Szarotka Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Czyli teraz trzeba umiescic obydwie karmy w wydatkach i hotel, za chwile znowu bedziemy pod kreska :(:( Quote
paulinken Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ciocie, jaka jest sytuacja finansowa Henia? Brakuje mu na jedzonko? Bo widzę, że 60 zł stałych deklaracji brakuje. Ja mogę coś jednorazowo podesłać, póki co na stałe nie bardzo... Quote
funia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Dostałam smsa od naszej Pani chetnej na Henia .Potwierdza nadal chęć adopcji ,przeprasza ze się nie odzywała ( wychodzi za maz i są przygotowania w związku z tym ) .ślub w sierpniu a Heniek miałby być zabrany w połowie września jak się juz ulokuja i zagospodaruja .O Panu Feliksie nie było słowa więc rozumie ,ze chyba nie ma przeciwskazań . Odpisałam ,ze cierpliwie czekamy!!!! Quote
holmina Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 dawno też nie zaglądałam do Henia...i tu także widze szykuja sie zmiany jak u Mony...trzymam kciuki!za domek dla niego i ,,,do góry Quote
Pies Wolny Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 O! kurde mol, no to niech się szybciej moszczą ! Quote
funia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Pies Wolny napisał(a):O! kurde mol, no to niech się szybciej moszczą ! no !!!!!!!!!! Quote
Marycha35 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 funia napisał(a):Dostałam smsa od naszej Pani chetnej na Henia .Potwierdza nadal chęć adopcji ,przeprasza ze się nie odzywała ( wychodzi za maz i są przygotowania w związku z tym ) .ślub w sierpniu a Heniek miałby być zabrany w połowie września jak się juz ulokuja i zagospodaruja .O Panu Feliksie nie było słowa więc rozumie ,ze chyba nie ma przeciwskazań . Odpisałam ,ze cierpliwie czekamy!!!! Oooo jest światełko w tunelu:) Quote
Szarotka Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 paulinken napisał(a):Ciocie, jaka jest sytuacja finansowa Henia? Brakuje mu na jedzonko? Bo widzę, że 60 zł stałych deklaracji brakuje. Ja mogę coś jednorazowo podesłać, póki co na stałe nie bardzo... Jak mozesz to oczywiscie chetnie, bo jak rozpisze te dwie karmy to ledwo na hotel starczy. Jezeli Henia wezma we wrzesniu, to ja go musze zobaczyc jak przyjade. Quote
Akrum Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ale będziesz miał Heniek odwiedziny :) Ciotka Szarotka jak wpadnie, wytarmosi, wycałuje... Heniek,strzeż się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Ten domek chyba jeszcze nie byl sprawdzony ??? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 no wlasnie - mysle tak samo, ze trzeba ten domek w miedzyczasie sprawdzic. No i powoli jak sié okaze ze wszystko okay obmyslac opcje ewentualnego transportu. Gdzie oni w ogole mieszkajá? Quote
Szarotka Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Przede wszystkim sprawdzic, bo juz prawie zamowilam nastepne ogloszenia. Quote
fochu Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 o kurczę byłoby fajnie gdyby z tym domkiem wypaliło :) Quote
Szarotka Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 fochu napisał(a):o kurczę byłoby fajnie gdyby z tym domkiem wypaliło :) Musi byc naprawde dobry. Quote
andegawenka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 To ładną pogodę trzeba zamówić, tylko gdzie? Quote
Szarotka Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Czy w calej Polsce kiepska pogoda, bo u nas to jak na Florydzie. Quote
Ingrid44 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Szarotka napisał(a):Czy w calej Polsce kiepska pogoda, bo u nas to jak na Florydzie. A u mnie to juz pustynia, Floryda byla kilka tygodni temu :cool3: Wlasnie, gdzie ten domek bo trzeba by go sprawdzic i transport kombinowac. Czas szybko leci. Szarotko, musimy sie spotkac przed Twoim wyjazdem:lol: Quote
Szarotka Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Wylatuje 25 sierpnia, wiec pomysl kiedy. Quote
Szarotka Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Marycha35 napisał(a):Ludkowie to co z tym domkiem? Sprawdzony? Narazie chyba nie, ale funia musi wejsc, zeby sie wypowiedziec. Quote
andegawenka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Szarotka napisał(a):Czy w calej Polsce kiepska pogoda, bo u nas to jak na Florydzie. jak juz wiesz to nie w całej, ale pewnie u Henia też mokro...:shake: Quote
Recommended Posts