Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neczka']Żeby Henio mógł się tak cieszyć w swoim domu i prezentować brzuszek w zabawie swojemu człowiekowi...

A ja zapraszam do maleńkiej, białej, szorstkowłosej Sagi. I przepraszam za OT :siara:

http://www.dogomania.pl/threads/2117...-MNIE-DO-DOMKU...

Saga odwiedzin sie domaga :):) Ja mysle, ze jak sie ja oglosi to sie domek znajdzie. Jakos biale psy lopiej ida :):)
Moze by ja tak w parze z Heniem reklamowac :):)

Posted

Banerki śliczne :)
Super, że już wyjaśniona sprawa z allegro :)

Heniek, zdjęcia prześliczne, zadowolony, szczęśliwy - tylko domku brakuje i człowieka na własność.

Szarotka napisał(a):
Jakos biale psy lopiej ida :):)

A mi się właśnie wydaje, że na białe nie ma wzięcia. Moja tymczasowiczka jest biała i ma dwie brązowe kropki koło mini ogonka i na pyszczku i nic, domku jak nie było tak nie ma, a już od stycznia u mnie siedzi...
Choć ja się nie skarżę - już się z nią zżyłam na całej długości :)

Posted

Neczka napisał(a):
Czy Henio jest w hoteliku z naszą orzechowską Kamcią ? :)

Z tego co wiem to Kamcia jest u Zuzki, a teraz sa na dzialkach. Henio jest w hoteliku pod Zamosciem, a Kama w Lodzi, a teraz sie wczasuje na dzialkach :):)

Posted

Mam propozycję co do karmy .nich zostanie u mnie a zamiast 300 zł ( bo był lipiec na mojej )przelejecie mi za sierpień 200 zł .I trzeba już zamawiać karmę właściwa dla nieego Czyli Lamb&Rice .Może tak być ?

Posted

funia napisał(a):
Mam propozycję co do karmy .nich zostanie u mnie a zamiast 300 zł ( bo był lipiec na mojej )przelejecie mi za sierpień 200 zł .I trzeba już zamawiać karmę właściwa dla nieego Czyli Lamb&Rice .Może tak być ?

Mysle, ze tak bedzie latwiej, bo Zuzia pisala, ze nie moze sie firma dogadac, a jest na wsi i tam ma kiepski internet.

Posted

hej, nie chce teraz przeszukiwac calego watku, dlatego prosiłabym o priv. gdzie moge przelac troche kasy . mój piesek odszedl w sobotę, a pozostały po nim dawki drogiego leku, który trudno kupić w Polsce. zaraz znalazlam na nigo chetnych i moglabym czyms obdarowac Henia, mysle, że moj pupil by sie obraził za dołożenie sie do Henia :)).

Posted

sozaa napisał(a):
hej, nie chce teraz przeszukiwac calego watku, dlatego prosiłabym o priv. gdzie moge przelac troche kasy . mój piesek odszedl w sobotę, a pozostały po nim dawki drogiego leku, który trudno kupić w Polsce. zaraz znalazlam na nigo chetnych i moglabym czyms obdarowac Henia, mysle, że moj pupil by sie obraził za dołożenie sie do Henia :)).

współczuję...
ale najlepszym lekiem na stratę przyjaciela, jest adopcja kolejnego psiaka.
tyle mordek czeka na nowe domki... ;)

Heniek, wskakuj do góry i pokazuj się światu :)

Posted

Zamówiłam dla Henia karmę 118 zł

Zamówienie Nr: 594413
Szczegółowa faktura: http://www.krakvet.pl/account_history_info.php?order_id=594413
Data Zamówienia: czwartek, 28 lipiec 2011

Produkt + Gratis

1 x ARION Adult Lamb & Rice 15kg () = 118,00 zł

1 x Gryzak wołowy 12cm 1szt.
1 x ANIMONDA Vom Feinsten Junior smak: wołowina z drobiem 150g
1 x ANIMONDA Vom Feinsten Classic smak: wołowina i serca indyka 150g

====================================================

Ok w poniedziałek przeleje Funi 200 zł za hotelik Henia .