Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
Moze trzeba coś zrobić, na pewno nie jest jej łatwo:roll:

Ale co zrobić? Pisać tam? Ja już miałam chęć, ale się powstrzymałam, bo strasznie nerwowa jestem i możeby się to źle skończyło??:roll:

Posted

handzia napisał(a):
Ale co zrobić? Pisać tam? Ja już miałam chęć, ale się powstrzymałam, bo strasznie nerwowa jestem i możeby się to źle skończyło??:roll:

Tam nie ma po co. Sama wiesz ze takie kłotnie nie rowiazują problemu. Do Akrum trzeba się jakoś dostać.

Posted

Akrum poprosiła bym wkleiła wiadomość od niej:

"BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TO, ŻE O MNIE MYŚLICIE, MARTWICIE SIĘ, DZIĘKUJĘ ZA ZAUFANIE. NIE JEST MI ŁATWO ZNOSIĆ TE WSZYSTKIE BEZPODSTAWNE OSKARŻENIA KIEROWANE POD MOIM KĄTEM, STOWARZYSZENIA W KTÓRYM DZIAŁAM, POD KĄTEM OSÓB, KTÓRE W SPRAWE BYŁY RÓWNIEŻ ZAANGAŻOWANE, POPRZEZ WIZYTY PRZED I POADOPCYJNE.
MAM NADZIEJĘ, ŻE NIEDŁUGO SIĘ SYTUACJA USPOKOI, NERWY OPADNĄ I PO JAKIMŚ CZASIE ZNÓW WRÓCĘ NA DOGO I ZNÓW SPOTKAMY SIĘ NA WĄTKACH.

PÓKI CO NA DOGO JESZCZE MNIE NIE ZOBACZYCIE, W RAZIE CO MOŻNA NA MAILA PISAĆ.
MUSZĘ ODSAPNĄĆ TROCHĘ OD DOGO... ALE MOŻECIE MI WIERZYĆ, ŻE POMAGAĆ NADAL POMAGAM, NIGDY Z TEGO NIE ZREZYGNUJE.

DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM HENIUTKOWE CIOCIE :)"

Czekamoy Agnieszko na Ciebie, jestes nam tutaj bardzo potrzebna nie tylko u Heniutka.

Posted

Wspaniale :) dzięki andegawenko :)
Tak jak napisała, za jakiś czas emocje opadną, bedzie można spokojnie spojrzeć na całą sytuację. Wtedy na pewno dojdzie do wniosku, że nie warto poddawać się z powodu kilku osób. To jest forum, każdy może się zalogować i napisać co mu się podoba :roll: Ale skoro sami mamy czyste sumienie, możemy śmiało z podniesioną głową działać dalej. Bo jednak, to forum bardzo "pomaga" w pomaganiu zwierzakom:)
Pozdrawiamy serdecznie Akrum i czekamy na jej powrót.:)

Posted

handzia napisał(a):
Wspaniale :) dzięki andegawenko :)
Tak jak napisała, za jakiś czas emocje opadną, bedzie można spokojnie spojrzeć na całą sytuację. Wtedy na pewno dojdzie do wniosku, że nie warto poddawać się z powodu kilku osób. To jest forum, każdy może się zalogować i napisać co mu się podoba :roll: Ale skoro sami mamy czyste sumienie, możemy śmiało z podniesioną głową działać dalej. Bo jednak, to forum bardzo "pomaga" w pomaganiu zwierzakom:)
Pozdrawiamy serdecznie Akrum i czekamy na jej powrót.:)

Bez siebie nawzajem nic nie zdziałamy a tą "resztę" olać i już bo wygrają :smile:

Posted

Trzyamma kciuki za Akrum. Mocno. Nie poddawaj się dziewczyno!!!
Ja dostałam w realu za pomaganie, ale.... mam nadzieję, ze krzywda wraca do krzywdzącego. I tego się trzymajmy.

Posted

ocelot napisał(a):
Ja dostałam w realu za pomaganie, ale.... mam nadzieję, ze krzywda wraca do krzywdzącego. I tego się trzymajmy.

Tak jak w Twoim podpisie. Tylko ci jakoś z dogo nie chcą zejść niestety.

Posted

ocelot napisał(a):

Akrum Trzymaj się zawsze coś można naprawić jak się zepsuło(pisze ogólnie),a ludzie są zawsze podli,bo to ludzie.

Posted

Z tego co wyczytałam, to sprawa już się wyjaśniła na tamtym wątku. :) Wystarczyła tylko jedna rozmowa telefoniczna osób bezpośrednio zainteresowanych... bez całego stada pośredników...:roll:

Posted

handzia napisał(a):
Z tego co wyczytałam, to sprawa już się wyjaśniła na tamtym wątku. :) Wystarczyła tylko jedna rozmowa telefoniczna osób bezpośrednio zainteresowanych... bez całego stada pośredników...:roll:

Dzieki Handzi, ulga ogromna.

Posted

Pozdrawiam cieplutko Akrum, proszę nie przejmuj się zaczepkami pyskatych i złośnic. Na wątkach ostatnio pełno takich.
Ja zawsze mówię " róbmy swoje " ,a niepochlebne i złośliwe wpisy mam gdzieś.

Handzia, jak Heniuś i Puszek się miewają ? Ostatnio mroźno było.

Posted

handzia napisał(a):

bo w życiu czeba być CZŁOWIEKIEM i ZACHOWYWAĆ SIĘ JAK CZŁOWIEK(CZYT przyzwoicie,grzecznie)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Niestety chyba tesciowa niedlugo wraca:roll:

Dopiero w maju. Ale czas niestety szybko leci...
Krzywdy psom teściowa nie zrobi, tylko zrzędzi i zatruwa życie synowej...Ale teraz jak wysyłamy karmę, to powinna mniej zrzędzić...

Posted

Na razie jest 40 zł. Na wiosnę przydałoby się może kupić chłopakom kiltixy, odrobaczyć. To taka moja nieśmiała sugestia. Karmy 15 kg niedawno poszło, na jakiś czas wystarczy...