natalar Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Teraz ma dużo ruchu, w zime pewnie bedzie bardziej "puszysty" :) Quote
Ingrid44 Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 1 godzinę temu, natalar napisał: Teraz ma dużo ruchu, w zime pewnie bedzie bardziej "puszysty" :) Tak jak wiekszosc z nas. :) Quote
Ingrid44 Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Slicznie dziekujemy za fotki. Przepiekne :) :) :) 1 Quote
natalar Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Henio na śpiąco na wsi i w drodze ze wsi:P Na początku Henio w samochodzie siedział albo z przodu pod nogami, albo z tyłu na kolanach praktycznie. Teraz przypięty swoim pasem śpi w najlepsze na siedzeniu i nie przeszkadza mu ani hamowanie ani wyboje. Zasypia jak niemowle:) 3 Quote
Ingrid44 Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Henius mial takie smuyne I nudne zycie a teraz to obiezyswiat . Cudnie :) :) :) 1 1 Quote
andegawenka Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Śnił mi się Henio. Był zaniedbany i szary. Ktoś mówił że to nie on a ja wiedziałam że to nasze kochane biedactwo :( A tego cudownego domku w którym teraz jest, we śnie nie było. Nie będę więcej przeglądać wątku , liczy się tu i teraz :) Quote
natalar Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ja jakiś czas temu wracałam do starych postów o Heniu, ale jak tak na niego patrze to ciezko sie to czyta.. Szczegolnie o jego pobycie w schronisku. On jest bardzo wrazliwym psem i az trudno mi uwierzyc jaka wielka wole zycia musial miec zeby tyle przejsc. Teraz moze odpoczac,ale jego droga do nas byla dluuuga i wyboista... 1 Quote
Szarotka Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Henio teraz to taki Johnny Walker sie zrobil, cala Polske zwiedza :) Jak go bralysmy z Zamoscia, to nikt nie przypuszczal, ze bedzie taki happy end :) 1 Quote
Ingrid44 Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 35 minut temu, Szarotka napisał: Henio teraz to taki Johnny Walker sie zrobil, cala Polske zwiedza :) Jak go bralysmy z Zamoscia, to nikt nie przypuszczal, ze bedzie taki happy end :) Troche dlugo trwalo zeby Henius poznal piekne rodzinne zycie ale udalo sie I Henio ma najcudowniejsza rodzinke na swiecie :) 2 Quote
elficzkowa Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Zaglądam do Henia a on coraz piękniejszy ! 1 Quote
natalar Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Czeka nas kolejne obcinanie i podcinanie,bo troche sie Heniowi zarosło znowu:P martwiliśmy sie,ze ie ma wloskow na nosie a teraz nie umiemy za nimi nadazyc Quote
andegawenka Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 17 godzin temu, natalar napisał: Czeka nas kolejne obcinanie i podcinanie,bo troche sie Heniowi zarosło znowu:P martwiliśmy sie,ze ie ma wloskow na nosie a teraz nie umiemy za nimi nadazyc Nam się tez jakoś już zarosło. Tym razem sama podciachałam tu i tam ;) Quote
natalar Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 To zdjęcie przypomniało mi też,ze jak do nas przyszedł mial na nosie dużą, gładką bliznę bez jednego włoska i myśleliśmy,że to jakaś stara sprawa i tak już mu zostanie. A prosze....odrosły i nic nie widać :) 1 Quote
andegawenka Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 1 godzinę temu, natalar napisał: To zdjęcie przypomniało mi też,ze jak do nas przyszedł mial na nosie dużą, gładką bliznę bez jednego włoska i myśleliśmy,że to jakaś stara sprawa i tak już mu zostanie. A prosze....odrosły i nic nie widać :) Teraz się okazuje że niewiele wiedziałam co przeżywał Heniutek ........:( Quote
natalar Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Może sam gdzieś przytarł tak konkretnie nochalem albo miał sprzeczkę z innym psiakiem ale teraz już wszystko w porządku. Nie ma sladu po łupieżu takze. Henio nawet mało przyjemne zabiegi znosi grzecznie. Ostatnio musieliśmy wycinać gume do zucia z pomiedzy poduszek w łapce. Znosil dyskomfort cierpliwie :) Quote
Ingrid44 Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 8 godzin temu, natalar napisał: To zdjęcie przypomniało mi też,ze jak do nas przyszedł mial na nosie dużą, gładką bliznę bez jednego włoska i myśleliśmy,że to jakaś stara sprawa i tak już mu zostanie. A prosze....odrosły i nic nie widać :) Milosc wszystko wyleczy I naprawi. Biedny Henius bardzo przezywal ze tula sie cale zycie :( On taki delikatny. Quote
kasiainat Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 7 godzin temu, natalar napisał: Może sam gdzieś przytarł tak konkretnie nochalem albo miał sprzeczkę z innym psiakiem ale teraz już wszystko w porządku. Heniuś obtarł ten nosek w kenelu, w drodze do nas. Pati mówiła, że troszkę szalał w klatce ;-/ Quote
Recommended Posts