funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Mam takie info ,ze padniecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heniek ma szansę na dom marzeń !!!!!!!!!!!!!!!! Miałam telefon ( rozmawiałam z Panią 40 minut !!!!!!!!!)i po tym telefonie wiem ,ze to moze być to na co wszystkie czekamy:multi::multi: Szczególy napiszę potem bo nie mam czasu teraz , PS .Pani ma już psa o imieniu ......Henio :evil_lol:.uratowała go był bezdomny . Quote
Akrum Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 o matko kochana, jaka wiadomość... to ja bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści, żeby coś z tego wyszło... Quote
zuzka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 O kurka wodna ale wieści . Wstrzymujemy oddech ,zaciskamy kciuki i czekamy na funiowe wiadomości.. Quote
Akrum Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 no i co, no i co?? pisz funiu o szczegółach tego domku i kiedy Pani ma dać odpowiedź?? Quote
sybil Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 O matko, nawet boję się myśleć... trzymam milion kciuków!:bigok::cool2::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::cool2::bigok:.............................................. Quote
Ingrid44 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 O rany ! trzymam kciuki z calych sil i wstrzymuje oddech (tak na wszelki wypadek) :) Quote
Szarotka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 funia napisał(a):Mam takie info ,ze padniecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heniek ma szansę na dom marzeń !!!!!!!!!!!!!!!! Miałam telefon ( rozmawiałam z Panią 40 minut !!!!!!!!!)i po tym telefonie wiem ,ze to moze być to na co wszystkie czekamy:multi::multi: Szczególy napiszę potem bo nie mam czasu teraz , PS .Pani ma już psa o imieniu ......Henio :evil_lol:.uratowała go był bezdomny . Juz padlam............ :cunao:a skad sie pani wziela?? Wchodzac na watek juz mialam napisac, ze Henio doczeka mojego przyjazdu i co ja z nim wtedy zrobie ....... Funia dawaj dalej :klacz::klacz: Skad Pani jest ?? Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Pani jest z Legnicy .Wiedziała Henia w necie i jest zakochana , Przeprowadza się z chłopakeim do mowego domu .Warunkiem jest tylkoo zgoda właściciela domu na dwa psy ....Jest zgoda na jednego na temat drugiego bedą uzgodnienia na dniach bo moze sie nie zgodzić ....Pan Feliks jest bardzo ostroznym w wielu kwestiach . Dziewczyny obiecĄŁM FOTY DZISIAJ,ze jej wyśle . ale nie dam rady mam jeszce tyle pracy .Komu moge podac maila tej pani ? Prosze ,prosze .!!!! Zgadza sie na wizyte i umowe .Rozumie wszystkie aspekty aopcji .Jest w pełni obeznana z tematem .Rozmowa z nią to przyjemnosc ,!!!!!! Quote
Akrum Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 o jejuuuuuuuu... to ja jeszcze mocniej kciuki zaciskam... Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Heniek spałby w domu z nimi ( jak zechce to moze z nimi w łózku bo ich Heniek spi:multi:)Mieszkanie na dworze wykluczone :cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ja mogę wysłać, tylko skąd te foty wziąć?? Ja mam tylko kilka, a nie mam siły przeszukiwać całego wątku... Mój mail w razie czego coolie1@wp.pl Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ale ja jako pesymistka jeszcze się nie cieszę.. wiem jak to jeszcze może z tymi panami być. A to jacyś młodzi ludzie (chłopak a nie mąż) czy starsi jakby imię wskazywało (Feliks)? Quote
Szarotka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Ja mam sporo zdjec, ale nie wszystkie. Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ale ja jako pesymistka jeszcze się nie cieszę.. wiem jak to jeszcze może z tymi panami być. A to jacyś młodzi ludzie (chłopak a nie mąż) czy starsi jakby imię wskazywało (Feliks)? Feliks to facet ,który im dom wynajmuje i on ma się zgodzić na dwa psy . Ona ma narzeczonego .Narzeczony ma swoja firme i obydwoje w niej pracuja .Ona jest nie ograniczona czasowo moze byc raz tu raz tu Psy nie zostaja same na długo . Quote
Szarotka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Zdjecia Henia Szarotka napisał(a):Wyszukalam strony na ktorych sa zdjecia Henia: Zdjecia Henia: s. 78 p. 1932 s. 79 p.1967, 1968,1969 s. 85 s. 87 p. 2163,2167 s.117 p. 2905 s. 132 p. 3297 s. 133 - duzo ladnych zdjec Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 oto mail .Ciusia21@wp.pl .Proszę wyslijcie .... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ustalmy kto wysyła - Szarotko - zamjmiesz się tym? Bo teraz żeby kobieta nie dostała od każdej maila :) Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 dajcie znac jak wyslecie a ja do niej smsa wysle . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 no i nie wiem, szarotka poszła, ja już też muszę iść. Mogę jeszcze szybko wysłać, ale nie wiem czy ona już tego nie zrobiła Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 poszło Wysłałam około 7 fotek, starałam się najładniejsze wybrać, te riobione przez fotografa i jedno przez Funię Quote
Recommended Posts