Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Henio został odrobaczony .Koszt 8 zł .Jutro go kropimy Frontline ,Kleszcze sie pojawiły .( koszt 35 zł ) .Razem 43 zł .
Proszę przelać na konto porzychodni weterynaryjnej w której wzięłam .

Podam pózniej na pw Zuzi .Bardzo bym prosiła o wpłate gdyż korzystam z ich uprzejmosci i zaopatrzyłąm wszytkie swoje psy tam i licze na szybki prze4lew dla nich .
Z góry dziękuje .

Posted

funia napisał(a):
Karmy nadal nie ma ,:roll:

Wiem Funiu pomięszali numery zamówienia i z tond to opóźnienie .
Dzwoniłam do nich o i powiedzieli że dzisiaj wysłali więc kurier powinien jutro ją dostarczyć .

Posted

[quote name='funia']Henio został odrobaczony .Koszt 8 zł .Jutro go kropimy Frontline ,Kleszcze sie pojawiły .( koszt 35 zł ) .Razem 43 zł .
Proszę przelać na konto porzychodni weterynaryjnej w której wzięłam .

Podam pózniej na pw Zuzi .Bardzo bym prosiła o wpłate gdyż korzystam z ich uprzejmosci i zaopatrzyłąm wszytkie swoje psy tam i licze na szybki prze4lew dla nich .
Z góry dziękuje .

Jak tylko dostane dane to zaraz przeleje.

Posted

[quote name='Marinka']Henio nie ma problemu z żadnymi stworzeniami i myslę, że mógłby zamieszkać w bloku...on ma między 4 a 5 lat i ile dobrze pamiętam.
Zdjęcia:
http://www.dogomania.pl/threads/179776-Boski-Henio-szuka-domu-mo%C5%BCe-SI%C4%98-spodoba-komu!i-!!!!!!!!!!!!/page85

Są tez inne piękne na tle młodej sosenki, ale nie umiem teraz odszukać :(
Ja mam ten sam problem, dlatego najlepiej byłoby umieszczać zdjęcia gdzieś na przodzie... Trochę za młody jak 4-5lat, bo to miał być pies dla starszej dość pani, ale i tak go wpiszę, moze sie spodoba?....

Posted

Szarotka napisał(a):
W ciagu paru dni przejrze watek i powstawiam zdjecia na pierwsza strone.

Super!!! Szarotko, czy on ma na pewno 5lat? Nie chcą takiego... najlepiej starszy....

Posted

agada napisał(a):
Super!!! Szarotko, czy on ma na pewno 5lat? Nie chcą takiego... najlepiej starszy....

Hm ja nie wiem, ile Henio ma lat. Moze funia wie lepiej ????????????