Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Henio na śpiąco na wsi i w drodze ze wsi:P
Na początku Henio w samochodzie siedział albo z przodu pod nogami, albo z tyłu na kolanach praktycznie. Teraz przypięty swoim pasem śpi w najlepsze na siedzeniu i nie przeszkadza mu ani hamowanie ani wyboje. Zasypia jak niemowle:)

13662435_1209813825716483_1183134868_o.jpg

13833034_1209803002384232_488241330_o.jpg

13840427_1209802999050899_287406268_o.jpg

13843551_1209803009050898_985925619_o.jpg

• Upvote 3
Posted

Śnił mi się Henio. Był zaniedbany i szary. Ktoś mówił że to nie on a ja wiedziałam że to nasze kochane biedactwo  :( A tego cudownego domku  w którym teraz jest, we śnie nie było. Nie będę więcej przeglądać wątku , liczy się tu i teraz :)  

Posted

Ja jakiś czas temu wracałam do starych postów o Heniu, ale jak tak na niego patrze to ciezko sie to czyta.. Szczegolnie o jego pobycie w schronisku. On jest bardzo wrazliwym psem i az trudno mi uwierzyc jaka wielka wole zycia musial miec zeby tyle przejsc. Teraz moze odpoczac,ale jego droga do nas byla dluuuga i wyboista...

• Upvote 1
Posted
35 minut temu, Szarotka napisał:

Henio teraz to taki Johnny Walker sie zrobil, cala Polske zwiedza :)

Jak go bralysmy z Zamoscia, to nikt nie przypuszczal, ze bedzie taki happy end :) 

Troche dlugo trwalo zeby Henius poznal piekne rodzinne zycie ale udalo sie I Henio ma najcudowniejsza rodzinke na swiecie :)

• Upvote 2
Posted

Czeka nas kolejne obcinanie i podcinanie,bo troche sie Heniowi zarosło znowu:P martwiliśmy sie,ze  ie ma wloskow na nosie a teraz nie umiemy za nimi nadazyc

Posted
17 godzin temu, natalar napisał:

Czeka nas kolejne obcinanie i podcinanie,bo troche sie Heniowi zarosło znowu:P martwiliśmy sie,ze  ie ma wloskow na nosie a teraz nie umiemy za nimi nadazyc

Nam się tez jakoś już zarosło. Tym razem sama podciachałam tu i tam ;)

Posted

To zdjęcie przypomniało mi też,ze jak do nas przyszedł mial na nosie dużą, gładką bliznę bez jednego włoska i myśleliśmy,że to jakaś stara sprawa i tak już mu zostanie. A prosze....odrosły i nic nie widać :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, natalar napisał:

To zdjęcie przypomniało mi też,ze jak do nas przyszedł mial na nosie dużą, gładką bliznę bez jednego włoska i myśleliśmy,że to jakaś stara sprawa i tak już mu zostanie. A prosze....odrosły i nic nie widać :)

Teraz się okazuje że niewiele wiedziałam co przeżywał Heniutek ........:(

Posted

Może sam gdzieś przytarł tak konkretnie nochalem albo miał sprzeczkę z innym psiakiem ale teraz już wszystko w porządku. Nie ma sladu po łupieżu takze.

Henio nawet mało przyjemne zabiegi znosi grzecznie. Ostatnio musieliśmy wycinać gume do zucia z pomiedzy poduszek w łapce. Znosil dyskomfort cierpliwie :)

Posted
8 godzin temu, natalar napisał:

Milosc wszystko wyleczy I naprawi.

Biedny Henius bardzo przezywal ze tula sie cale zycie :(  On taki delikatny.

Posted
7 godzin temu, natalar napisał:

Może sam gdzieś przytarł tak konkretnie nochalem albo miał sprzeczkę z innym psiakiem ale teraz już wszystko w porządku.

Heniuś obtarł ten nosek w kenelu, w drodze do nas. Pati mówiła, że troszkę szalał w klatce ;-/