Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

U nas jutro zapowiadają śnieg, ale temperatura w dzień ma być na plusie więc, raczej chlapa będzie :) Do wczoraj pogoda była u nas łaskawa, ciepło...Ale już niestety grudzień za pasem, serce ściska tylko, że gdzieś tam jakieś biedactwa marzną, a my nic o tym nie wiemy...A nawet czasem wiemy i nic nie możemy poradzić...:( W lecie jest łatwiej żyć z tą świadomością...

Posted (edited)

.Buda super i psiaki będa miały wygodnie i ciepło .
Wszyatko jest dobrze,psiaki biegaja a cały drób ma swój wybieg.
Dałam swoją kurtynę (ale niestety potrzebuję jej zwrotu ) zeby juz wszyatko było jak trzeba .
Pani Beatka oddała nam budę po psiakach .Zawieziemy ja dla bezdomnej suni ,która ma szczenieta i spi pod barakiem .
Dostałam zwrot 40 zł za paliwo od Beatki .
A teraz zdjęcia .

Uploaded with ImageShack.us

Handzia i Puszek

Edited by funia
Posted

Cześć dziewczynki :) Dzisiaj mam małą imprezkę Andrzejkową i troszkę zaniemogłam ;) tzn, czasu nie miałam... Wizyta, jak najbardziej udana, Heniuś ma się dobrze a Puszek wcale nie gryzie :eviltong: mogłabym go przytulać i miziać ile chcę :lol:

Ps. Kurtynka coś koło 30 zł z haczkiem kosztuje na allegro, bo nie możemy znaleźć firmy, w której kupowałyśmy rok temu...;)

Posted

A ja nie wiem co napisać...

Mam swoje odczucia jakie mam, z drugiej strony...

nie jestem tam na miejscu, inaczej gdy się widzi to wszystko na żywo, inaczej gdy widzimy i musimy tylko opinię wyciągnąć ze zdjęć i z opisów.

Posted

Funia zadzwoni do pani Beatki, zapyta.
Zamówiłam dzisiaj kurtynkę do budy. Tutaj [url]http://allegro.pl/kurtyna-do-budy-buda-psa-oslona-i2833219689.html[/url]
Odliczam tą kwotę od pieniążków Henia, zostaje na jego koncie [B]140 zł[/B]

Posted

Heniuś jest tam gdzie był od ponad roku. Dzisiaj właśnie pani Beatka zadzwoniła do funi, psiaki siedzą w budzie razem, bo wcześniej Henio nie wpuszczał tam Puszka. Teraz jest więcej miejsca i psiaki oba się mieszczą i ogrzewają nawzajem :) Bardzo dziękowała za budę :)
Dzwoniła też dodatkowo zapytać o weta, bo zachorowała jej kotka, dzisiaj nie miała jak przyjechać do Zamościa ale jutro przyjeżdża z nią do weta.

Ocelot :) na razie mamy jeszcze 140 zł, przeznaczymy ją na karmę. Deklaracja comiesięczna nie jest potrzebna, ewentualnie wpłata co jakiś czas na karmę.

Posted

To dobrze że Heniusiowi teraz cieplej i swoją budkę ma.Niech Pani Beatka słomy chłopakom w te mrozy nie żałuje.
A jakby co, na mnie może Heniuś zawsze liczyć, grosikiem wspomogę.
Powodzenia chłopaki !