Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted
O 20.01.2016o14:07, M.P napisał:

handziu, pisałam już (nawet dwa razy), że proszę o to, co powyżej, ze względu na to, że z finansami Henia kiepsko, lepiej nie wybiegać tak do przodu z płatnościami.

Czyli Twoją ostatnia wpłatę potraktować jako bonus, ok , sorki, nie doczytałam...już poprawiam.

Posted

Kochani , przypominam ze Henius potrzebuje stalych deklaracji. ODPADLO nam 70 zl miesiecznie + od poczatku bylo 30 zl za malo.

Prosimy o stale deklaracje lub podwyzszenie obecnych jesli ktos ma taka mozliwosc.

Posted
1 godzinę temu, NusiaiJa. napisał:

Wysyłam dla Henia grosik za 2 m-ce  i maleńki bonusik  :)

Oj Heniusiu, czy w gwiazdach masz zapisane to wędrownictwo i tułaczkę ?

Pieknie Dziekujemy :)

Posted
4 minuty temu, handzia napisał:

Czy ktoś wie może jak łatwo wstawiać zdjęcia na dogo? Wcześniej szło mi super przez Tiny Pic a teraz po tych zmianach nie udaje mi się...:(

Ja ciągnę z pulpitu lub z folderu na pulpicie . Masz takie polecenie "dodaj pliki".

6.JPG

• Upvote 1
Posted

Rozmawialam z Funia przez f.b i to jest to co mi napisala: 

Wszystko prawie dograne

Czekam na info od Pati czy tamten drugi pies sue dołącza

Jsk nue to bedzie drożej

Jak pojada dwa koszty na pół

Kasia czeka na niego w poniedziałek
Posted

znów Henia czeka podróż do nowego miejsca...mam nadzieję że szybko się tam Heniuś  zaklimatyzuje i znajdzie dla siebie towarzystwo :) Funia,poproś o wieści z nowego hoteliku i foty

Posted

Wszystko dograłam .Przeprszam ,ze się nie odzywam ,mam strasznie duzo pracy i jeszcze te inne zobiwiazanie psie ...Teraz Gajkę ekspediujemy do domu jest z tym kupa roboty .Trzymam reke na pulsie z organizacja .Jakby co piszcie na Fb mam w telefonie i jest mi o wiele łatwiej .Dogomania nie otwiera się w komorce tak jak potrzeba .Dziękuje ze jestescie i trwacie tu z Heniem .Kochane moje !!

Niusiu oczywiscie ,ze poproszę .Jescze tylko do Gajowej muszę zadzwonić ,ze Henio wyjedzie od niej około 17 w poniedziałek .PZdr was wszystkie i do napisania.

Posted

Dołączam sie do podziekowań dla Funi. Ogromnie sie cieszę ze Funia wszystko dograła i Henius pojedzie do Kasi w poniedziałek. 

Bardzo prosze dajcie mi znać ile kosztuje transport Henia bo nie wiem gdzie wysłać pieniążki. 

Nie wiem jak porozumieć sie z Funia przez FB. Szarotko jeśli możesz to zapytaj Funi w moim imieniu. :)