Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

skoro Szarotka chce w lipcu do Polski zajechać i chciałaby Heniutka na żywo zobaczyć, to ja myślę, że on już we własnym domku będzie siedział a nie u funi w hoteliku, co nie? skoro dostanie pakiecik ogłoszeń z tak ślicznymi zdjęciami z kwiatem we włosach... ;)

Posted

[quote name='funia']Gdzie mieszka ta koleżanka moze ją zarazimy dogomanią .....Moze mieszka koło mnie a ja o tym nic nie wiem ....[/QUOTE]

Spytam sie kolezanki przez NK. gdzie mieszka :):) no i mam nadzieje, ze Henio trafi do domku gdzies blizej Krakowa :):)

Posted

Iza!!! napisał(a):
Kupiłam Heniowi tą pseudokurę :) Poproszę o adres, to jutro wyślę :)

To funia musi podac. Wilkie dzieki za kure. Jezeli Henio dotrwa do lipca to mu przywiaze kanadyjska ;)

Andzike napisał(a):
Zuzia napisała, że dziś weźmie się za ogłoszenia Heniutka :)
Mizianki dla przystojniaczka :)

Ja sie musze wreszcie wziac za dozbiorek pieniedzy, bo Henio bedzie inaczej musial te pseudo kure na kolacje zjesc ;)

Posted

Wydaje mi sie, ze nie. Jeszcze raz spojrze na Henia finanse i musze sie jakos zabrac za molestacje,
bo inaczej Henio bedzie jadal gumowe kury na kolacje :):)

Posted

spokojnie z tym czerwonym pisaniem nie wpłacających :) Pamiętajmy, że to jest dobrowolne i nikogo nie zmusimy do niczego. Osób kochających psiaki nie ma tak dużo, więc trzeba się szanować. Być może te osoby zapomniały po prostu, sama sobie niedawno przypomniałam że nie wpłaciłam jeszcze. Poza dogo każdy ma multum spraw, a i nie każdy jest uporządkowany na tyle by pamiętać o różnych rzeczach. Myślę, że wysłanie pw nie kosztuje dużo i można tym osobom przypomnieć ;)

EDIT: Poza tym na I stronie nie ma na bieżąco prowadzonego rozliczenia :oops::oops: przecież ja wpłaciłam 30 zł, o czym była mowa już dawno: za maj, czerwiec i lipiec, a nie ma mnie przy wpłatach. Ja proponuję aby poprosić moda o przerzucenie wątku na zuzię, która zbiera kaskę tak aby mogła po każdej wpłacie od razu nanosić to na wątek. Żeby później nie powstały jakieś nieprzyjemności. Są to sprawy finansowe, które lepiej pilnować cały czas.

Posted

ja wiem, tylko wg mnie, jak ktoś się zobowiązuje do czegoś, a już najbardziej do opłacania pobytu psa w hoteliku, to powinien tego pilnować
zrobienie dokumentu w wordzie, albo małej karteczki i włożyć do portfela nie zajmuje dużo czasu, a przynajmniej przypomina, co gdzie, ile i do kiedy wpłacić.

popieram pomysł, żeby Zuzka prowadziła jak nie pierwszy to choć drugi post jej dać, żeby tam na bieżąco odnotowywała wpłaty, wtedy Szarotka nie będzie musiała przerzucać wątku w poszukiwaniu kto kiedy i ile wpłacił.

Posted

Ja mogę stworzyć i 100 dokumentów Worda a i tak wszystko zapominam :evil_lol::evil_lol: dlatego rozumiem takie osoby. Zresztą jak się ma deklaracji ileś tam to naprawdę się miesza co i jak. Choć wierzę, że osobom uporządkowanym trudno to zrozumieć, ale to naprawdę nie musi być zła wola. :p

Natomiast jak tak sobie analizuję ten post z rozliczeniówką to ja tam nie widzę kto nie wpłacił.. wszyscy mają do maja popłacone przecież (biorąc pod uwagę to co było na wątku a nie zostało uwzględnione tam)