funia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Gdzie mieszka ta koleżanka moze ją zarazimy dogomanią .....Moze mieszka koło mnie a ja o tym nic nie wiem .... Quote
Akrum Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 skoro Szarotka chce w lipcu do Polski zajechać i chciałaby Heniutka na żywo zobaczyć, to ja myślę, że on już we własnym domku będzie siedział a nie u funi w hoteliku, co nie? skoro dostanie pakiecik ogłoszeń z tak ślicznymi zdjęciami z kwiatem we włosach... ;) Quote
Szarotka Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='funia']Gdzie mieszka ta koleżanka moze ją zarazimy dogomanią .....Moze mieszka koło mnie a ja o tym nic nie wiem ....[/QUOTE] Spytam sie kolezanki przez NK. gdzie mieszka :):) no i mam nadzieje, ze Henio trafi do domku gdzies blizej Krakowa :):) Quote
Andzike Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Do lipca to Heniutek już musi grzać dupkę w nowym domku :) Napisałam do Zuzi, kiedy możemy się spodziewać ogłoszeń, które się do tego przyczynią...;) Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Henio trzymaj sie, mam nadzieje, ze sie zobaczymy ;) Szukamy transportu z Lodzi do Milicza lub okolic. Quote
Akrum Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Heniek witam cię z rana i na spacerek wyprowadzam :) Quote
Iza!!! Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kupiłam Heniowi tą pseudokurę :) Poproszę o adres, to jutro wyślę :) Quote
Andzike Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zuzia napisała, że dziś weźmie się za ogłoszenia Heniutka :) Mizianki dla przystojniaczka :) Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Iza!!! napisał(a):Kupiłam Heniowi tą pseudokurę :) Poproszę o adres, to jutro wyślę :) To funia musi podac. Wilkie dzieki za kure. Jezeli Henio dotrwa do lipca to mu przywiaze kanadyjska ;) Andzike napisał(a):Zuzia napisała, że dziś weźmie się za ogłoszenia Heniutka :) Mizianki dla przystojniaczka :) Ja sie musze wreszcie wziac za dozbiorek pieniedzy, bo Henio bedzie inaczej musial te pseudo kure na kolacje zjesc ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ale chyba póki co kaska na niego jest choćby z nadpłat za kolejne miesiące, czy nie? Z kurą Heniuta wygląda zabójczo :)))) Quote
funia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Oto mój adres na Kure . Katarzyna Kozak Płoskie 16 22-400 Zamośc Quote
Ingrid44 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 To niedobrze. Nie odpowiadaja na PW ? Ja jutro wysylam deklaracje wiec kaska powinny dotrzec do Heniusia pod koniec tygodnia. Troche sie opoznilam z powodu wyjazdu. Quote
Szarotka Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Wydaje mi sie, ze nie. Jeszcze raz spojrze na Henia finanse i musze sie jakos zabrac za molestacje, bo inaczej Henio bedzie jadal gumowe kury na kolacje :):) Quote
Akrum Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 na CZERWONO tutaj proszę wpisać te cioteczki co nie płacą!!! i postraszyć że na ck je wstawimy :) Quote
andegawenka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Szarotko popraw mnie, przeca wiesz że to ja zapłaciłam. Cooooo?:-( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 spokojnie z tym czerwonym pisaniem nie wpłacających :) Pamiętajmy, że to jest dobrowolne i nikogo nie zmusimy do niczego. Osób kochających psiaki nie ma tak dużo, więc trzeba się szanować. Być może te osoby zapomniały po prostu, sama sobie niedawno przypomniałam że nie wpłaciłam jeszcze. Poza dogo każdy ma multum spraw, a i nie każdy jest uporządkowany na tyle by pamiętać o różnych rzeczach. Myślę, że wysłanie pw nie kosztuje dużo i można tym osobom przypomnieć ;) EDIT: Poza tym na I stronie nie ma na bieżąco prowadzonego rozliczenia :oops::oops: przecież ja wpłaciłam 30 zł, o czym była mowa już dawno: za maj, czerwiec i lipiec, a nie ma mnie przy wpłatach. Ja proponuję aby poprosić moda o przerzucenie wątku na zuzię, która zbiera kaskę tak aby mogła po każdej wpłacie od razu nanosić to na wątek. Żeby później nie powstały jakieś nieprzyjemności. Są to sprawy finansowe, które lepiej pilnować cały czas. Quote
Akrum Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ja wiem, tylko wg mnie, jak ktoś się zobowiązuje do czegoś, a już najbardziej do opłacania pobytu psa w hoteliku, to powinien tego pilnować zrobienie dokumentu w wordzie, albo małej karteczki i włożyć do portfela nie zajmuje dużo czasu, a przynajmniej przypomina, co gdzie, ile i do kiedy wpłacić. popieram pomysł, żeby Zuzka prowadziła jak nie pierwszy to choć drugi post jej dać, żeby tam na bieżąco odnotowywała wpłaty, wtedy Szarotka nie będzie musiała przerzucać wątku w poszukiwaniu kto kiedy i ile wpłacił. Quote
andegawenka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Można sobie wprowadzić do przelewów cyklicznych.....ale jak się popełni błąd to już leci jak u mnie.:oops: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ja mogę stworzyć i 100 dokumentów Worda a i tak wszystko zapominam :evil_lol::evil_lol: dlatego rozumiem takie osoby. Zresztą jak się ma deklaracji ileś tam to naprawdę się miesza co i jak. Choć wierzę, że osobom uporządkowanym trudno to zrozumieć, ale to naprawdę nie musi być zła wola. :p Natomiast jak tak sobie analizuję ten post z rozliczeniówką to ja tam nie widzę kto nie wpłacił.. wszyscy mają do maja popłacone przecież (biorąc pod uwagę to co było na wątku a nie zostało uwzględnione tam) Quote
Akrum Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 to już trzeba Szarotkę przywołać do tablicy, co by się wytłumaczyła o co chodzi z tymi rozliczeniami. Quote
Iza!!! Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Paczuszka dla Henia dzisiaj poszła, w tym tygodniu powinna dojść. Quote
Recommended Posts