funia Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ja juz do niej nie dzwonie nie ma mowy .....Dziwne ,ze 10 smsów mi doszło z całej Polski a z Piask nie dał rady sie przebić ...:shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ja myślę, że pytanie nie ma nic do rzeczy, ja też jak nie znałam dogomanii i nie wiedziałam jak to działa, myślałam, że to jakoś jest opłacane i przywozili mi psiaka z II końca Polski, a ja nawet nie zapłaciłam (do głowy mi nie przyszło). Natomiast niepokojące jest rzeczywiście milczenie konbiety. Choć i taką sytuację miałam, że Muminek zamojski poszedł do super domku, który na początku mnie zawiódł - mieli przyjechać w danym tygodniu, nie zadzwonili ani nic, a jak dopiero sama zadzwoniłam, to odpisali, że za 2 tygodnie jednak. Jużmiałam poważne zastrzeżenia co do nich, a tu okazało się że przyjechali, okazali się super, a MUmin jak wiecie ma raj na ziemi. Więc myślę,m że jednak warto wyjaśnić sytuację. Może niekoniecznie dzwonić, ale poczekać jeszcze i ewentualnie smsa wysłać. Ale nie skazujcie proszę domku za same pytania. Quote
Szarotka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Mnie raczej niepokoi fakt, ze Pani sie boi opinii swoich gosci na temat Henia i jej wyboru. A jak sie Henio nie spodoba potem znajomym to co bedzie ?? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ale nie możemy być zbyt surowi! Dajcie spokój ideała nie znajdziecie! A ja to rozumiem- mój sąsiad nas zamęczał gdy wzięliśmy psiaka niewidomego. A Ty Szarotko nie wiesz jak jest w małych polskich miejscowościach = ludzi potrafią zamęczyć. Ja myślę, że wizytę jeśli się uda to przeprowadzić trzeba. Najwyżej kobieta okazę się niedobra i już. A tak to nigdy nie będzie wiadomo czy się nie zaprzepaściło szansy. A propo ludzie w ogóle nie czytają dokłądnie ogłoszeń - na allegro jest wyraźnie napisane, że jest wizyta przed. Quote
Szarotka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Oczywiscie, ze jak sie odezwie to trzeba sprawdzic, ale tez trzeba byc ostroznym. Henio to delkates i po przejsciach i zasuguje na super dom, bo sam jest super:):) Chodzi mi o to, ze Pani musi byc odporona na to co mowia ludzie, bo lepiej poczekac dluzej niz miec zwrot. I wierze w to, ze mozna znalezc ideal. Jest ich tyle na dogo :):):loveu::loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 no jak się nie odezwie i będzie unikać to i tak drzemy skórę na niedźwiedziu.. no ale fajnie jakby był to ten domek, bo blisko, można zawsze sprawdzić, nie trzeba całą Polskę wlec.. Quote
Marinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Zagłosujcie bardzo proszę na NIE: http://wyborcza.pl/1,75248,9162918,Prokurator_w_obronie_psow_i_kotow.html Na początku różnica była ogromna, teraz jest nieco lepiej: Czy leśniczy powinni mieć prawo do strzelania do 'zdziczałych psów i kotów'? 50% Tak, stanowią zagrożenie dla ludzi i leśnej zwierzyny (501) 50% Nie, doprowadzi to z pewnością do wielu pomyłek (499) 1% Nie interesuje mnie to (8) A jesli chodzi o Henia, poczekajmy...niech kobieta sama się zdecyduje. W razie czego w przyszłym tygodniu mogę zrobić wizytę i dokładnie prześwietlić dom :) Quote
funia Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Szarotka napisał(a):Mnie raczej niepokoi fakt, ze Pani sie boi opinii swoich gosci na temat Henia i jej wyboru. A jak sie Henio nie spodoba potem znajomym to co bedzie ?? Dokłądnie to samo myślę.Ja w kazdym razie nie dzwonie i nie wysyłam smsa .Jak ktoś chce podam numer na pw . Anito Ideały są naprawde ,są to perełki a Henio na taki dom zasługuje . Sprawdzić mozena jasne tylko ta osoba musi chcieć tej wizyty .Aha i mmówiłą ,ze mógłby mieszkac w komórce .Pytam jakiej komórce a ona na to ,ze takiej w której stoi buda i jest tam ciepło .....Zapomniałam dopisac .Być moze nie jest to takie złe ale brzmi okropnie ........ Quote
Akrum Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 w komórce z budą??? nie, to nie jest odpowiedni domek dla Henia... Quote
Ewanka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 sorry ciotki, zerknijcie proszę , tam takie pustki u dziewczyny collakowej ..... http://www.dogomania.pl/threads/202783-Piękna-SABA-zdrowieje-ale-JUTRO-TRACI-DT!-(-Diablesko-pilnie-szukamy-DT!-POMÓŻ! Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Witaj Heniu :):) mnie sie wydaje, ze Henio to raczej jest domowy. Moze miec bude, ale tak, zeby sie latem w niej polozyc jak jest goraco. Quote
Ingrid44 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 W zadnej komorce Henio mieszkac nie bedzie ! ! ! Jak nie moze wylegiwac sie na kanapie jak kazdy normalny domowy pies to wara od Henia ! Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Wow ciotka Ingrid dzisiaj w bojowym nastroju. Ja po wczorajsze jezdzie z Kitchener do domu w burzy snieznej ledwo zyje ............ Quote
Ingrid44 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Szarotka napisał(a):Wow ciotka Ingrid dzisiaj w bojowym nastroju. Ja po wczorajsze jezdzie z Kitchener do domu w burzy snieznej ledwo zyje ............ Szczere wspolczucia. Znowu nawalilo sniegu:shake::angryy: A jesli chodzi o Henia to zapewnie wszyscy sie ze mna zgodza ze on do zadnej komorki ani budy nie pojdzie. To jest piesek delikatny i tylko na kanape lub lozeczko :lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jeśli się mu taki domek znajdzie.. bo póki co to zainteresowanie nim żadne.. no ale cóż, nadzieję trzeba mieć.. Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Napewno sie znajdzie. Lenka znalazla super dom, to i Henio znajdzie. Lenka tez dlugo czekala. Quote
Akrum Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Heniek na dobranoc wskakuj jeszcze do góry :) Quote
Szarotka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Witaj Heniu w ten pochmurny deszczowy poranek :):) Quote
Szarotka Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Ingrid44 napisał(a):Co tam slychac u Henia ? Cos Henio ostatnio przestal sie odzywac :):) Quote
funia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nie nie przestal .Gdzie tam .No cóz ....Grzeczny ,kochany ,zgodny ,przytulasny .I co ja mam pisac .Psi ideał ,No tylko ostatnio wali kupska w boksie ,ale wybaczam mu to . Heniu ,niech Cię ktoś oprócz mnie pokocha ..... Quote
Recommended Posts