funia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Marinka napisał(a):Funiu i co z tymi pieniążkami od Darii J. z fb? Wpłynęły na Twoje konto? Tak wpłynęły juz dawno nawet nie zauwazyłam,PIeknie dziekuje pomniejsze Heniowi o 70 zł najbliższe rozliczenie Quote
Szarotka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 funia napisał(a):Tak wpłynęły juz dawno nawet nie zauwazyłam,PIeknie dziekuje pomniejsze Heniowi o 70 zł najbliższe rozliczenie Moja deklaracja ma podobno wplynac jutro, to jutro zrobie rozliczenie:):) Quote
Szarotka Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 :loveu::loveu:Heniu Wesolych Swiat :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2853098849468&ob=1&cont=1 Quote
Marinka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 funia napisał(a):Tak wpłynęły juz dawno nawet nie zauwazyłam,PIeknie dziekuje pomniejsze Heniowi o 70 zł najbliższe rozliczenie To super, bo juz się dziewczyna martwiła ... Quote
zuzka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by babeczka nie tuczyła, atmosfera miła była, by króliczek uśmiechnięty przyniósł radość w ten dzień święty!!! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, a więc porzućcie swe rozterki. Quote
Szarotka Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Moja deklaracja juz tez powinna byc na koncie :):) Quote
zuzka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Wpłyneła wpłata od Szarotka 30 zł IV basik 50 zł V W imieniu Henia bardzo dziękuję Quote
andegawenka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Zuzka, dziekujemy za życzenia, Tobie i wszystkim tym, którym los Henia nie jest obojętnym życzymy smacznego jajuszka i mokrego dyngusa a Tobie Hyniutku zyczymy własnego domu Quote
Szarotka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Uzupleniam pierwszy post. Mam nadzieje, ze Henio lubi jajka :):) Quote
andegawenka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od ; andegawenka - 50 zł IV grzenka - 20 zł IV W imieniu Henia bardzo dziękuję ....mojej wpłaty nie ma odnotowanej... Quote
Ingrid44 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dziekujemy za zyczenia. Ja tez zycze Heniowi wspanialego domku . Quote
Szarotka Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 andegawenka napisał(a):....mojej wpłaty nie ma odnotowanej... Gdzies mi uciekly - poprawiam :):) Quote
Szarotka Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Heniu mam nadzieje, ze wcinasz jaja :):) Quote
Szarotka Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Witaj Heniu przy niedzieli :):) moze nam sie co ocieli :):) Quote
Szarotka Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Henio nadal nie ma domu nie spodobal sie nikomu a charakter ma wspanialy przydalby sie domek maly z ogrodeczkiem i ploteczkiem by mial gdzie rzucac pileczke Henio jest psem bez zarzutu nigdy nie je cudzych butow Kocha dzieci, kocha ludzi nigdy nikomu sie nie znudzi :smile::smile: a do tego ma maniery jak panienka z wyzszej sfery :smile::smile: No wiec dla boskiego Henia stale trzeba ogloszenia zamieszczac w kazdej gazecie by go zobaczono w swiecie. Quote
UBOCZE Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Henio to ideał psiaka, Henio nie wie, co to draka, Henio skarży się i szczeka, Ale z wiarą w mordce czeka... Quote
zuzka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 -LANY PONIEDZIAŁEK- ____$$$$$ ___$$$$$$$ ___$$$$$$$ _ Śmigus – ____$$$$$$ – Dyngus!!!- ______$$$$ _______$$$$$$ _____$$$$$$$$$ _____$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$_$$$ ______$$$$$$$$$$_$$$ _____$$$$$$$$$$$___$$ _____$$$$$$$$$$$___$$ ____$$_$$$$$$$$____$$ ___$$__$$$$$$$____$$$ __$$___$$$$$$$$___$$$ _$$$$__$$$$$$$$___$$ $____$_$$$$$$$$__$$$$ $$$$$$_$$$$$$$__$____$ $$$$$$_$$$$$$__$$$$$$$$ $$$$$$_$$$$$$__$$$$$$$$ $$$$$$_$$$$$$__$$$$$$$$ _$$$$__$$$$$$__$$$$$$$$ _______$$$$$____$$$$$$ _______$$$$$$ _______$$$$$$$ _______$$$$$$$$ _______$$$$_$$$$ _______$$$$_$$$$$ _______$$$$__$$$$ _______$$$$$__$$$$$ _____$$$$$____$$$$_$ __$$$$$$_$__$$$$$$ ...✿00000........00000✿ .0▒0▒0▒0....0▒0▒0▒0 Śmigus Dyngus śmieszne święto! Biegniesz z miną uśmiechniętą z wiadrem wody na sąsiada, by go oblać… -dziś wypada! Z kubła wodę lej ze śmiechem Jak nie z kubła , to ze dzbana Śmigus- Dyngus dziś od rana! Z Y C Z E... Mokrego Dyngusa Quote
Szarotka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Henia prosze nie lac woda co jest poniedzialkowa moda Henio piesek idealny ale z lekka rozmakalny wiec oszczedzcie Henia ciotki, bo on na to jest za slodki:):) Quote
Ingrid44 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Szarotka, swietny wierszyk :) :) :) Ja tez uwarzam ze Henio powinien zostac pominiety w tym wodnym szalenstwie :) Quote
Akrum Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Heniek, widzę że ciocie przy okazji świąt śliczne wierszyki dla ciebie układały :) Ciekawe, czy oszczędzili cię i z wiadra zimną wodą nie dostałeś. Quote
Szarotka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Henio jest za delikatny na zimna wode. Quote
Szarotka Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Heniu bo ty jeszcze doczekasz do mojego przyjazdu jak tak pojdzie .............. Quote
Recommended Posts