wstawię link. Na jakie województwo dać? Na temat Miśka już rzuciłam okiem i mało tam informacji ;-( A Miś cudny, tylko ooogrooomny... Quote
andegawenka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Też śląskie a miasto może zmieć bo ogłaszany jest na Katowice , np. Dąbrowa Górnicza albo Bytom (koło Henia ;) ) Quote
handzia Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Cioteczki moje drogie :) Ingrid poprosiła, żeby jej nadpłacone deklaracje przesłać na konto Brysia ze Szczebrzeszyna. Tam też brakuje deklaracji. Bryś jest w Hotelu u Murki a elik jest jego ksiegową. :) Ingrid wpłaciła dla Henia do lipca włącznie, czyli nadpłacona kwota to 5 miesięcy x 50 zł = 250 zł.To przelewam. Zostanie nam ok 200 zł, coś na pewno jeszcze trzeba wpłacić do pani Kasi za 6 dni marca. Więc na razie wstrzymajmy sie może z dalszymi podziałam. Zobaczymy ile zostanie, najwyżej potem podzielimy po połowie pomiędzy onkę i Ksenie :) Może tak zostać na razie? Pani Kasiu, proszę o info :) Ps, Ingrid prosiła, żeby deklarację marcową zostawić :) czyli przelewam dla Brysia 200 zł :) 1 Quote
andegawenka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 No to podzieliłyśmy skórę na niedźwiedziu. 1 Quote
Ingrid44 Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 8 godzin temu, natalar napisał: Henio miał pierwszy sprawdzian - zostal sam z moim tata na noc (mama mila nocke w szpitalu ). Szukał po domu damskiego perwiastka,ale od mojego taty nir stronil - glaskal sie i podchodzil kiedy ojciec cos jadl. Taty sposgrzezenie jest takie,ze Henio jest najszczesliwszy kiedy ja i mama obie jestesmy w domu. Mame ma jako opiekunke ja jestem od glaskania i zabawy. Kiedy wyszlam troche sie wyciszyl.Wczoraj wieczorem kiedy mnie juz nie bylo brat i moj maz pojechali do mamy z kwiatkami. Byla w piwnicy takzr chwile byl w mieszkaniu z dwoma facetami. Zaczal poszukiwanie mojej mamy po pokojach ale jak juz wrovila dal sie im glaskac i ppdchodzil. Generalnie dobrze,ze mimo wszystko dajemy mu z mama poczucie bezpieczenstwa. Mysle,ze z czasem tez co do mezczyzn zmniejszy dystans. Po pracy napisze cos wiecej. Pozdrowionka ! Dziekujemy za piekna relacje. Nie wiedzialam ze Henius za bardzo nie lubi mezczyzn. Pewnie ma zle wspomnienia z mlodosci. Quote
handzia Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Wszystkie psiaki, przynajmniej z naszego schroniska bardzo boją się mężczyzn, ponieważ tacy "wspaniali" mężczyźni się nimi opiekują w schronie :( Quote
handzia Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 51 minut temu, andegawenka napisał: No to podzieliłyśmy skórę na niedźwiedziu. No...;) ale z nas chytre babki :) hahahaha Quote
natalar Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Henio chodzi za moją mamą krok w krok jak cień:) Ja ponoć na niego działam pobudzająco, bo jak tylko mnie widzi to zaczyna się bawić i merdać (dziś poległ gumowy fistaszek, nie wiemy już gdzie szukać mocniejszych piszczałek). Henio bardzo lubi wędlinki, kiełbaski, paróweczki. Także konkrety:P Ma już jedną koleżankę. Jamniczkę Lusię:) to jedyny pies na osiedlu, którego lubił nasz Tupet. Henia też już Lusia chciała rozruszać:) 3 Quote
handzia Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Nie śmiałyśmy nawet marzyc o takim domu....Ale się do Heniusia los uśmiechnął. Quote
natalar Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Takiego mmsa właśnie otrzymałam:) Henio się znudził patrzeniem na mame sprzątającą balkon, a że zwinęła dywan do prania wszedł na kanapę:) 3 Quote
handzia Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 To cwaniaczek :) Do dobrego szybciutko się przyzwyczaja :) Quote
Szarotka Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Jezeli ktos z tutejszego watku moglby zajrzec do Kseni, bo tam jest trudna sytuacja z roznych wzgledow .... Quote
andegawenka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 2 godziny temu, natalar napisał: Proszę,proszę. Stronę wcześniej ktoś się martwił wakatem kanapy ;)))))))) 1 Quote
Recommended Posts