Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Akrum']

taki piękny psiak o cudownym charakterze i nikt go nie chce, eh...

Heniuś - dzisiaj poleciała moja deklaracja dla ciebie za III i IV :)

Heniu jestes niesamowicie przystojny :):)

Posted

chyba potrzebuje, ale ile to musi podliczyć zuzka. W każdym razie allegro się skończyło, ja zrobiłam Heniucie z 6 allegr, może więcej, każde za 12,3 zł, czy coś takiego. Mogę mu robić dalej te allegra, ale w takim razie trzeba mnie wyrzucić z deklaracji, bo i tak deklarowałam 10 zł co miesiąc, a allegro wychodzi około 40 zł co miesiąc. Na razie mogę taki prezent robić Heniucie co miesiąc, ale nie wiem jak długo. Tak więc jeśli ktoś chce wpłacać to myślę, że trzeba mu podać konto :)

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
chyba potrzebuje, ale ile to musi podliczyć zuzka. W każdym razie allegro się skończyło, ja zrobiłam Heniucie z 6 allegr, może więcej, każde za 12,3 zł, czy coś takiego. Mogę mu robić dalej te allegra, ale w takim razie trzeba mnie wyrzucić z deklaracji, bo i tak deklarowałam 10 zł co miesiąc, a allegro wychodzi około 40 zł co miesiąc. Na razie mogę taki prezent robić Heniucie co miesiąc, ale nie wiem jak długo. Tak więc jeśli ktoś chce wpłacać to myślę, że trzeba mu podać konto :)

W takim razie poproszę o namiary :)

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
to Szarotka wysyła, ale może ja mam jej pw jeszcze dawne, więc zaraz prześlę :)

Juz wyslalam do Marinki i ide malowac, jak sie rozpedzilam to skonczyc nie moge :):)

Posted

Jutro a raczej już dzisiaj tylko o normalniejszej godzinie zerknę do konta Henia i zapisz nowe wpłaty.
Ostatnio mam pełne ręce roboty z moimi tymczasowiczami ,ledwo co rozjechała się do domków rodzinka ( sunia z dziećmi ) a juz do Frykasa i Oczki dołączyła mini sznałcereczka po operacji.

Posted

Marinka napisał(a):
Ale się napięłyście :) dostałam aż 3 pw z namiarami konta :)
Już wysłałam Pani Hannie :)

Lepiej 3 niż wcale .
To wszystko z myślą o Heniu.