Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Z ich winy przyszła zła karma i nie mozna wymieńić ? Co za beznadziejna firma .....
Heniek piekny i dostojny .CZeka na decyzję Feliksa ....Ja juz nie ....

Posted

funia napisał(a):
Z ich winy przyszła zła karma i nie mozna wymieńić ? Co za beznadziejna firma .....
Heniek piekny i dostojny .CZeka na decyzję Feliksa ....Ja juz nie ....

Nie mam pojecia gdzie Zuzia zamawiala ??????????

Posted

Heniek, znów mam lepszy humorek, więc przychodzę do ciebie pełna optymizmu, że jednak nowy domek się znajdzie :)

Musi :) W końcu fajny chłopak z ciebie jest :)

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
przypominam, że Heniek ma u mnie ogłoszenia na alegratce, cafeanimal, adopcje.org i allegro

Ja tez od czasu do czasu cos odnawiam.

Posted

Henio MA allegro..
to trochę bez sensu - ja płacę za allegro Ty płacisz, a suma sumarum oba mogą być usunięte w momencie gdy allegro się zorientuje.
To ja już nie wiem - kto wprowadza taki chaos? Przecież sto razy pisałam, że robię cały czas allegro, wyróżnione, za to nie płacę deklaracji, a teraz się okazuje, że jest dublowane.
Czy mam już nie wystawiać mu tego allegra czy jak? Proszę o odp osobę, która prosiła Fochu o zrobienie tego ogłoszenia, bo szkoda pieniędzy, inny pies może skorzystać.

Posted

To ja jestem bez sensu i poprosilam fochu, bo tamto allegro Henio a juz tak dlugo i jakos nic, wiec wg. mnie trzeba sprobowac cos nowego skoro tamto nic nie dalo, a bylo przedluzane tyle razy. Ja nie wiem czy fochu zrobila wyroznione? wydaje mi sie, ze nie?? Ja wiem, ze robisz allegro, ale Henio dalej w hotelu, wiec moze R.M. zlikwiduj swoje allegro, sorry, ze nie napisalam wczesniej, ale nie myslalam, ze moze byc tylko jedno.

Posted

ale nie rozumiem ciągle po co prosić nową osobę, skoro również wiele razy pisałam, że przecież mogę coś zmienić, prosiłam o propozycje. Zamiast hopać wątek można było napisać jakieś propozycje, np. zmianę tekstu czy coś. To jeśli tak to ma być robione, bez porządku, to rzeczywiście ja wrócę do deklaracji, a allegro znowu raz będzie raz nie, tak jak było to wcześniej. I znowu będzie co kilka stron gorączkowe pytanie jakie ogłoszenia są jakie nie, znowu odpowiedzi, że nie wiadomo, znowu chaos. No chyba że osoba poproszona już się tym na stałę będzie zajmować i pilnować regularnego wystawiania. Skoro taka wola to okay. Ja od września znowu wpłącam swoje 10 zł zamiast 3 allegr miesięcznie (wyróznionych), a teraz lecę na poszukiwanie potrzebującego psiaka żeby podmienić allegro.

Posted

Niestety nie mogę pomóc finansowo... :nonono2:
Przypominam za to Henia i piękny filmik o nim na pierwszej stronie...

[video=youtube;8ih-g-IKbhg]http://www.youtube.com/watch?v=8ih-g-IKbhg&feature=channel[/video]