andegawenka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Szarotka napisał(a):Moge sobie wyobrazic co sie dzialo.. szkoda Akrum.... Kazdy by tak postąpił na miejscu Akrum. Kazdy potencjalny dom jest na wagę złota. Quote
handzia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 andegawenka napisał(a):Moze trzeba coś zrobić, na pewno nie jest jej łatwo:roll: Ale co zrobić? Pisać tam? Ja już miałam chęć, ale się powstrzymałam, bo strasznie nerwowa jestem i możeby się to źle skończyło??:roll: Quote
andegawenka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 handzia napisał(a):Ale co zrobić? Pisać tam? Ja już miałam chęć, ale się powstrzymałam, bo strasznie nerwowa jestem i możeby się to źle skończyło??:roll: Tam nie ma po co. Sama wiesz ze takie kłotnie nie rowiazują problemu. Do Akrum trzeba się jakoś dostać. Quote
majku33krakow Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Szarotka napisał(a):No a jak ?? nie piszcie bo to jest jak domino,napiszcie na priva do akrum,(szkoda naszych/waszych nerwów) Quote
andegawenka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Akrum poprosiła bym wkleiła wiadomość od niej: "BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TO, ŻE O MNIE MYŚLICIE, MARTWICIE SIĘ, DZIĘKUJĘ ZA ZAUFANIE. NIE JEST MI ŁATWO ZNOSIĆ TE WSZYSTKIE BEZPODSTAWNE OSKARŻENIA KIEROWANE POD MOIM KĄTEM, STOWARZYSZENIA W KTÓRYM DZIAŁAM, POD KĄTEM OSÓB, KTÓRE W SPRAWE BYŁY RÓWNIEŻ ZAANGAŻOWANE, POPRZEZ WIZYTY PRZED I POADOPCYJNE. MAM NADZIEJĘ, ŻE NIEDŁUGO SIĘ SYTUACJA USPOKOI, NERWY OPADNĄ I PO JAKIMŚ CZASIE ZNÓW WRÓCĘ NA DOGO I ZNÓW SPOTKAMY SIĘ NA WĄTKACH. PÓKI CO NA DOGO JESZCZE MNIE NIE ZOBACZYCIE, W RAZIE CO MOŻNA NA MAILA PISAĆ. MUSZĘ ODSAPNĄĆ TROCHĘ OD DOGO... ALE MOŻECIE MI WIERZYĆ, ŻE POMAGAĆ NADAL POMAGAM, NIGDY Z TEGO NIE ZREZYGNUJE. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM HENIUTKOWE CIOCIE :)" Czekamoy Agnieszko na Ciebie, jestes nam tutaj bardzo potrzebna nie tylko u Heniutka. Quote
Ingrid44 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Bardzo Dziekujemy za wiesc I pozdrowienia od Akrum. Quote
handzia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Wspaniale :) dzięki andegawenko :) Tak jak napisała, za jakiś czas emocje opadną, bedzie można spokojnie spojrzeć na całą sytuację. Wtedy na pewno dojdzie do wniosku, że nie warto poddawać się z powodu kilku osób. To jest forum, każdy może się zalogować i napisać co mu się podoba :roll: Ale skoro sami mamy czyste sumienie, możemy śmiało z podniesioną głową działać dalej. Bo jednak, to forum bardzo "pomaga" w pomaganiu zwierzakom:) Pozdrawiamy serdecznie Akrum i czekamy na jej powrót.:) Quote
andegawenka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 handzia napisał(a):Wspaniale :) dzięki andegawenko :) Tak jak napisała, za jakiś czas emocje opadną, bedzie można spokojnie spojrzeć na całą sytuację. Wtedy na pewno dojdzie do wniosku, że nie warto poddawać się z powodu kilku osób. To jest forum, każdy może się zalogować i napisać co mu się podoba :roll: Ale skoro sami mamy czyste sumienie, możemy śmiało z podniesioną głową działać dalej. Bo jednak, to forum bardzo "pomaga" w pomaganiu zwierzakom:) Pozdrawiamy serdecznie Akrum i czekamy na jej powrót.:) Bez siebie nawzajem nic nie zdziałamy a tą "resztę" olać i już bo wygrają :smile: Quote
handzia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 andegawenka napisał(a):Bez siebie nawzajem nic nie zdziałamy a tą "resztę" olać i już bo wygrają :smile: Dokładnie :) Zgadzam się w 100% :) Quote
ocelot Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Trzyamma kciuki za Akrum. Mocno. Nie poddawaj się dziewczyno!!! Ja dostałam w realu za pomaganie, ale.... mam nadzieję, ze krzywda wraca do krzywdzącego. I tego się trzymajmy. Quote
andegawenka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ocelot napisał(a):Trzyamma kciuki za Akrum. Mocno. Nie poddawaj się dziewczyno!!! Ja dostałam w realu za pomaganie, ale.... mam nadzieję, ze krzywda wraca do krzywdzącego. I tego się trzymajmy. Tak jak w Twoim podpisie. Tylko ci jakoś z dogo nie chcą zejść niestety. Quote
majku33krakow Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ocelot napisał(a):Trzyamma kciuki za Akrum. Mocno. Nie poddawaj się dziewczyno!!! Ja dostałam w realu za pomaganie, ale.... mam nadzieję, ze krzywda wraca do krzywdzącego. I tego się trzymajmy. Akrum Trzymaj się zawsze coś można naprawić jak się zepsuło(pisze ogólnie),a ludzie są zawsze podli,bo to ludzie. Quote
Szarotka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Akrum nie przejmuj sie tym co ludzie pisza. To jest jeden z powodow dlaczego nie daje sie wciagnac w slowne przepychanki. Quote
handzia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Z tego co wyczytałam, to sprawa już się wyjaśniła na tamtym wątku. :) Wystarczyła tylko jedna rozmowa telefoniczna osób bezpośrednio zainteresowanych... bez całego stada pośredników...:roll: Quote
andegawenka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 handzia napisał(a):Z tego co wyczytałam, to sprawa już się wyjaśniła na tamtym wątku. :) Wystarczyła tylko jedna rozmowa telefoniczna osób bezpośrednio zainteresowanych... bez całego stada pośredników...:roll: Dzieki Handzi, ulga ogromna. Quote
NusiaiJa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Pozdrawiam cieplutko Akrum, proszę nie przejmuj się zaczepkami pyskatych i złośnic. Na wątkach ostatnio pełno takich. Ja zawsze mówię " róbmy swoje " ,a niepochlebne i złośliwe wpisy mam gdzieś. Handzia, jak Heniuś i Puszek się miewają ? Ostatnio mroźno było. Quote
handzia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Pani Beatka ostatnio dzwoniła do funi. Wszystko jest w porządku. Zamówiłam karmę dla nich na allegro http://allegro.pl/arion-adult-lamb-rice-15kg-wor-przysmakow-i2996105025.html za 120 zł. Heniuś, jak był u funi, to chętnie ją jadł :) Na koncie Henia zostaje 40 zł. Quote
majku33krakow Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 handzia napisał(a):Z tego co wyczytałam, to sprawa już się wyjaśniła na tamtym wątku. :) Wystarczyła tylko jedna rozmowa telefoniczna osób bezpośrednio zainteresowanych... bez całego stada pośredników...:roll: bo w życiu czeba być CZŁOWIEKIEM i ZACHOWYWAĆ SIĘ JAK CZŁOWIEK(CZYT przyzwoicie,grzecznie) Quote
NusiaiJa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Super że wszystko o.k, wiosna za pasem i pewnie lada moment teściowa wraca..... Quote
Ingrid44 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Niestety chyba tesciowa niedlugo wraca:roll: Quote
andegawenka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ingrid44 napisał(a):Niestety chyba tesciowa niedlugo wraca:roll: Gorsza niż katar, bo ten to chociaż przechodzi;) Quote
handzia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ingrid44 napisał(a):Niestety chyba tesciowa niedlugo wraca:roll: Dopiero w maju. Ale czas niestety szybko leci... Krzywdy psom teściowa nie zrobi, tylko zrzędzi i zatruwa życie synowej...Ale teraz jak wysyłamy karmę, to powinna mniej zrzędzić... Quote
andegawenka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 No to trzeba Heniutkowy konto zasilić. Quote
handzia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Na razie jest 40 zł. Na wiosnę przydałoby się może kupić chłopakom kiltixy, odrobaczyć. To taka moja nieśmiała sugestia. Karmy 15 kg niedawno poszło, na jakiś czas wystarczy... Quote
Recommended Posts