Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Aldrumka napisał(a):
w grudniu wpłaciłam 2 razy przez roztargnienie, ale niech to będzie prezencik, a w styczniu wpłacę normalnie

O jak milo z Twojej strony :):) Henio cieszy sie z prezentu :):)

Posted

Henio nie ma juz żadnej kury .Wszystko pomordowane ...Ja im jeszczce po waszych kup[iłam dwie i zostały tylko korpusy .A takie juz ich nie interesuja .Wolą bawić sie całymi .
Heniek gruby ,napuszony i wesoły .Tylko dlaczego tegom domu nie ma ?Nawet na gwiazdke nikt sie nie znalazł ...

Posted

Szarotka napisał(a):
Znajdzie sie, znajdzie.........
Trzeba bedzie dla Henia o kurze pomyslec. Musze tez nabyc dla Lenki konga. Moze sa na dogo jakies bazarki z kurami i kongami ........????

Nigdy niestety nie widzialm takiego bazarku .

Posted

Szarotka napisał(a):
Moja Maya jakos nigdy konga nie lubila i kong spedza swoje smutne dni na dworze w samotnosci, rozpadajac sie, ze starosci ............

Twoja Maya to bardzo dziwny pies . Wszystkie pieski co znam ,przepadaja za kongiem a szczegolnie jak im sie tam wlozy maslo z orzeszkow ziemnych (Peanut butter).

Jest bazarek ogloszeniowy - 80 ogloszen za 15 zl . Czy Henio potrzebuje ogloszenia ?

Posted

Ja sie juz w tych ogloszeniach gubie...........napewno potrzebuje allegro i on i Lenka, ale musze dopasc jakas ciotke co umie i moze zrobic, bo mnie sie wydaje, ze z zahranicy to chyba nie tak latwo ??
Powiem Mayi, ze jest dziwna, ale ona pewnie to juz wie ;);)

Posted

Szarotka napisał(a):
Akrum bylam na maiu i przeczytalam o Murzynku :):)

o, fajnie że odwiedziłaś mojego Murzynka :)

Witaj Heniek po świętach :)
pewnie przytyłeś w te święta co?