Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']I juz nie ma pustego banku ;)[/QUOTE]

[quote name='andegawenka']...jak w tytule wątku;)[/QUOTE]
No tak, ale na co mam zmienic tytul?? Henio w nowym, domu, ale nie jestesmy pewni na jak dlugo ??
Henio w nowym ds. czekamy jak wypadnie wizyta po adaptacyjna ??

Posted

[quote name='Szarotka']No tak, ale na co mam zmienic tytul?? Henio w nowym, domu, ale nie jestesmy pewni na jak dlugo ??
Henio w nowym ds. czekamy jak wypadnie wizyta po adaptacyjna ??[/QUOTE]

Dobry wieczór. Szarotko wizyta po adopcyjna a nie po adaptacyjna.

Posted

[quote name='majku33krakow']Dobry wieczór. Szarotko wizyta po adopcyjna a nie po adaptacyjna.[/QUOTE]
Chyba, ze chodzi o to jak sie Henio zaadaptowal do sytuacji ;);),ale oczywiscie moge zmienic :):) na adopcyjna:):)

Dobranoc :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Ja mam ladowarke itp. ale ma wtyczke z Angli, czyli sie koncowki nie zgadzaja, potrzebuje taka nakladke co bedzie miala z jednej strony wejscie dla wtyczki angielskiej a z drugie strony bedzie wyjscie polskie. Jak ludzie jada do Angli to kupuja takie podobne, ale w odwrotna strone.[/QUOTE]

koleżanka podpowiada że w komisach z używanymi telefonami, ja to nazwałam małymi sklepikami...;)

Posted

A ja mam nadzieję, że Heniek się zaadaptował, że jest szczęśliwy i wpatrzony w swoich ludzi, a co najważniejsze - mam nadzieję, że jak dojdzie do wizyty poadopcyjnej, to Heniek obszczeka funie, czym nam pokaże że czuje że to jego podwórko i musi go bronić, no i że będzie się przyklejał wtedy do swojej pańci, a nie do funi... o !!! :lol:

Posted

[quote name='Akrum']A ja mam nadzieję, że Heniek się zaadaptował, że jest szczęśliwy i wpatrzony w swoich ludzi, a co najważniejsze - mam nadzieję, że jak dojdzie do wizyty poadopcyjnej, to Heniek obszczeka funie, czym nam pokaże że czuje że to jego podwórko i musi go bronić, no i że będzie się przyklejał wtedy do swojej pańci, a nie do funi... o !!! :lol:[/QUOTE]

U was świeci słoneczko, że ogarniają Cię takie promienne wizje..... u nas pada:comp26:

Posted

[quote name='andegawenka']U was świeci słoneczko, że ogarniają Cię takie promienne wizje..... u nas pada:comp26:[/QUOTE]
heh, nie... u nas od wczoraj cały czas pada, ale mój TZ mi wczoraj powiedział, że mam być większą optymistką więc się staram jak mogę :)

Posted

[quote name='andegawenka']Czyli czasami warto mieć na stanie TZ;) chociaż mój ciągnął mnie w dół:mad:[/QUOTE]
to zależy kiedy i w jakich sytuacjach :)

Posted

sledzilam watek Henka z ukrycia ale ostatnio mialam troche problemow wiec na dogo czasu nie bylo, wchodze dzis i co widze:crazyeye: Henio w DS :Dale czad! powodzenia slodziaku!

Posted

Tak sobie myślę po cichu .....Ze jak pojedziemy do Henia to moze lepiej abym ja się nie pokazawała Heniowi ....On jak mnie zobaczy to zwariuje ...Moze zechce uciekać?Nie wiem czy Handzia bedzie się czuła sama komfortowo ....A z drugiej strony muszę wziąć Lunę bo obiecałam ,ze ją przywiozę i puścimy ich razem po podwórku ....I jak nie patrzec to dup..a

Posted

[quote name='andegawenka']koleżanka podpowiada że w komisach z używanymi telefonami, ja to nazwałam małymi sklepikami...;)[/QUOTE]

Dowiedzialam sie w sklepie gdzie sprzedaja telefony i czesci do telefonow, ze tego typu ustrojstwa sa sklepach elektrycznych.

[quote name='funia']Tak sobie myślę po cichu .....Ze jak pojedziemy do Henia to moze lepiej abym ja się nie pokazawała Heniowi ....On jak mnie zobaczy to zwariuje ...Moze zechce uciekać?Nie wiem czy Handzia bedzie się czuła sama komfortowo ....A z drugiej strony muszę wziąć Lunę bo obiecałam ,ze ją przywiozę i puścimy ich razem po podwórku ....I jak nie patrzec to dup..a[/QUOTE]
Funiu moze tak zle nie bedzie, moze Henio sie tam dobrze czuje i poza tym jak zobaczy Lune to sie ucieszy.

Posted

[quote name='grzenka']Tak,moja wpłata była na 20 zł.[/QUOTE]
Grzenko, przepraszam, wcześniej Cię wpisałam, a teraz pominęłam. Ale się zakręciłam. Jeszcze raz potem wszystko sprawdzę. Ale powinno być dobrze teraz.

Posted

[quote name='funia']Tak sobie myślę po cichu .....Ze jak pojedziemy do Henia to moze lepiej abym ja się nie pokazawała Heniowi ....On jak mnie zobaczy to zwariuje ...Moze zechce uciekać? [/QUOTE]

Wiesz, też o tym myslalam. Ja mialam u siebie znaleziona sunie tylko przez trzy tygodnie, odwiedziłam ja po trzech kolejnych, a mała chciala się zdecydowanie zabierać ze mna z powrotem, wydostala sie nawet przez ogrodzenie, mimo że trafila do naprawdę dobrego domku.