Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Jamor znany i dobry ,ale ma stado psów i kolejki do wychodzenia na dwór ...chciałabym coś bardziej kameralnego .Zadzwonie do Gajowej ,olśniło mnie .pod Warszawe .

Posted (edited)

funia napisał(a):
Jamor znany i dobry ,ale ma stado psów i kolejki do wychodzenia na dwór ...chciałabym coś bardziej kameralnego .Zadzwonie do Gajowej ,olśniło mnie .pod Warszawe .

Która strona Warszawy (ważne :))i czy możesz Funiu podać link?
Czy to aura Ursus?NIE

A może tahttp://www.dogomania.pl/forum/threads/251685-Mała-Abi-chciałaby-mieć-swój-dom-potrzebne-ogłoszenia-!/page2?highlight=gajowa

Edited by andegawenka
Posted

Już wszystko ustaliłam .Miejsce jest zajęte.To Konstancin Jeziorna .Płatne Dt u Gajowej ,stara dobra gwardia z czasów kiedy dogomania była ,,normalna,,.
300 zł plus karma nasza.Płatne z dołu moze być .DT kameralne ,nie ma spędu kilkudziesieciu psów.Henio bedzie w 6 suczkami .
To miejsce sprawdzone .Ja gwarantuje .Gajowa wieczorem napisze tutaj .Będa zdjęcia i należyta opieka .
Beata w tej chwili dogaduje transport Henia na miejsce.Prosiłam ją aby nie obciążała mnie juz tym bo nie dam rady zając się tym absolutnie .
Proszę tylko badzcie tu ze mną i z nim do końca .Bo ja opadam z sił ....Przytłoczona jestem ogromnie bo Henio to tylko czubek tego co mam na łbie ..JAk i pewnie wy cioteczki ,Ale wiem ze trwacie z Heniem tyle lat ,ze nie pozwolicie aby pozostał zapomniany .NAsz kochany biedny Heniuta!!

Posted

funia napisał(a):
Już wszystko ustaliłam .Miejsce jest zajęte.To Konstancin Jeziorna .Płatne Dt u Gajowej ,stara dobra gwardia z czasów kiedy dogomania była ,,normalna,,.
300 zł plus karma nasza.Płatne z dołu moze być .DT kameralne ,nie ma spędu kilkudziesieciu psów.Henio bedzie w 6 suczkami .
To miejsce sprawdzone .Ja gwarantuje .Gajowa wieczorem napisze tutaj .Będa zdjęcia i należyta opieka .
Beata w tej chwili dogaduje transport Henia na miejsce.Prosiłam ją aby nie obciążała mnie juz tym bo nie dam rady zając się tym absolutnie .
Proszę tylko badzcie tu ze mną i z nim do końca .Bo ja opadam z sił ....Przytłoczona jestem ogromnie bo Henio to tylko czubek tego co mam na łbie ..JAk i pewnie wy cioteczki ,Ale wiem ze trwacie z Heniem tyle lat ,ze nie pozwolicie aby pozostał zapomniany .NAsz kochany biedny Heniuta!!

Zaklepałaś Funiu już miejsce?:bigcool:

Posted

andegawenka napisał(a):
Zaklepałaś Funiu już miejsce?:bigcool:

Tak .Gajowa już wie.Tylko czekam jak zajedzie do domu i wezmę dokładny namiar .

Posted

Wszaytko ustalone .Miejsce zajęte.Jeśli Pani Beata dotrzyma słowa jutro Henio rozpocznie nowe ,mam nadzieję lepsze życie które doprowadzi go do DS !!!!Trzymajmy kciuki .
WIeczorem Gajowa wejdzie na wątek .

Posted

funia napisał(a):
Wszaytko ustalone .Miejsce zajęte.Jeśli Pani Beata dotrzyma słowa jutro Henio rozpocznie nowe ,mam nadzieję lepsze życie które doprowadzi go do DS !!!!Trzymajmy kciuki .
WIeczorem Gajowa wejdzie na wątek .

To czekamy na Gajowa i przewóz Heniutka. Funiu jesteś na medal:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Lida napisał(a):
Konstancin Jeziorna to blisko mnie. Jak trzeba będzie podjechać, to dajcie znać. Mam dość blisko. Dziś zrobię stałe zlecenie.

No i fajnie:multi:. Rzadko bywam w tej okolicy, ale chyba się skuszę i też Henia odwiedzę, chociaż mam nadzieję że ten prawdziwy dom gdzieś czeka.

Posted

Gajowej nie znam (chyba ;) To teraz musze ogarnac ile mamy deklaracji.
Jestem tu z Synowa i Wnuczka. Synowa chodzi do szkoly uczyc sie polskiego. Ja zostaje z Wnuczka, ktora ma niecale dwa lata. Obie sa przeziebione, stad sie malo udzielam....

Posted

Szarotka napisał(a):
Gajowej nie znam (chyba ;) To teraz musze ogarnac ile mamy deklaracji.
Jestem tu z Synowa i Wnuczka. Synowa chodzi do szkoly uczyc sie polskiego. Ja zostaje z Wnuczka, ktora ma niecale dwa lata. Obie sa przeziebione, stad sie malo udzielam....

Ogarniaj Szarotko, bo tu Funia z Panią Beatką tak zadziałały że Heniek zaraz warszawiakiem tymczasowo zostanie?:loveu:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Mnie tez spadl kamien z serca bo martwie sie o Heniutka.

Funiu dzialasz blyskawicznie I nie zostawimy Cie samej. O to sie nie martw.

To dla mnie wiele znaczy ,dziekuje :loveu:z calego serca!

Posted

Lida napisał(a):
Konstancin Jeziorna to blisko mnie. Jak trzeba będzie podjechać, to dajcie znać. Mam dość blisko. Dziś zrobię stałe zlecenie.

Dziekuje serdecznie !!To wielka pomoc !

Posted

Handzia jak bedziesz mogła napisz ile mamy w sumie kasy na Henia .I wyślij mi na pw gotowca ze swoim kontem to prześle Beacie aby miała już na co miesieczne wpłaty

Posted (edited)

[quote name='Szarotka']Gajowej nie znam (chyba ;) To teraz musze ogarnac ile mamy deklaracji.
Szarotko, trochę Ci pomogę w tym ogarnianiu ;)

Lista osób, które deklarują stałą pomoc dla Henia:

Dotychczasowy stan konta - 173 zł

Deklaracje od VI 2014:

andegawenka - 30 zł - VI,VII,
Szarotka - 40 zł
Ingrid44 - 40 zł
NusiaiJa - 20 zł
Lida - 30 zł
funia - 10 zł
martini77 - 10 zł
Akrum - 20 zł
handzia - 10 zł - VI
Pani Beata - 40 zł
Lucyna - 30 zł
M.p - 15 zł (przez pół roku-do XI 2014 r) -

Razem 295 :multi:

Stan konta na chwilę obecną: 243 zł

Edited by handzia
Posted

Już jestem, dziś jedna z suń miała sterylkę więc trochę z czasem krucho...
Czekam jutro na Henia, czy wiadomo o której mniej więcej przyjedzie? Rano mam trochę spraw do
załatwienia i będę w domu najwcześniej o 11.30.
Czy Henio był ostatnio odrobaczony i zakropiony przeciw pchłom i kleszczom ? Jeżeli nie muszę
kupić jutro preparaty , czy wiadomo ile Henio waży ?