Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

,Nie bedziemy juz robić zamieszania ,Heńka policzę po 8 zł za te trzy dni .Jeśli Frodo będzie dalej go'' wykorzystywał ''lub stan jego skóry będzie podyktowany potrzebą osobnego kojca wtedy bedzie to 10zł .
Wiec wizyta 64 + 24 (trzy dni lutego) =88zł
Konto zaraz prześlę na Pw .

Załoze na dniach nowy watek ,gdzie na pierwszej stronie znajda się wszystkie informacje ,numer konta oraz linki do wątków hotelowanych psów .;)

Posted

E-S napisał(a):
A wiesz, że to całkiem prawdopodobne.
Tylko teraz tak - jest oddzielony od Fabiana, niewyżytego seksualnie, a dla dobra Heńka, który naśladuje psy - dobrze byłoby, gdyby jednak był z odważnym, ufnym ludziom pieskiem, ale nie z typem markiza de Sade (oj Fabian, Fabian). Przyśpieszy to jego socjalizację.
Ewa

No to ładnie Ewa określiłaś naszego Fabianka i na dodatek niezasłużenie :evil_lol:
Ale klejnoty i tak trzeba będzie mu ciachnąć, bo to uciekinier z natury;)

Posted

Przerażony Henio podczas badania u weterynarza :-o
Wyjątkowo grzeczna psina, nawet nie próbował oponować w żaden sposób podczas wszystkich tych nieprzyjemnych pewnie dla niego czynności.
Zdjęcia takie jak widać( oczy!),bo robione komórką (zapomniałam zabrać aparat:oops:)

Posted

Funiu, a czy można już by było Heniuśka powolutku ogłaszać? Mogłabyś w wolnej chwili mu jakieś reprezentacyjne fotki kliknąć? :)
Ja się zobowiązuję do zrobienia kilku ogłoszeń, wliczając alegratkę, gumtree, adopcje.org, eoferty i keszcze kilka najchodliwszych portali.
Swoją deklarację prześlę na początku tego tyg.

Posted

Maciusiowo ja nie wiem co z ogłaszaniem bo on naprawdę zle wygląda ,jutro wynik zeskrobin .Zobaczymy co wyjdzie ,jeśli jakieś świństwo to czeka go leczenie .Jeśli nie (daj boze ) wtedy podstawa kąpiel i reszta zabiegów .
Jeśli w tej chwili ,ktoś miałby go adoptowac to musiałby być albo niedowidzący albo dogomaniak .:roll:
Kąpiel u mnie w tej chwili jest niemożliwa ,musi zrobić się cieplej .
Chciałabym sie mylić ,ale przez te kilka dni zaobserwowałam ( i nie tylko ja z resztą ) ze Henio ma bardzo wielką traumę ,bo w kazdym jednym odejściu od niego czy to od kojca ,czy na spacerze ,czy zostawiając na chwilke gdziekolwiek on zachodzi się strasznym piskiem ,płaczem .Gdy jest zamykany wyje .Inne psy kładą się ,a on za wszelką cenę chce aby przy nim być .
Jestem pod wrazeneim jego zmiany bo wcześniej nie chciał niczego zupełnie .....
Przyszły dom musi wiedzieć ,ze Henio jest bardzo jazgotliwy i musi mieć człowieka najlepiej osobę nie pracująca .
Kiedy jest się przy nim wszystko jest OK ,on kocha byc kochany i przytulany .
Wiecie pisze tak o tej jazgotliwości bo wiem ,ze ludzie pozbywają sie psów szczekających w ten sposób ......I kto wie czy nie dlatego Henio właśnie znalazł się w schronie .

Posted

Aha ,Henio bardzo lubi dzieci .Moja starsza córka poszła z nim dzisiaj na spacer ,był wniebowzięty takim towarzystwem.
Młodszą 3 letnią bardzo chciał polizać .
Jutro porobię zdjęcia .
Zachowuje pięknie czystość w boksie ,coś tam posika ale kupy od dwóch dni nie było w boksie .Załatwia to na spacerze.
Nie pamiętam czy pisałam ,na smyczy chodzi pięknie .

Posted

A ja mam taką propozycję - jeśli jest zła to trudno - ale napiszę: więc ja propnuję aby jednak go poogłaszać ale w ogłoszeniach wyjaśnić jak sytuacja wygląda - opisać jego stan itd. Często okazuje sie, ze czekając długo na rozpoczęcie ogłoszeń psiak siedzi jeszcze kupę czasu i nikt się nie zgłasza. A może kogoś właśnie jego historia zauroczy i albo zechce pomagać finansowo albo zechce poczekać na wykurowanie Heniutka? Raz miałam taką sytuację, że pani nie mogła zaadoptować psiny, ale tak wzruszyła ją historia, że pomagała w utrzymaniu :)
Pomyślcie nad tym

Posted

Mi się też tak wydaje, ze dobrze poczekać co wyjdzie z jego skórą i wtedy zacząć mu robić wzruszające ogłoszenia :)
Jeśli wtedy domek się znajdzie, to socjalizacja i leczenie Heniutka będzie przecież postępować i dom znajdzie się w końcu na 100% :D

Posted

Heniu pokaz morde i skorke w kiepskim stanie ciotkom to moze sie jeszcze ktos zlituje i cos nam dorzuci:shake::shake:, bo Henio potrzebuje na weta a u Henia na weta pusta skarpeta :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Szarotka']Heniu pokaz morde i skorke w kiepskim stanie ciotkom to moze sie jeszcze ktos zlituje i cos nam dorzuci:shake::shake:, bo Henio potrzebuje na weta a u Henia na weta pusta skarpeta :placz::placz::placz:
świetny tekst! możnaby go wykorzystać w tytule,co?