Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Zaraz sprawdzam, ale Andegawenke wsadzilam na jednorazowe, bo nie bylam pewna??
reszte zaraz sprawdze :):) ja jestem od reklamy, a do liczb to sie nadaje jak sami widzicie :):)

Posted

reszte zaraz sprawdze :):) ja jestem od reklamy, a do liczb to sie nadaje jak sami widzicie :):)

Posted

Akrum napisał(a):
Szarotka a tych wpłat na pierwszej stronie nie widze ?? andegawenka ma cały czas wpisane 10 zł, a z tego co czytam podniosła na 50 zeta??

No wiec sybisia ma wstawione, ze zaplacial za III, IV, V, MakS tez jest na III, a czekam na wyjasnienie z Andegawenka ??
I prosze mi tu w glowie nie mieszac, bo samo mi sie miesza i tak :):)

Posted

Ja juz zgubilam prym watku ... to Heniek gdzie wreszcie jest ? Caly czas w schronie, czy juz w hoteliku, czy u kogos na tymczasie?
Cale szczescie , chlopak ma czysta skore i miewa sie dobrze.

Posted

Szarotka napisał(a):
No wiec sybisia ma wstawione, ze zaplacial za III, IV, V, MakS tez jest na III, a czekam na wyjasnienie z Andegawenka ??
I prosze mi tu w glowie nie mieszac, bo samo mi sie miesza i tak :):)

To teraz ja chyba musze zainwestować w okulary ;) przegapiłam to w pierwszym poście :)
Szarotka - wybaczysz ?? ;) ;) ;)

Posted

Akrum napisał(a):
To teraz ja chyba musze zainwestować w okulary ;) przegapiłam to w pierwszym poście :)
Szarotka - wybaczysz ?? ;) ;) ;)

Wybaczam :):)

I co tam slychac u Henia
czy Henio sie troche zmienia
czy staje sie wesleszy,
i do Frodo bardziej smielszy
Henio pokaz mordeczke
ucaluj od nas Lileczke
pozdrow od nas Fabiana
Zamelduj sie jutro z rana
Czekamy na dobre wiesci
jak z jakiejs super powiesci :):)

Posted

Szarotka napisał(a):

Albo liczby albo poezja, tyle talentu w jednej osobie nie za dużo???... a andegawenka sama bałaganu narobiła :)

Posted

Czyli wyjasnijemy raz jeszcze Andegawenka te 50 zl. to stala deklaracja, zamiast tych 10 zl, co mialo byc ??

Mam super wiadomosci: Henio dostanie 88 zl. spadku po Atosie, ktory sie swietnie wyadoptowal do jednej z dogomaniaczek :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Czyli wyjasnijemy raz jeszcze Andegawenka te 50 zl. to stala deklaracja, zamiast tych 10 zl, co mialo byc ??]

Tak co miesiąc - wpłata w pierwszych dniach miesiąca...ale wierzę że Henio szybko znajdzie swój własny drugi koniec smyczy :)

Posted

[quote name='zuzka']Dzisiejsze wpłaty ;

madziaino - 10 zł
spadku po Atosie - 88 zł

W skarbonce Henia jest 560 zł

Madziano to chyba jednorazowa ??
Za chwile naniose zmiany :):)

Posted

dzisiaj zauwazylismy ,ze Henio ma spuchnięta prawą nogę od wewnętrznej strony uda .Podnosi ja identycznie jak na zdjeciu pierwszym watku .Jesli nie przejdzie do jutra to pojedziemy do weta .
Dobralismu mu dwa jamnikowate na wybieg ,one jedyne go nie gryzą .Swietnie sie bawią i w końcu Henio nie chodzi przy mijej nodze tylko sobie biega i jest wesoły bo Maniek i Mańka akceptują go .
Henius jest tak kochany i uległy ,ze nawet jak przechodzi obok innego psa w boksie i tamten szczeka to nasza bida wycofuje sie i schodzi mu z oczu .
Nie wiem jak przyjdzie mi się z nim rozstac ..,On jest takiej specjalnej trosski .
Musi byc dom super dla niego .
Czy kastrujemy Heńka ?

Posted

Funia mnie sie nie pytaj, bo ja w zyciu zadnego psa nie kastrowalam. Moze niech sie inni wypowiedza. Moze najpierw zobaczmy co z ta noga ?? Henio jest specjalnej troski. Czy poza noga wydaje sie, ze reszta w porzadku ??
Dwa ostatnie samce co mialam byly totalnie aseksualne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a suni nic nie grozi bo wszystkie inne psy sa wykastrowane. :eviltong::eviltong:

Posted

Szarotka napisał(a):
Czyli z deklaracjami stalymi jeszcze zalegaja 3 osoby ( w tym ja rowniez :):)), ale moja juz jest w Polsce, bedzie wplacona jutro lub po jutrze :):)

Moja tez juz poszla do Polski i tak jak Szarotki powinna byc na koncie pod koniec tygodnia :) Wyslalam na 3 miesiace z gory.

Henia mozna wykastrowac w marcu bo niektore Kliniki biora udzial w Akcji Arki (Tylko miesiac marzec ) wiec bedzie taniej. Za kastracje psa biora 120 zl albo 100 zl- zalezy gdzie.