Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Cioteczki - jak się dobrze przyjrzeć Heniowi to On strasznie podobny do pewnego kabareciarza- p.Roberta K. ( pewnie widziałyście skecz ,,Góral na zakupach '' ). No ten sam wyraz oczu no i ta bródka ... No przystojny ten nasz Henryk, żeby jeszcze się ktoś w nim tak na zabój zakochał ! 

Posted
1 godzinę temu, Szarotka napisał:

Moze pominac te kure, czy wiemy napewno, ze to Henio. Ja pamietam, ze glownie chodzilo o to, ze nie szczeka ??

1 godzinę temu, Ingrid44 napisał:

Ja tez pamietam ze Henio nie mial zapedow do kur I to raczej Puszek (zaginal w niejasnych okolicznosciach) atakowal kury.

Ctrl C i Ctrl V. Nie widziałyście wcześniej?

Posted

Poznałam dzisiaj Henia - to absolutny wdzięk i urok. Półtoraroczny chłopczyk częstował go herbatnikiem, a Henio zniżał głowę, żeby broń Boże malec się nie przestraszył) i delikatnie brał przysmaczki i dopiero jak Mały puszczał, to pożerał w oka mgnieniu... :) W domu zachowuje czystość, dogaduje się z psami i kotami, ma też jedną wadę - która wg mnie jest zaletą - potrafi otwierać drzwi z klamki... Jest bystry, łagodny i śliczny!
Ingrid44 prosiła mnie o zrobienie zdjęć, ale niestety było już za późno na mój aparat, więc tylko krótki filmik Wam wklejam:

Przy okazji, bo chyba tu nie pisałam, ale już wpłacałam - 10 zł, moja skromna deklaracja będzie co miesiąc na jego koncie w okolicach trzeciego.

:

• Upvote 2
Posted
17 minut temu, Bjuta napisał:

Poznałam dzisiaj Henia - to absolutny wdzięk i urok. Półtoraroczny chłopczyk częstował go herbatnikiem, a Henio zniżał głowę, żeby broń Boże malec się nie przestraszył) i delikatnie brał przysmaczki i dopiero jak Mały puszczał, to pożerał w oka mgnieniu... :) W domu zachowuje czystość, dogaduje się z psami i kotami, ma też jedną wadę - która wg mnie jest zaletą - potrafi otwierać drzwi z klamki... Jest bystry, łagodny i śliczny!

Henio na żywo!!!!!!!Dzięki,dzięki, dzięki :)

Bjutka, mogę skorzystać z Twojego tekstu do ogłoszeń?

Posted

Oczywiście - tylko tam w którymś momencie nad stołem jest Tina (teraz dopiero widzę, że to ona - najpierw Henio, potem Tina i znowu Heniu - czy chcesz żeby wyciąć Tinkę, czy to nie ma znaczenia?)

Posted
O 21.02.2016o16:27, andegawenka napisał:

Trzeba uaktualnić ogłoszenia Henia. 

Henio ma jak najbardziej aktualne ogłoszenia.

Dziś nie dam rady, bo wracam bardzo późno do domu, ale jutro powstawiam linki na pewno (obiecuję!)

I jeszcze muszę napisać, że jestem bardzo szczęśliwa z tego, co widzę w tym temacie, Henio w domu! (może nie stałym, ale W DOMU!) Od zawsze wiedziałam, że dokładnie tam jest jego miejsce :-) 

I chyba ktoś przyciął mu bródkę, teraz to już w ogóle miodzio wygląda ;-) 

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, M.P napisał:

Henio ma jak najbardziej aktualne ogłoszenia.

Dziś nie dam rady, bo wracam bardzo późno do domu, ale jutro powstawiam linki na pewno (obiecuję!)

I jeszcze muszę napisać, że jestem bardzo szczęśliwa z tego, co widzę w tym temacie, Henio w domu! (może nie stałym, ale W DOMU!) Od zawsze wiedziałam, że dokładnie tam jest jego miejsce :-) 

I chyba ktoś przyciął mu bródkę, teraz to już w ogóle miodzio wygląda ;-) 

Wiem, widziałam na portalach że są aktualne MP Pracusiu :). Tylko trzeba zmienić numer telefonu do kontaktu i adres pobytu. Ja podaje swój bo nie znałam telefonu do hotelu. Teraz znam dostałam od Funi mogę Ci podać. Wydaje mi się że numer telefonu i adres hotelu nie powinien być tajemnicą i powinien widnieć na pierwszej stronie, oczywiście za zgodą nowych Opiekunów Henia.

Posted

To bardzo bym prosiła o te dane, to jak tylko znajdę chwilkę dziś wieczorem, albo jutro rano, to wszystko pozmieniam i jutro też powstawiam linki :-)

• Upvote 1