funia Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 to ja też ...bo sie bałam .... Heniek w mym sercu na zawsze będzie .... Quote
Ingrid44 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ciesze sie ze u Heniutka wszystko OK :) :) :) Quote
Szarotka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Ingrid44']Ciesze sie ze u Heniutka wszystko OK :) :) :)[/QUOTE] A ja sie ciesze, ze widze ciotke Ingrid na dogo. Mam tez zalegle pw. do odpisania ;);) Quote
Ingrid44 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Szarotka']A ja sie ciesze, ze widze ciotke Ingrid na dogo. Mam tez zalegle pw. do odpisania ;);)[/QUOTE] Moze wreszcie sie spotkamy . :) :) :) Quote
Szarotka Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Ingrid44']Moze wreszcie sie spotkamy . :) :) :)[/QUOTE] Byloby milo, daj znac kiedy masz czas ?? Quote
Ingrid44 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Szarotka']Byloby milo, daj znac kiedy masz czas ??[/QUOTE] Napisze wszystko na PW :) Ciekawe co u Henia , juz nie moge sie doczekac kiedy cioteczki pojada do niego. Quote
Szarotka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Ok. Mam nadzieje, ze Henio rozkwita :):) Moj nowy kot skoczyl mi dzisiaj na glowe, bo chcial bawic sie z moim kotem rezydentem i uznal, ze pozycja na mojej glowie jest bardzo strategiczna :):) mam teraz szrame w tym miejscu co Hinduski maja znak kastowy:):) niestety jest troche zbyt dluga, zebym mogla udawac, ze jestem z Indii ;);) Quote
funia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Szarotka']Ok. Mam nadzieje, ze Henio rozkwita :):) Moj nowy kot skoczyl mi dzisiaj na glowe, bo chcial bawic sie z moim kotem rezydentem i uznal, ze pozycja na mojej glowie jest bardzo strategiczna :):) mam teraz szrame w tym miejscu co Hinduski maja znak kastowy:):) niestety jest troche zbyt dluga, zebym mogla udawac, ze jestem z Indii ;);)[/QUOTE] ale mnie rozbawiłaś ! Niezły mumer z tego kotecka. Quote
Szarotka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 No tak zycie jest pelne niespodzianek. No ale nowy kotek jest sliczny, mily, bardzo mlody i troche glupawy, wiec co zrobic .:):) Quote
Szarotka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='Ingrid44']Pomyslowy kotek :) :) :)[/QUOTE] Bardzo:):) chce walczyc z Maya i syczy na nia i wygraza lapa :):) poza tym wypija jej wode z miski. Quote
Ingrid44 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Szarotka']Bardzo:):) chce walczyc z Maya i syczy na nia i wygraza lapa :):) poza tym wypija jej wode z miski.[/QUOTE] Kotek kamikadze.:cool3: Wystarczy ze Maja klapnie raz paszcza i bedzie po kotku , ale on jest mlody i szybki a pozatym wszedzie wskoczy np. na glowe Szarotki a tam najbezpieczniej :cool3::razz::lol::lol::lol::lol: Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ciekawe czy juz przyszla wiosna do Henia ? :) Quote
Szarotka Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Ingrid44 napisał(a):Ciekawe czy juz przyszla wiosna do Henia ? :) No to kiedy ciotki jedziecie ??? Quote
funia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Jutro wyśle smsa z zapytaniem . A z wyjazdem to na razie ja nie mam jak niestety ....Muszę się bardziej zorganizować . Quote
Szarotka Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 funia napisał(a):Jutro wyśle smsa z zapytaniem . A z wyjazdem to na razie ja nie mam jak niestety ....Muszę się bardziej zorganizować . Powodzenia w organizacji :):) Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Funiu,jestesmy wdzieczni za kazde wiesci o Heniutku :) Quote
handzia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 W odpowiedzi na smsa Funi z zapytaniem co u Henia pani Beata odpisała, że wszystko w porządku :) Quote
Akrum Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 super, że wieści są co jakiś czas. ciotka Szarotka widzę, że mocno się z Heniem zżyła, bo nadal jego banerek w podpisie nosi :) Quote
Akrum Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Heniek pewnie zadowolony, że coraz cieplejsze noce i dnie :) Pewnie szaleje cały dzień na podwórku z małym białym "potfffforem" ;) Quote
andegawenka Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Akrum napisał(a):Heniek pewnie zadowolony, że coraz cieplejsze noce i dnie :) Pewnie szaleje cały dzień na podwórku z małym białym "potfffforem" ;) Gdyby jeszcze Pani Henia na watek z fotami weszła...:multi: Quote
Recommended Posts