Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

tylko że heniek chyba nie ma takich ładnych ładnych ładnych fotek, co nie ??
czy się pogubiłam i ma... sama już nie wiem, który psiak co i jak...

Posted

Akrum napisał(a):
czyli jednak jeszcze nie wszystko mi się miesza

Chyba nie. Henio to taki maly chudy, czarny piesek. Jemu nie latwo bedzie zrobic dobre zdjecia, potrzebne jakies ladne tlo.

Posted

Szarotka napisał(a):
Chodzilo mi o to, ze czarne male pieski sa trudne do sfotografowania.

To prawda, trzeba miec dobre tlo. Najladniejsze to na zielonej trace ale teraz tego nie ma :(

Moga byc na bialusim sniegu- tez by bylo ladnie :)

Posted

andegawenka napisał(a):
Henio przystojniak jak się patrzy i jaka ozdoba dla Nowego Domku... tylko gdzie ten Domek jest...:roll:

Będą ładne fotki, ogłoszona i będzie dobry domek :)

Posted

Na sobote zaplanowana sesja zdjeciowa wszystkich moich gości ,pogoda ma byc piekna więc zdjęcia tez powinny wyjść dobrze .
Henio gdyby nie skóra ,która nie wyglada jeszcze zachęcająco mógłby juz isc do adopcji .
Jesli czas pozwoli w sobote ,albo w poniedziałek jedziemy z nim na kontrole skóry i moze wirusówki mu sie zrobi .
Jak z kastracją czy brac ja po uwage ?
Henio biedaczysko mysli ,ze jestem tylko jego .....Na wybiegu nie opuszcza na krok ,wodzi wzrokiem .....Jak głaszcze innego psa patrzy z żalem ale nigdy nie narzuca sie tylko czeka aż ja skończe i do niego podejde .
To pies ,który dogada się z kazdym innym psem .
Kocha wszystko co go otacza ,ludzi wita tańcząc niemalze ze szczęścia. Pomogłyscie wyrwac ze schronu naprawdę wspaniałego psa .

Posted

funia napisał(a):
Na sobote zaplanowana sesja zdjeciowa wszystkich moich gości ,pogoda ma byc piekna więc zdjęcia tez powinny wyjść dobrze .
Henio gdyby nie skóra ,która nie wyglada jeszcze zachęcająco mógłby juz isc do adopcji .
Jesli czas pozwoli w sobote ,albo w poniedziałek jedziemy z nim na kontrole skóry i moze wirusówki mu sie zrobi .
Jak z kastracją czy brac ja po uwage ?
Henio biedaczysko mysli ,ze jestem tylko jego .....Na wybiegu nie opuszcza na krok ,wodzi wzrokiem .....Jak głaszcze innego psa patrzy z żalem ale nigdy nie narzuca sie tylko czeka aż ja skończe i do niego podejde .
To pies ,który dogada się z kazdym innym psem .
Kocha wszystko co go otacza ,ludzi wita tańcząc niemalze ze szczęścia. Pomogłyscie wyrwac ze schronu naprawdę wspaniałego psa .

To z niecierpliwością czekamy na nowe fotki Heńka :) na pewno zrobił się z niego super przystojniak :)

Posted

Też jestem ciekawa jak chłopaczysko wygląda :)

Co do kastracji to ja uważam, że należy się wstrzymać. Domek, który go zechce zaadoptować będzie miał postawiony warunek kastracji i niech sam ją zrobi; szkoda wpędzać się w koszty - a przecież u Ciebie funiu i tak nie zadziała na żadnej suni :)