funia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ,Nie bedziemy juz robić zamieszania ,Heńka policzę po 8 zł za te trzy dni .Jeśli Frodo będzie dalej go'' wykorzystywał ''lub stan jego skóry będzie podyktowany potrzebą osobnego kojca wtedy bedzie to 10zł . Wiec wizyta 64 + 24 (trzy dni lutego) =88zł Konto zaraz prześlę na Pw . Załoze na dniach nowy watek ,gdzie na pierwszej stronie znajda się wszystkie informacje ,numer konta oraz linki do wątków hotelowanych psów .;) Quote
bianka0 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 E-S napisał(a):A wiesz, że to całkiem prawdopodobne. Tylko teraz tak - jest oddzielony od Fabiana, niewyżytego seksualnie, a dla dobra Heńka, który naśladuje psy - dobrze byłoby, gdyby jednak był z odważnym, ufnym ludziom pieskiem, ale nie z typem markiza de Sade (oj Fabian, Fabian). Przyśpieszy to jego socjalizację. Ewa No to ładnie Ewa określiłaś naszego Fabianka i na dodatek niezasłużenie :evil_lol: Ale klejnoty i tak trzeba będzie mu ciachnąć, bo to uciekinier z natury;) Quote
funia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Tak klejnoty koniecznie ,są bardzo okazałe a co za tym idzie czekaja tylko wiosny i hejka na dziewczynki:evil_lol: Quote
zuzka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Przelew za weta i hotelik (3 dni lutego ) poszedł Quote
Akrum Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 sper, że chłopak tak dzielnie zachowywał się u weta i znosił wszystkie badania... Teraz musi być już tylko lepiej :) Quote
Akrum Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 super, że chłopak tak dzielnie zachowywał się u weta i znosił wszystkie badania... Teraz musi być już tylko lepiej :) Quote
Akrum Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 sper, że chłopak tak dzielnie zachowywał się u weta i znosił wszystkie badania... Teraz musi być już tylko lepiej :) Quote
ala123 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Przerażony Henio podczas badania u weterynarza :-o Wyjątkowo grzeczna psina, nawet nie próbował oponować w żaden sposób podczas wszystkich tych nieprzyjemnych pewnie dla niego czynności. Zdjęcia takie jak widać( oczy!),bo robione komórką (zapomniałam zabrać aparat:oops:) Quote
agada Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 wszystkie Heńki to cierpliwe chłopaki są... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Funiu, a czy można już by było Heniuśka powolutku ogłaszać? Mogłabyś w wolnej chwili mu jakieś reprezentacyjne fotki kliknąć? :) Ja się zobowiązuję do zrobienia kilku ogłoszeń, wliczając alegratkę, gumtree, adopcje.org, eoferty i keszcze kilka najchodliwszych portali. Swoją deklarację prześlę na początku tego tyg. Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Henio musimy sie wybrac na obchod dogo i molestacje Ciotek i Wujkow o pieniazki :(:( Henio prosi o kazdy grosik. Quote
funia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Maciusiowo ja nie wiem co z ogłaszaniem bo on naprawdę zle wygląda ,jutro wynik zeskrobin .Zobaczymy co wyjdzie ,jeśli jakieś świństwo to czeka go leczenie .Jeśli nie (daj boze ) wtedy podstawa kąpiel i reszta zabiegów . Jeśli w tej chwili ,ktoś miałby go adoptowac to musiałby być albo niedowidzący albo dogomaniak .:roll: Kąpiel u mnie w tej chwili jest niemożliwa ,musi zrobić się cieplej . Chciałabym sie mylić ,ale przez te kilka dni zaobserwowałam ( i nie tylko ja z resztą ) ze Henio ma bardzo wielką traumę ,bo w kazdym jednym odejściu od niego czy to od kojca ,czy na spacerze ,czy zostawiając na chwilke gdziekolwiek on zachodzi się strasznym piskiem ,płaczem .Gdy jest zamykany wyje .Inne psy kładą się ,a on za wszelką cenę chce aby przy nim być . Jestem pod wrazeneim jego zmiany bo wcześniej nie chciał niczego zupełnie ..... Przyszły dom musi wiedzieć ,ze Henio jest bardzo jazgotliwy i musi mieć człowieka najlepiej osobę nie pracująca . Kiedy jest się przy nim wszystko jest OK ,on kocha byc kochany i przytulany . Wiecie pisze tak o tej jazgotliwości bo wiem ,ze ludzie pozbywają sie psów szczekających w ten sposób ......I kto wie czy nie dlatego Henio właśnie znalazł się w schronie . Quote
funia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Aha ,Henio bardzo lubi dzieci .Moja starsza córka poszła z nim dzisiaj na spacer ,był wniebowzięty takim towarzystwem. Młodszą 3 letnią bardzo chciał polizać . Jutro porobię zdjęcia . Zachowuje pięknie czystość w boksie ,coś tam posika ale kupy od dwóch dni nie było w boksie .Załatwia to na spacerze. Nie pamiętam czy pisałam ,na smyczy chodzi pięknie . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 A ja mam taką propozycję - jeśli jest zła to trudno - ale napiszę: więc ja propnuję aby jednak go poogłaszać ale w ogłoszeniach wyjaśnić jak sytuacja wygląda - opisać jego stan itd. Często okazuje sie, ze czekając długo na rozpoczęcie ogłoszeń psiak siedzi jeszcze kupę czasu i nikt się nie zgłasza. A może kogoś właśnie jego historia zauroczy i albo zechce pomagać finansowo albo zechce poczekać na wykurowanie Heniutka? Raz miałam taką sytuację, że pani nie mogła zaadoptować psiny, ale tak wzruszyła ją historia, że pomagała w utrzymaniu :) Pomyślcie nad tym Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Mozna sprobowac, ale dobrze by bylo zobaczyc co z jego skora. Quote
funia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jestem za Anita ,tylko poczekajmy do jutra zo wyjdzie na skórze OK? Quote
Andzike Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mi się też tak wydaje, ze dobrze poczekać co wyjdzie z jego skórą i wtedy zacząć mu robić wzruszające ogłoszenia :) Jeśli wtedy domek się znajdzie, to socjalizacja i leczenie Heniutka będzie przecież postępować i dom znajdzie się w końcu na 100% :D Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Heniu pokaz morde i skorke w kiepskim stanie ciotkom to moze sie jeszcze ktos zlituje i cos nam dorzuci:shake::shake:, bo Henio potrzebuje na weta a u Henia na weta pusta skarpeta :placz::placz::placz: Quote
ala123 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='Szarotka']Heniu pokaz morde i skorke w kiepskim stanie ciotkom to moze sie jeszcze ktos zlituje i cos nam dorzuci:shake::shake:, bo Henio potrzebuje na weta a u Henia na weta pusta skarpeta :placz::placz::placz: świetny tekst! możnaby go wykorzystać w tytule,co? Quote
Ingrid44 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Henius pokazuj sliczna mordke :) :) :) Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 ala123 napisał(a):świetny tekst! możnaby go wykorzystać w tytule,co? Tak masz racje, zaraz zmienie :):) Quote
Recommended Posts