Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, handzia napisał:

Robiłam to dla Henia :) Naprawdę wystarczy tyle co napisałam :) Trzeba podzielić sprawiedliwie , oczywiście jeśli dziewczyny się zgodza, bo to one i Ty tez oczywiście wpłacałyście grube pieniażki dla Heniusia :)

Kazda z nas ma gdzieś tam psiaczka, któremu chciałaby pomóc.

Funia napisała 6 marca godz.16:00

Posted
22 godzin temu, andegawenka napisał:

Też zostałaś bezrobotna, jak Handzia wink.gif

Ale się uśmiałam :-)

I jak już jesteśmy w temacie ogłoszeń, Henio ma wyróżnione olx do końca miesiąca. Może macie jakiegoś psiaka, któremu by się przydało takie wyróżnienie? Mogę podmienić i wyróżniać aż do skutku.

Co do pieniędzy, to chciałabym, żeby sunia od handzi dostała chociaż połowę. Przejrzałam jej wątek (sama się sobie dziwię, bo ta dogomania mnie przeraża...) i uważam, że naprawdę jej się przydadzą. Co do reszty, to możemy się zastanowić. Grosik dla Kseni i może jeszcze dla kogoś?

A heniowe filmiki i zdjęcia tak cudne, że aż nie mogę się napatrzeć. Henio z zabawkami, Henio w domu.... A filmik, na którym Henio zostawia smaczka i idzie do Pani, wyraża więcej, niż jakiekolwiek słowa mogłyby to opisać.

• Upvote 1
Posted
5 minut temu, M.P napisał:

Ale się uśmiałam :-)

I jak już jesteśmy w temacie ogłoszeń, Henio ma wyróżnione olx do końca miesiąca. Może macie jakiegoś psiaka, któremu by się przydało takie wyróżnienie? Mogę podmienić i wyróżniać aż do skutku.

Też Heniowi wykupiłam na miesiąc i podmienię. Mam Miśka zupełnie nieadopcyjnego. Handzia jest u niego kasjerką. Niemal zero wpłat na hotel.Masakra z tym psem :(

Posted

Ok, to może być dla Miśka.

To proszę o tekst, jakieś zdjęcia i koniecznie na jakie województwo ogłaszać (albo jakiś link do ogłoszenia, to sobie ukradnę stamtąd).

I tak z ciekawości, gdzie ów Misiek teraz jest. Bo tak zerknęłam z grubsza na jego temat i jakoś mało informacji w nim jest i ciężko mi się tam połapać :-(

Posted
8 minut temu, M.P napisał:

Ok, to może być dla Miśka.

To proszę o tekst, jakieś zdjęcia i koniecznie na jakie województwo ogłaszać (albo jakiś link do ogłoszenia, to sobie ukradnę stamtąd).

I tak z ciekawości, gdzie ów Misiek teraz jest. Bo tak zerknęłam z grubsza na jego temat i jakoś mało informacji w nim jest i ciężko mi się tam połapać :-(

Lecę szukać, chwilunia :)

Tu http://sloniu.pl/138/darmowe-ogloszenia/15-Zwierzaki/108-Psy/53539-Misiek_pies_ktory_przypilnuje_Twojego_podworka.html

i tu http://olx.pl/oferta/misiu-ma-okolo-6-lat-CID103-IDb9Q6W.html

Wątek Misia

Posted

ok, to dziś podmienię i wstawię link. Na jakie województwo dać?

Na temat Miśka już rzuciłam okiem i mało tam informacji ;-(  A Miś cudny, tylko ooogrooomny...

Posted

Cioteczki moje drogie :) Ingrid poprosiła, żeby jej nadpłacone deklaracje przesłać na konto Brysia ze Szczebrzeszyna. Tam też brakuje deklaracji. Bryś jest w Hotelu u Murki a elik jest jego ksiegową. :) Ingrid wpłaciła dla Henia do lipca włącznie, czyli nadpłacona kwota to 5 miesięcy x 50 zł = 250 zł.To przelewam.

Zostanie nam ok 200 zł, coś na pewno jeszcze trzeba wpłacić do pani Kasi za 6 dni marca. Więc na razie wstrzymajmy sie może z dalszymi podziałam. Zobaczymy ile zostanie, najwyżej potem podzielimy po połowie pomiędzy onkę i Ksenie :) Może tak zostać na razie?

Pani Kasiu, proszę o info :)

Ps, Ingrid prosiła, żeby deklarację marcową zostawić :) czyli przelewam dla Brysia 200 zł :)

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, natalar napisał:

Henio miał pierwszy sprawdzian - zostal sam z moim tata na noc (mama mila nocke w szpitalu ). Szukał po domu damskiego perwiastka,ale od mojego taty nir stronil - glaskal sie i podchodzil kiedy ojciec cos jadl. Taty sposgrzezenie jest takie,ze Henio jest najszczesliwszy kiedy ja i mama obie jestesmy w domu. Mame ma jako opiekunke ja jestem od glaskania i zabawy. Kiedy wyszlam troche sie wyciszyl.Wczoraj wieczorem kiedy mnie juz nie bylo brat i moj maz pojechali do mamy z kwiatkami. Byla w piwnicy takzr chwile byl w mieszkaniu z dwoma facetami. Zaczal poszukiwanie mojej mamy po pokojach ale jak juz wrovila dal sie im glaskac i ppdchodzil. Generalnie dobrze,ze mimo wszystko dajemy mu z mama poczucie bezpieczenstwa. Mysle,ze z czasem tez co do mezczyzn zmniejszy dystans. 

Po pracy napisze cos wiecej. Pozdrowionka !

Dziekujemy za piekna relacje. Nie wiedzialam ze Henius za bardzo nie lubi mezczyzn. Pewnie ma zle wspomnienia z mlodosci.

Posted

Henio chodzi za moją mamą krok w krok jak cień:) Ja ponoć na niego działam pobudzająco, bo jak tylko mnie widzi to zaczyna się bawić i merdać (dziś poległ gumowy fistaszek, nie wiemy już gdzie szukać mocniejszych piszczałek).
Henio bardzo lubi wędlinki, kiełbaski, paróweczki. Także konkrety:P
Ma już jedną koleżankę. Jamniczkę Lusię:) to jedyny pies na osiedlu, którego lubił nasz Tupet. Henia też już Lusia chciała rozruszać:)

1075013_1115613861803147_636004082_n.jpg

12804114_1115613835136483_1872828853_n.jpg

12833263_1115613855136481_2045555434_n.jpg

12834953_1115613858469814_43499333_n.jpg

12834998_1115613878469812_1082779558_n.jpg

12825600_1115613871803146_97953773_n.jpg

• Upvote 3
Posted

Takiego mmsa właśnie otrzymałam:) Henio się znudził patrzeniem na mame sprzątającą balkon, a że zwinęła dywan do prania wszedł na kanapę:)

• Upvote 3