Akrum Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 andegawenka napisał(a):Myślałam że porobione:???: No niestety nie, ja napisałam tekst i któraś z ciotek chciała zamówić pakiecik chyba 74 ogłoszeń... Quote
andegawenka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Akrum napisał(a):No niestety nie, ja napisałam tekst i któraś z ciotek chciała zamówić pakiecik chyba 74 ogłoszeń... czytałam tekst :), ogłoszenia to dla mnie czarna magia :( Quote
zuzka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wpłyneła wpłata Basia1968 za III -10 zł i IV - 10 zł Quote
Akrum Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 andegawenka napisał(a):czytałam tekst :), ogłoszenia to dla mnie czarna magia :( ej, to wcale nie jest trudne, na prawde :) ja też nie wiedziałam jak się je robi, ale gdy zaczełam się w to wtapiać stwierdziłam, że to pikuś, tylko czasochłonne niestety, a wiadomo jak to jest kiepsko z wolnym czasem... spróbuj może się też w to wciągniesz :) Quote
andegawenka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Trudne :-(trudne :-(, ja nawet na dogo raczkuję i już dostałam po łapach:bigcry: Quote
Akrum Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Właśnie poszedł ode mnie przelew za kwiecień za Henia i za Groszka jednym przelewem. Więc: dla Henia 40 zł (taką miałam deklaracje) i dla Groszka 20 zł (taką miałam deklaracje) :) Quote
Szarotka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 To chyba ciotka Andzike obiecywala wykupic bazarek ??? Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Szarotka napisał(a):To chyba ciotka Andzike obiecywala wykupic bazarek ??? Tak, tak to ja i nie zamierzam się z tego wycofywać ;) Zaraz się cofnę na poprzednie strony, czyzby był jakiś tekst ? Quote
Szarotka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Tak Akrum zrobila tekst jest pare stron dalej. No i zdjecia troche na pierwszej stronie a te lepsze to tez pare stron dalej. Wiczorem je wstawie tez na pierwsza strone. Quote
andegawenka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dzień dobry Heniu:loveu: jak się spało? Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Akrum']A więc drogie cioteczki - przedstawiam tekst, znaczy moje wypociny: [FONT=Times New Roman]Szukasz wiernego przyjaciela – zaadoptuj psa imieniem Henio!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Znam taką historię, która dzięki Twojemu wielkiemu sercu na pewno będzie miała szczęśliwe zakończenie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest to historia nietypowego psa imieniem Henio. Psa, który podbił serca wielu osób i w ten sposób dostał szansę na lepsze życie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Henio miał kiedyś dom, miał też swojego „pana”, któremu był wierny i którego kochał psią miłością – miłością, na którą ten „pan” nie zasłużył. Dlaczego spytasz? Dlatego że wyrzucił Henia, zamknął przed nim swoje serce i swój dom. Henio nie wiedział za co ów „pan” go tak potraktował, przecież kochał „pana” nad życie i co za to dostał? Schroniskowy zimny boks, w którym siedział z innymi psami.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Niestety Henio nie potrafił się odnaleźć w schronisku, stał zawsze z boku, jeśli jakiś pies przechodził obok niego, on się wycofywał, bał się otaczającej go rzeczywistości.[/FONT] [FONT=Times New Roman]I nagle los Henia się odmienił – został zauważony przez osoby, którym nie jest obojętny psi los, zostały zebrane deklaracje i Henio trafił do psiego raju, czyli płatnego hoteliku dla psów, gdzie ma zawsze pełną miskę, ma osobę do głaskania, wychodzi na spacerki i przede wszystkim gdzie został przygotowany do adopcji.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Henio, to niepozorny psiak, o czarnej sierści i filigranowej budowie. Jego główną cechą jest spokojny charakter. Nie ma w sobie agresji. W stosunku do innych psów jest bardzo uległy i może mieszkać z innym psem/suką.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Do ludzi na początku jest nieśmiały, ale im dłużej z kimś przebywa tym bardziej się otwiera na człowieka. Henio ładnie chodzi na smyczy, spuszczony pilnuje się i reaguje na wołanie. Mimo iż jego poprzedni właściciel tak go potraktował, Henio nadal szuka kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi głaskanie i przytulanie. Lubi się bawić i biegać.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Henio ma wielkie serce i szuka domu, w którym będzie naprawdę kochany.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeśli chcesz sprawić, by historia Henia miała szczęśliwe zakończenie - zaadoptuj go.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest wizyta przed i podopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] nie wiem, do kogo dać namiary ws. adopcji. nie wiem też znaczy nie znalazłam nigdzie i zresztą nie miałam czasu szukać ile latek ma Heniuś. Andzike, tu jest tekst. Witaj Henio :) Quote
funia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 A jak się mialo spać:razz: ,Heniek jak Lord zajmuje boks i bude .Budzi sie i jak lew wychodzi na posilek zaraz potem biegnie (co prawda nie pierwszy w kolejce )na spacerniak i mizianka i tak mu dzień schodzi jest kolunio na wczasach albo moze nawet w sanatorium bo zdrówko tez poprawiło się ;) Quote
zuzka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wpłyneło od; Akrum na kwiecień henio 40 zł/m-c Quote
andegawenka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 :multi:funia napisał(a):A jak się mialo spać:razz: ,Heniek jak Lord zajmuje boks i bude .Budzi sie i jak lew wychodzi na posilek zaraz potem biegnie (co prawda nie pierwszy w kolejce )na spacerniak i mizianka i tak mu dzień schodzi jest kolunio na wczasach albo moze nawet w sanatorium bo zdrówko tez poprawiło się ;) :multi::loveu: Heniuś ale Ci skarbie u Funi dobrze, ale domcio potrzebny bo swój własny pan to jednak własny;) Quote
E-S Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Freya73 napisał(a):Hej Heniu, idziemy na spacerek. W przypadku Henia - pędzimy w podskokach na spacerek :) ja nie zauważyłam, żeby on chodził, bądź kroczył lub też maszerował - ten pies lata po prostu :) Taki zwinny, leciutki, wesolutki. Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 E-S napisał(a):W przypadku Henia - pędzimy w podskokach na spacerek :) ja nie zauważyłam, żeby on chodził, bądź kroczył lub też maszerował - ten pies lata po prostu :) Taki zwinny, leciutki, wesolutki. to dobrze, przynajmniej wiadomo że chłopak zdrów :) Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Heniu , biegaj ,szalej na spacerku w Obozie Zaglady tego nie miales to ciesz sie tym teraz :) :) :) Quote
andegawenka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Akrum napisał(a):to dobrze, przynajmniej wiadomo że chłopak zdrów :) .. a pamiętacie Cioteczki jak zamarłyśmy ze strachu nad nózią Heniusia....:loveu: Quote
E-S Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No, że rak ... w najlepszym wypadku zapalenie stawu ... histeryce. Pesymistki. Przypomniało mi się - nie pomnę autora - pesymista to człowiek, który z dwojga złego wybiera obydwa ... Henio nas pozytywnie rozczarował :) Ewa Quote
funia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 DZisiaj wieczorem Heniek poznał kolezanke z ADHD zmordowała go tak ,ze mało ducha nie wyzionąl ....Ale fajnie sie bawili .Miło popatrzeć na zmiane psa ,który nie dawno bal się swego cienia . teraz tylko cieplej jakby było, to bym mu futro wyprała i powiesiła na suszarce a on by się w tym czasie opalał:evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 funia napisał(a):DZisiaj wieczorem Heniek poznał kolezanke z ADHD zmordowała go tak ,ze mało ducha nie wyzionąl ....Ale fajnie sie bawili .Miło popatrzeć na zmiane psa ,który nie dawno bal się swego cienia . teraz tylko cieplej jakby było, to bym mu futro wyprała i powiesiła na suszarce a on by się w tym czasie opalał:evil_lol: Swietny pomysl z futrem Heniusia:grins::grins::grins::grins: Quote
Recommended Posts