Szarotka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Ja tez w sumie mysle, ze trzeba by psy zabrac..., mimo, ze szkoda mi pani Beaty, no i oczywiscie mamy narazie za malo deklaracji na jednego psa .., ale nie takie akcje udawaly sie na dogo. Quote
funia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [B]Mam nową deklaracje stałą Henia od Dusje 40 zł !!!!![/B] Quote
ocelot Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Moim zdaniem zabrać trzeba oba psy. Mały jest pieruńsko adopcyjny, w mig znajdzie dom i to dobry dom. Henio no cóż.... Nie po to o niego walczyłyście, by siedział w kojcu sam.... Ja dołożę 10 zł. stałej, tylko musi mi ktoś stale przypominać, bo zapomnę Quote
Ingrid44 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Powoli uzbieramy na deklaracje napewno. Zal P .Beaty bo serce ma dobre ale psiakom nie dobrze sie dzieje. Henius nie ma nawet kubraczka na zime a on nie nadaje sie na mrozy. Napewno juz marznie i dlatego nie chce wychodzic z budy. Co to za zycie ? :( Quote
obraczus87 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Stałej deklaracji dać nie mogę, bo sama mam psiaka zwróconego z DS po 2 latach :roll: i musze liczyć się z tym, że pewnego dnia będę musiała sama opłacać hotel... jednak jednorazowo skromny grosik wyślę. Quote
andegawenka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='funia']dzwoniłam przed sekundą do Beatki .... Płacze i prosi aby nie zabierac jej psów .... Mówi ,ze cała noc nie spała...JEst to dla niej oromna porazka ,ze Henio miałby zniknac .... Mówi ze ona wytrzyma szykany ,ze ona nie pozwoli by stała im sie krzywda .Prosi o czas do namysłu .....Biedna dobra dziewczyna . [/QUOTE] ....mimo wszystko jakos nietęgo sie czuję gdy to czytam....Mam nadzieje że Pani Beata podejmie samą taką decyzję.... Quote
funia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 dziewczyny potrzebuje konkretów ...Zabieramy Henia i Puszka ? czy tylko Henia? Quote
Szarotka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Funiu jezeli uwazasz, ze Puszka tez trzeba to lepiej zrobic to naraz niz, jezdzic dwa razy, bo koszta itp., no i Heniowi bedzie razniej. Wyboraz sobie jak ten maly tam sam zostanie ............ Quote
Szarotka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='handzia']Na razie wstawiam aktualne deklaracje: Akrum - 40 zł andegawenka - 50 zł Ingrid - 40 zł handzia - 10 zł Szarotka - 50 zł NusiaiJa - 15 zł Razem: 205 zł na razie :)[/QUOTE] Dochodzi do tego jeszcze Dusje - 40 zl. Ocelot - 10 zl. czyli mamy 255 zl na Henia musimy jeszcze uzbierac na Puszka wiem, ze byly chyba jeszcze jakies jednorazowki??? Quote
Ajula Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Szarotka']Dochodzi do tego jeszcze Dusje - 40 zl. Ocelot - 10 zl. czyli mamy 255 zl na Henia musimy jeszcze uzbierac na Puszka wiem, ze byly chyba jeszcze jakies jednorazowki???[/QUOTE] ja też pisałam, że 10 zł stałej Quote
obraczus87 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 JA moge jednorazowo 20zł wysłać. Wiem, że niewiele, ale więcej nie dam rady :( Quote
andegawenka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Ajula']ja też pisałam, że 10 zł stałej[/QUOTE] [quote name='obraczus87']JA moge jednorazowo 20zł wysłać. Wiem, że niewiele, ale więcej nie dam rady :([/QUOTE] Jestescie kochane:Rose::Rose: Quote
Szarotka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Ajula']ja też pisałam, że 10 zł stałej[/QUOTE] Czyli mamy juz 265 zl, stalych 20 zl jednorazowych. Mozna jeszcze zaczac zbierac przez fejsa. No i mysle, ze Puszek to szybko pojdzie, bo bialy i kudlaty, a charakter mu funia naprawi ;) ;) Quote
Ajula Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='andegawenka']Jestescie kochane:Rose::Rose:[/QUOTE] to nie my, to Henio jest kochany :lol: Quote
andegawenka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Ajula']to nie my, to Henio jest kochany :lol:[/QUOTE] też:loveu: Quote
Szarotka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 No to teraz funia i handzia .... Quote
Lumix Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 poproszę o nr konta przetrzepię kieszenie TZ Quote
andegawenka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Lumix']poproszę o nr konta przetrzepię kieszenie TZ[/QUOTE] ..........:Rose:........ Quote
Szarotka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Lumix']poproszę o nr konta przetrzepię kieszenie TZ[/QUOTE] Wielkie dzieki w iminiu Henia i Puszka :):) Quote
funia Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Szarotka']Funiu jezeli uwazasz, ze Puszka tez trzeba to lepiej zrobic to naraz niz, jezdzic dwa razy, bo koszta itp., no i Heniowi bedzie razniej. Wyboraz sobie jak ten maly tam sam zostanie ............[/QUOTE] Koszt utrzymania jednego psa to 300 zł z wyż.miesięcznie . RAzem 600zł . W razie kontroli i dla zabezpieczenia podpisuje z jedną osobą umowe hotelowania psów . Czy podołacie utrzymaniu dwóch psiaków ? Przepraszam za szczerośc ale nauczona doswiadczeniem musze o to zapytać .. Co do Puszka ..... Sama już nie wiem ... Zdecydujcie ..bo kilka dni piszemy i dalej nie ma pewności ... Quote
lika1771 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Czy Puszek by sie nadawal [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235195-Białe-kudlate-cudo-szukam-[/url]) Quote
Szarotka Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='lika1771']Czy Puszek by sie nadawal [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235195-Białe-kudlate-cudo-szukam-[/URL])[/QUOTE] Trudno powiedziec, bo nie znamy Puszka, no i to dziecko w wieku przedszkolnym ....... "Koszt utrzymania jednego psa to 300 zł z wyż.miesięcznie . RAzem 600zł . " Czyli cena poszla w gore ?? Quote
Ingrid44 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Puszka tez by sie przydalo zabrac ale czu P. Beata go odda ? Quote
handzia Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Szarotka']Trudno powiedziec, bo nie znamy Puszka, no i to dziecko w wieku przedszkolnym ....... "Koszt utrzymania jednego psa to 300 zł z wyż.miesięcznie . RAzem 600zł . " Czyli cena poszla w gore ??[/QUOTE] Nie, 600 zł to cena za dwa psy. Quote
Recommended Posts