Akrum Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Heniek, nie mam dzisiaj weny twórczej by coś miłego tu napisać... Quote
funia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Z ich winy przyszła zła karma i nie mozna wymieńić ? Co za beznadziejna firma ..... Heniek piekny i dostojny .CZeka na decyzję Feliksa ....Ja juz nie .... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 a co to za firma? Bo chyba nie Krakvet, oni dbają o klientów.. to rzeczywiście dziwne, takie podejście przy takiej konkurencji Quote
Ingrid44 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Czy Heniowi ktos robi ogloszenia czy wykupujemy na bazarku ? Quote
Szarotka Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ingrid44 napisał(a):Czy Heniowi ktos robi ogloszenia czy wykupujemy na bazarku ? Mial w miare nie dawno robione, ale mozna by nowe wykupic. Quote
Szarotka Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 funia napisał(a):Z ich winy przyszła zła karma i nie mozna wymieńić ? Co za beznadziejna firma ..... Heniek piekny i dostojny .CZeka na decyzję Feliksa ....Ja juz nie .... Nie mam pojecia gdzie Zuzia zamawiala ?????????? Quote
Akrum Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Heniek, znów mam lepszy humorek, więc przychodzę do ciebie pełna optymizmu, że jednak nowy domek się znajdzie :) Musi :) W końcu fajny chłopak z ciebie jest :) Quote
agada Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Szarotka napisał(a):Mial w miare nie dawno robione, ale mozna by nowe wykupic. I co żadnego odzewu nie było? Quote
Ingrid44 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Moze ktos umie zrobic ogloszenia dla Henia , bylo by taniej . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 przypominam, że Heniek ma u mnie ogłoszenia na alegratce, cafeanimal, adopcje.org i allegro Quote
Szarotka Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):przypominam, że Heniek ma u mnie ogłoszenia na alegratce, cafeanimal, adopcje.org i allegro Ja tez od czasu do czasu cos odnawiam. Quote
andegawenka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 I nic....a taki skarb z tego naszego Henia... Quote
Szarotka Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ostatnio ogladalam filimik z Heniem. Jest swietny :):) Quote
Szarotka Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 U nas jest dalej nie mozebnie goraco i susza......... Quote
fochu Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 allegro dla Henia http://allegro.pl/show_item.php?item=1733198608 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Henio MA allegro.. to trochę bez sensu - ja płacę za allegro Ty płacisz, a suma sumarum oba mogą być usunięte w momencie gdy allegro się zorientuje. To ja już nie wiem - kto wprowadza taki chaos? Przecież sto razy pisałam, że robię cały czas allegro, wyróżnione, za to nie płacę deklaracji, a teraz się okazuje, że jest dublowane. Czy mam już nie wystawiać mu tego allegra czy jak? Proszę o odp osobę, która prosiła Fochu o zrobienie tego ogłoszenia, bo szkoda pieniędzy, inny pies może skorzystać. Quote
Szarotka Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 To ja jestem bez sensu i poprosilam fochu, bo tamto allegro Henio a juz tak dlugo i jakos nic, wiec wg. mnie trzeba sprobowac cos nowego skoro tamto nic nie dalo, a bylo przedluzane tyle razy. Ja nie wiem czy fochu zrobila wyroznione? wydaje mi sie, ze nie?? Ja wiem, ze robisz allegro, ale Henio dalej w hotelu, wiec moze R.M. zlikwiduj swoje allegro, sorry, ze nie napisalam wczesniej, ale nie myslalam, ze moze byc tylko jedno. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ale nie rozumiem ciągle po co prosić nową osobę, skoro również wiele razy pisałam, że przecież mogę coś zmienić, prosiłam o propozycje. Zamiast hopać wątek można było napisać jakieś propozycje, np. zmianę tekstu czy coś. To jeśli tak to ma być robione, bez porządku, to rzeczywiście ja wrócę do deklaracji, a allegro znowu raz będzie raz nie, tak jak było to wcześniej. I znowu będzie co kilka stron gorączkowe pytanie jakie ogłoszenia są jakie nie, znowu odpowiedzi, że nie wiadomo, znowu chaos. No chyba że osoba poproszona już się tym na stałę będzie zajmować i pilnować regularnego wystawiania. Skoro taka wola to okay. Ja od września znowu wpłącam swoje 10 zł zamiast 3 allegr miesięcznie (wyróznionych), a teraz lecę na poszukiwanie potrzebującego psiaka żeby podmienić allegro. Quote
andegawenka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Tu podwójne, a na innym watku trzeba awanturami "wypraszać" cokolwiek:shake: . Kopiuję link Henia i podaję jako wzór do nasladowania...ehhh:-( Quote
Neczka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Niestety nie mogę pomóc finansowo... :nonono2: Przypominam za to Henia i piękny filmik o nim na pierwszej stronie... [video=youtube;8ih-g-IKbhg]http://www.youtube.com/watch?v=8ih-g-IKbhg&feature=channel[/video] Quote
Recommended Posts