Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
może napisać do Funi pw Szarotko? Bo szkoda żeby sprawa się przeciągnęła, a potem na łapu capu organizować w ostatniej chwili.. Może się okaże nagle, że wcześniej będą mogli go wziąć i wtedy żeby z kolei oni nie musieli czekać na wizytę itd..

Dobrze napisze, poza tym przeciez nie bedziemy wysylac Henryka w ciemno......

Posted

Dziewczyny dostałam pw ale to naprawde nie moja wina sms wysłany....Oni mają ślub więc dajmy im luz na boga ....
Odpiszą na pewno ,\Jutro poslę drugiego z prośba ,Mają jeszce przeprowadzkę i remont środka domu ,
Pewnie przeczytali i zapomnieli ,
Jutro jak tylko sie dowiem zaraz napisze ,
Moze ktos chce przejąc kontakt z nimi ? Moge podac numer ,
Dzis juz lece spać bo się wypompowałam ,ale dwie adopcje dziś odstawiłąm DS !!!!!!!!!!

Posted

dajmy im luz? Przecież mają go non stop. Czekamy już długo bardzo. Gdyby Henio miał inną opcję to ja bym uznała, że dom niepoważny, bo tak im widać zależy. Każdy kontakt wybłagany, nawet miejscowości się dowiedzieć nie można. To chyba nie jest zbyt nachalne uzyskanie info co do miejsca?

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
dajmy im luz? Przecież mają go non stop. Czekamy już długo bardzo. Gdyby Henio miał inną opcję to ja bym uznała, że dom niepoważny, bo tak im widać zależy. Każdy kontakt wybłagany, nawet miejscowości się dowiedzieć nie można. To chyba nie jest zbyt nachalne uzyskanie info co do miejsca?

Ja nie wiem Anita jak sama piszesz nie mamy zbyt wielu opcji ,,,,,Czekamy więc na zwrotnego smsa z danymi .
We wtorek doszła karma dla Henia jak również wpłata za hotelowanie .Dziekuje serdecznie .

Posted

Hm ja mysle, ze jednak oglaszamy Henia intesywnie dalej, bo faktycznie tak jak pisza Rodzice M. to domek jest malo nachalny. Oczywiscie funia nic z tym zrobic nie moze.

Posted

witaj Heniek :)
Moim zdaniem trzeba znów zamówić ogłoszenia dla Henia - jeśli nie ma aktualnych, może znajdzie się w międzyczasie jakiś inny domek - w końcu może się ktoś Heniem zainteresuje??