funia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Neczka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Żeby Henio mógł się tak cieszyć w swoim domu i prezentować brzuszek w zabawie swojemu człowiekowi... A ja zapraszam do maleńkiej, białej, szorstkowłosej Sagi. I przepraszam za OT :siara: http://www.dogomania.pl/threads/2117...-MNIE-DO-DOMKU... Quote
Szarotka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='Neczka']Żeby Henio mógł się tak cieszyć w swoim domu i prezentować brzuszek w zabawie swojemu człowiekowi... A ja zapraszam do maleńkiej, białej, szorstkowłosej Sagi. I przepraszam za OT :siara: http://www.dogomania.pl/threads/2117...-MNIE-DO-DOMKU... Saga odwiedzin sie domaga :):) Ja mysle, ze jak sie ja oglosi to sie domek znajdzie. Jakos biale psy lopiej ida :):) Moze by ja tak w parze z Heniem reklamowac :):) Quote
Neczka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Szarotka napisał(a): Moze by ja tak w parze z Heniem reklamowac :):) Jestem za :D Quote
Akrum Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Banerki śliczne :) Super, że już wyjaśniona sprawa z allegro :) Heniek, zdjęcia prześliczne, zadowolony, szczęśliwy - tylko domku brakuje i człowieka na własność. Szarotka napisał(a): Jakos biale psy lopiej ida :):) A mi się właśnie wydaje, że na białe nie ma wzięcia. Moja tymczasowiczka jest biała i ma dwie brązowe kropki koło mini ogonka i na pyszczku i nic, domku jak nie było tak nie ma, a już od stycznia u mnie siedzi... Choć ja się nie skarżę - już się z nią zżyłam na całej długości :) Quote
zuzka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Wpłyneły wpłaty od ; Szarotka - 40 zł VII basik8 - 50 zł VIII W imieniu Henia bardzo dziękujemy Quote
Neczka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Czy Henio jest w hoteliku z naszą orzechowską Kamcią ? :) Quote
Szarotka Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Neczka napisał(a):Czy Henio jest w hoteliku z naszą orzechowską Kamcią ? :) Z tego co wiem to Kamcia jest u Zuzki, a teraz sa na dzialkach. Henio jest w hoteliku pod Zamosciem, a Kama w Lodzi, a teraz sie wczasuje na dzialkach :):) Quote
funia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Mam propozycję co do karmy .nich zostanie u mnie a zamiast 300 zł ( bo był lipiec na mojej )przelejecie mi za sierpień 200 zł .I trzeba już zamawiać karmę właściwa dla nieego Czyli Lamb&Rice .Może tak być ? Quote
Szarotka Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 funia napisał(a):Mam propozycję co do karmy .nich zostanie u mnie a zamiast 300 zł ( bo był lipiec na mojej )przelejecie mi za sierpień 200 zł .I trzeba już zamawiać karmę właściwa dla nieego Czyli Lamb&Rice .Może tak być ? Mysle, ze tak bedzie latwiej, bo Zuzia pisala, ze nie moze sie firma dogadac, a jest na wsi i tam ma kiepski internet. Quote
funia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Nie zamawiajcie tam więcej . jest tyle sklepów internetowych ,ze łaski nie robią . Quote
Akrum Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Witaj Heniek :) Ostatnio mam mało czasu, więc wpadam tylko dać ci buziaka w nochal i uciekam :) Quote
Ingrid44 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Szarotka napisał(a):Ide popatrzec na finanse. Patrz Szarotko i czaruj zeby ich przybylo . Quote
sozaa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 hej, nie chce teraz przeszukiwac calego watku, dlatego prosiłabym o priv. gdzie moge przelac troche kasy . mój piesek odszedl w sobotę, a pozostały po nim dawki drogiego leku, który trudno kupić w Polsce. zaraz znalazlam na nigo chetnych i moglabym czyms obdarowac Henia, mysle, że moj pupil by sie obraził za dołożenie sie do Henia :)). Quote
Szarotka Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Wielkie dzieki w imieniu Henia :):):loveu::loveu::loveu::multi::multi: Zaraz wysylam :):) Quote
andegawenka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Oczka na banerku ma jak....guziczki:loveu: Quote
Szarotka Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 andegawenka napisał(a):Oczka na banerku ma jak....guziczki:loveu: Faktycznie ....:):) jak u pluszowych zabawek :):) Quote
Akrum Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 sozaa napisał(a):hej, nie chce teraz przeszukiwac calego watku, dlatego prosiłabym o priv. gdzie moge przelac troche kasy . mój piesek odszedl w sobotę, a pozostały po nim dawki drogiego leku, który trudno kupić w Polsce. zaraz znalazlam na nigo chetnych i moglabym czyms obdarowac Henia, mysle, że moj pupil by sie obraził za dołożenie sie do Henia :)). współczuję... ale najlepszym lekiem na stratę przyjaciela, jest adopcja kolejnego psiaka. tyle mordek czeka na nowe domki... ;) Heniek, wskakuj do góry i pokazuj się światu :) Quote
zuzka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Zamówiłam dla Henia karmę 118 zł Zamówienie Nr: 594413 Szczegółowa faktura: http://www.krakvet.pl/account_history_info.php?order_id=594413 Data Zamówienia: czwartek, 28 lipiec 2011 Produkt + Gratis 1 x ARION Adult Lamb & Rice 15kg () = 118,00 zł 1 x Gryzak wołowy 12cm 1szt. 1 x ANIMONDA Vom Feinsten Junior smak: wołowina z drobiem 150g 1 x ANIMONDA Vom Feinsten Classic smak: wołowina i serca indyka 150g ==================================================== Ok w poniedziałek przeleje Funi 200 zł za hotelik Henia . Quote
Recommended Posts