Szarotka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):może napisać do Funi pw Szarotko? Bo szkoda żeby sprawa się przeciągnęła, a potem na łapu capu organizować w ostatniej chwili.. Może się okaże nagle, że wcześniej będą mogli go wziąć i wtedy żeby z kolei oni nie musieli czekać na wizytę itd.. Dobrze napisze, poza tym przeciez nie bedziemy wysylac Henryka w ciemno...... Quote
funia Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dziewczyny dostałam pw ale to naprawde nie moja wina sms wysłany....Oni mają ślub więc dajmy im luz na boga .... Odpiszą na pewno ,\Jutro poslę drugiego z prośba ,Mają jeszce przeprowadzkę i remont środka domu , Pewnie przeczytali i zapomnieli , Jutro jak tylko sie dowiem zaraz napisze , Moze ktos chce przejąc kontakt z nimi ? Moge podac numer , Dzis juz lece spać bo się wypompowałam ,ale dwie adopcje dziś odstawiłąm DS !!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Funiu ja poki jestem w Kanadzie, to nie za bardzo, bo do tego jeszcze nie umiem z mojego telefonu wysylac smsow. Quote
Akrum Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 W takim razie czekamy z niecierpliwością. Już jest sierpień, niedługo wrzesień i się wszystko wyjaśni :) czas szybko płynie :) Quote
Szarotka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ja mialam wrazenie, ze Henio mial isc do domku w polowie sierpnia ?? moze zle zrozumialam, poza tym nigdzie nie pojdzie bez wizyty. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 dajmy im luz? Przecież mają go non stop. Czekamy już długo bardzo. Gdyby Henio miał inną opcję to ja bym uznała, że dom niepoważny, bo tak im widać zależy. Każdy kontakt wybłagany, nawet miejscowości się dowiedzieć nie można. To chyba nie jest zbyt nachalne uzyskanie info co do miejsca? Quote
funia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):dajmy im luz? Przecież mają go non stop. Czekamy już długo bardzo. Gdyby Henio miał inną opcję to ja bym uznała, że dom niepoważny, bo tak im widać zależy. Każdy kontakt wybłagany, nawet miejscowości się dowiedzieć nie można. To chyba nie jest zbyt nachalne uzyskanie info co do miejsca? Ja nie wiem Anita jak sama piszesz nie mamy zbyt wielu opcji ,,,,,Czekamy więc na zwrotnego smsa z danymi . We wtorek doszła karma dla Henia jak również wpłata za hotelowanie .Dziekuje serdecznie . Quote
Szarotka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Hm ja mysle, ze jednak oglaszamy Henia intesywnie dalej, bo faktycznie tak jak pisza Rodzice M. to domek jest malo nachalny. Oczywiscie funia nic z tym zrobic nie moze. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 wiadomo, że Funia nie ma na to wpływu :) ale domek niby taki zakochany, a tu eee tam, będzie to będzie, nie to nie.. Quote
Akrum Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 witaj Heniek :) Moim zdaniem trzeba znów zamówić ogłoszenia dla Henia - jeśli nie ma aktualnych, może znajdzie się w międzyczasie jakiś inny domek - w końcu może się ktoś Heniem zainteresuje?? Quote
zuzka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Cioteczki i wujaszkowie Błagam zajrzyjcie ,może będziecie mogły mi pomóc. http://www.dogomania.pl/threads/212387-Błagam-o-pomoc.Bardzo-potrzebna-krew-dla-mojego-zięcia-.?p=17385133#post17385133 Quote
Szarotka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='zuzka']Cioteczki i wujaszkowie Błagam zajrzyjcie ,może będziecie mogły mi pomóc. http://www.dogomania.pl/threads/212387-Błagam-o-pomoc.Bardzo-potrzebna-krew-dla-mojego-zięcia-.?p=17385133#post17385133 Bylam juz na watku i prosze innych o pojscie na watek, tym razem chodzi o czlowieka!!!!!!!!!!!! Quote
Akrum Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Przyszłam życzyć Heniowi i wszystkim tutaj obecnym Quote
plina Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 I co tam u Heńka? Siedzi i siedzi, pięknopyski... Quote
Akrum Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Heniek, właź do góry w to niedzielne popołudnie... Quote
funia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Mam juz adres do przeprowadzenia wizyty.W ta sobote slub.Pózniej napisze .Pani wyjedzie po wizytujacych aby łatwiej trafili , Quote
andegawenka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 1 sierpnia wyszedł przelew z mojego banku dla Henia...tu nie ma:look3: Quote
Recommended Posts