andegawenka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Heniu, jak tak biegam po watkach to i ciebie podniosę... Quote
Szarotka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Bede rozsylac Henia za pare dni, ale musze dojsc do siebie, bo moja kotka odchodzi po 21 latach....... Quote
andegawenka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Szarotka napisał(a):Bede rozsylac Henia za pare dni, ale musze dojsc do siebie, bo moja kotka odchodzi po 21 latach....... Przykro mi...zawsze za krótko są z nami.... Quote
Szarotka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Niestety, dlatego zafunduje sobie zolwia :):) Quote
winter7 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Bardzo mi przykro Szarotko. Ogromnie.:-(:-(:-( Quote
Szarotka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Niestety i wiadomo, ze zwierzaki umieraja i jak juz tak jest to wolalabym, zeby umieraly w domu we snie ........a nigdy mi sie tak nie trafilo, tylko zwierze sie meczy i trzeba jechac do weta itp. i to jest takie okropne............. Quote
Akrum Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Szarotko współczuje... Niedawno mój kocur Mruczek odszedł za TM [*] niestety dane mu było być z nami tylko 2 lata, miał teraz ok 10 lat i był bardzo chory... gdy go zgarnęłam spod mamy bloków, to lekarze nie dawali mu szans, jednak walczyliśmy i się udało, wyszedł z silnego zapalenia płuc, potem złapał kolejne zapalenie, potem znów mi go ktoś podtruł - znów wyszedł z tego, potem kolejna choroba i od roku walczyliśmy z nowotworem podniebienia w jamie ustnej... niestety gdy wiedział, że to już jego czas, wyszedł z domu, poszedł do sąsiada na podwórko, położył się pod drzewkiem i zasnął... Żałuję że odszedł sam, nie było nas przy nim... Jednak ciesze się, bo najprawdopodobniej odszedł przez sen... Ale to chyba jedyna śmierć mojego zwierzaczka, która była tak spokojna. Przeważnie muszę decydować o zakończeniu cierpienia zwierzaka - a to nie jest łatwa decyzja... Ale wracając do Henia, bo to jego wątek - chyba p. Feliks wyjechał na długie wakacje, albo Pani już się rozmyśliła... Quote
Szarotka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 No tak, ale kazde podnoszenie watku sie liczy. Niestety Szarunia lezy ledwo zywa.........i tyle........... Quote
Ingrid44 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Szarotka napisał(a):No tak, ale kazde podnoszenie watku sie liczy. Niestety Szarunia lezy ledwo zywa.........i tyle........... Bardzo mi przykro :( Quote
Szarotka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Mnie tez. Heniu co z tymi domkami ??? Quote
Szarotka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Uzupelnilam wplaty, ale nie bardzo wiem, co mam zrobic z karma ?? czy ja zaksiegowac jako wydatek czy nie ?? Quote
Szarotka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Aimez_moi napisał(a):Odwiedzam Hencia.......:) Dziekuje, mam nadzieje, ze Henio sie dobrze czuje i sie wcale nie martwi, ze mam malo deklaracji i nie ma stalego domu, bo on o tym przeciez nie wie:):) Quote
Marycha35 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Szarotko ściskam Cie mocno! Z Heniem będzie ok. Quote
Szarotka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Marycha35 napisał(a):Szarotko ściskam Cie mocno! Z Heniem będzie ok. Dzieki:):) szczegolnie dzisiaj tego potrzebuje, bo moja kotka Szarotka niestety odeszla ......... Quote
Marycha35 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Wiem, Szarotko, wiem, bardzo Ci współczuję. :( Quote
__Lara Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Szarotka napisał(a):Dzieki:):) szczegolnie dzisiaj tego potrzebuje, bo moja kotka Szarotka niestety odeszla ......... To ja też ściskam! Trzymaj się mocno cioteczko! Quote
sonia71 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Szarotko -niedługo Patka dorówna Heniowi w rezydencji, też staram się robić wszsytko by był efekt z ogłoszeń i doooopa :( ,dobrze że chociaż i Henio i Patyśka mogą swobodnie latać po sadzie a dodatkowo Heniutek przyjaźnie wita gości :),nic tylko miziać i miziać :) Quote
Akrum Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Szarotka']Dzieki:):) szczegolnie dzisiaj tego potrzebuje, bo moja kotka Szarotka niestety odeszla ......... Koteczka już nie cierpi, Szarotko Trzymaj się dzielnie kochana cioteczko, ona zawsze będzie z Tobą, w Twoim serduszku. Heniu i co chłopaku nasz czarny, domu nie masz, żyjesz sobie na nasz koszt, zadowolony, szczęśliwy... Dobrze, że nieświadomy tego, że czasami brakuje ci kasy... Quote
zuzka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Szarotka']Uzupelnilam wplaty, ale nie bardzo wiem, co mam zrobic z karma ?? czy ja zaksiegowac jako wydatek czy nie ?? Nie dostałam żadnej odpowiedzi i sama nie wiem co z tym dalej robić Quote
Szarotka Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 zuzka napisał(a):Nie dostałam żadnej odpowiedzi i sama nie wiem co z tym dalej robić A karma dalej u funi ?? Quote
zuzka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Szarotka napisał(a):A karma dalej u funi ?? Tak karma dalej u Funi Quote
Szarotka Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 To co bedzie, bo chyba funia nie potrzebuje tej karmy ???? Quote
winter7 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Szarotka napisał(a):Dzieki:):) szczegolnie dzisiaj tego potrzebuje, bo moja kotka Szarotka niestety odeszla ......... Bardzo Ci współczuję. Miała cudowne życie z Tobą. Ale moment odejścia jest zawsze okropnie trudny dla tych, którzy zostają. Quote
Recommended Posts