Marinka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nie zapominajcie o Heniu i tutaj : http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=172554646115115 Quote
Ewanka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Cześć Heniutku :) ... proszę, nie spadaj !!! Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Ewanka napisał(a):Cześć Heniutku :) ... proszę, nie spadaj !!! Henio szuka domu !!!!!!!!!!!!!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 kurczé, no moze rzeczywiscie zmienic to allegro? Nie wiem, to jak zaklécie, czemu on nie moze znalezx tego domku i ma taká malá ogládalnosc - wyroznione allegro i tylko 26 wejsc!!! To nie do wiary :( Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Ja juz nawet po innych watkach chodze i patrze czy ktos nie ma jakiegos domu w zapasie ...... Quote
funia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Zdjecia fajne w poniedzialek szykujemy .Trzymajcie kciuki za słoneczko .Heniu ty kochana psino czy ktos Cie pokocha ? Quote
Akrum Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Szarotka napisał(a):Moja 21 letnia kotka Szrotka niedomaga ...... Szarotko jak Twoja kotka się czuje? Heniek, podsyłam cię gdzie mogę, ale zero zainteresowania tobą... no nie rozumiem tego... :( Quote
Szarotka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Akrum napisał(a):Szarotko jak Twoja kotka się czuje? Heniek, podsyłam cię gdzie mogę, ale zero zainteresowania tobą... no nie rozumiem tego... :( Kotka niby lepiej, ale wg. kociego kalendarza przeliczonego na ludzkie lata to ona ma powyzej stowy :):) Quote
Szarotka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od; MakS - 10 zł I ALDRUMKA - 20 zł II Bardzo dziękuje w imieniu Henia ------------------------------------ Zrobiłam przelew dla Funi za hotelik 240 zł [quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od ; AKRUM - 40 zł II grzenka - 20 zl II W imieniu Henia bardzo dziękuję [quote name='Marinka']Nie zapominajcie o Heniu i tutaj : http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=172554646115115 Prosze odwiedzac Henia na f.b Quote
Szarotka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Zuziu zaplacilas za hotel ?? tak mi sie wydaje ?? Quote
UBOCZE Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Mnie się spodobał nie tylko Boski Henio, ale i nowy tytuł...:loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 UBOCZE napisał(a):Mnie się spodobał nie tylko Boski Henio, ale i nowy tytuł...:loveu::loveu::loveu: Szkoda, ze nie jestes chetny :):) ja gdyby nie odleglosc i problemy logistyczne, to juz bym nawet wziela sie za urabianie tz. No, ale .............. Quote
UBOCZE Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Wiesz, jak to z nami tutaj jest: gdybyśmy mieli takie możliwości, to szybko byśmy już nie mieli...:shake: Eeeech... Quote
Szarotka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Wiem...........jak bym byla w Polsce, to pewnie bym sie juz potykala o stado psow i kotowy klebiace sie pod nogami :):) Quote
andegawenka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Szarotka napisał(a):Moja 21 letnia kotka Szrotka niedomaga ...... ....wiekowa pusia, mam nadzieję że to zwykłe dolegliwości ktore miną:glaszcze: Heniuś masz boski tytuł wątku... Quote
Ingrid44 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Szarotka napisał(a):Moja 21 letnia kotka Szrotka niedomaga ...... Bardzo, bardzo mi przykro . :( Quote
Szarotka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Ingrid44 napisał(a):Bardzo, bardzo mi przykro . :( Jest troche lepiej, ale musza ja nosic i doladowywac energia :):) Quote
Ingrid44 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Szarotka napisał(a):Jest troche lepiej, ale musza ja nosic i doladowywac energia :):) Zycze duzo zdrowka przeslodkiej kotce Szarotce . Quote
zuzka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Na dzień dzisiejszy Heniu ma w swojej skarbonce 531 zł 20 gr Quote
funia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 dziewczyny daja ogłosznie do Mój PIes albo Przyjaciel Pies ....Moze by tam spróbowac ?Przeciez taka gazete kupuja ludzie ,którzy kochaja psy .....Moze akurat ? Wieem ,ze Tola u nas te zdjecia wysyłała moze podpowie Quote
Akrum Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Oj tak, Heniek jest boski i tytuł trafnie sformułowany :loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Funia ma rację - trzebaby do takiego magazynu wrzucić Henryka. Tylko jak? Może rzeczywiście Tola wie? Weszłam na fb Heniuty, bo wreszcie się zalogowałam tam,. Wysyłam zaproszenia jak pijany zając, bo nawet nie wiem co wyprawiam, klikam na różne rzeczy, a tam mnie powiadamia że ktoś został zaproszony :) He he. Chyba wysłałam też do Marinki, tak mi się zdaje :) Quote
Recommended Posts