Jump to content
Dogomania

Henio znalazl wspanialy dom :) Wszyscy sie ciesza :)

Recommended Posts

Posted

Witam,w pobliżu Tomaszowa Maz tj.miejsc.Wykno działa hotel dla zwierząt 4 łapy , maja swoją stronę,Cena 350 zł za pobyt psiaka .
Heniuś znalazł sie w sytuacji "podbramkowej" stąd moja propozycja i deklaruję stała 20 zł dla psiaka

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Trzeba by pozbierac deklaracje do kupy I zobaczyc ile juz mamy. Bardzo sie martwie o Henia:shake:

To rola Hani, mam przynajmniej taką nadzieję. Nie wiem czy jest 150 zł:roll:

Posted

[quote name='handzia']Ja od siebie mogę 10 zł dać co miesiąc, więcej na razie nie mogę, chyba, że jakaś deklaracja na innego psa się skończy...ale na razie końca nie widać...

[quote name='andegawenka']Zadeklaruję kwotę niższą niż poprzednią i postaram sie od czasu do czasu coś dopłacić.

[quote name='Szarotka']Daje 40 zl. miesiecznie.
Ale tak naprawde moge sie zajac Heniem jak wroce, bo za chwile jade .....

[quote name='Ingrid44']Ja tez dam 40 zl stalej. Bardzo mi zal Heniutka.

[quote name='Lida']Spróbujcie może tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/126059-MIZANTROPIA-czyli-psy-i-my-hotelowo-bartusiowo-Brodnica-woj-kuj-pom
Fajny hotelik. Ma bardzo dobre opinie. Wesprę finansowo, jak już będzie wiadomo, co z Heniem.

[quote name='NusiaiJa']Witam,w pobliżu Tomaszowa Maz tj.miejsc.Wykno działa hotel dla zwierząt 4 łapy , maja swoją stronę,Cena 350 zł za pobyt psiaka .
Heniuś znalazł sie w sytuacji "podbramkowej" stąd moja propozycja i deklaruję stała 20 zł dla psiaka

[quote name='Ingrid44']Trzeba by pozbierac deklaracje do kupy I zobaczyc ile juz mamy. Bardzo sie martwie o Henia:shake:

140 zł + coś

Posted

JA także dam ,marne 10 zł ale mam bezpłatne tymczasy i nie naskrobie więcej .
Martwię się ,ze musi to być hotelik z całym szacunkiem dla solidnych ...ale boje się jak cholera ....

Posted

[quote name='andegawenka']140 zł + coś

[quote name='funia']JA także dam ,marne 10 zł ale mam bezpłatne tymczasy i nie naskrobie więcej .
Martwię się ,ze musi to być hotelik z całym szacunkiem dla solidnych ...ale boje się jak cholera ....

[quote name='martini77']10zł co miesiac

160 zł + coś:Rose::Rose::Rose::Rose::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

Mój plan niestety póki co nie wypalił... może uda się z tym hotelikiem, o którym pisze NusiaiJa

Jeśli z tym nie wypali, to na FB jest jeszcze taki hotelik:
https://www.facebook.com/hotel.dlapsow.1?fref=ts

Opis, który podesłali jako ofertę do mojego stowarzyszenia:

Witam, jeżeli chodzi o posiadane przez nas warunki to każdy ma inne wymagania i oczekiwania. Psia sypialnia nie jest mieszkaniem, lecz jest to pomieszczenie przez drzwi z naszym salonem. Jest ono dostosowane do potrzeb psów i uważam, że zwierzaki czują się tam dobrze. Przy okazji zapraszam, bo najlepiej zobaczyć i ocenić. Jest tam możliwość odseparowania psa, ale raczej nie takiego, który usilnie będzie próbował się wydostać, lub będzie agresywnie oszczekiwał inne psy. Generalnie psy mieszkające w psiej sypialni mają się dogadywać bo nie ograniczamy ich swobody ( chyba, że jest wyjątkowa potrzeba). Te psy mają duży teren ( nasz ogród ) przez cały dzień do dyspozycji, do spania również układają się tak jak zechcą. Oczywiście ja jestem cały czas na miejscu i czuwam nad nimi. Wykształconego behawiorysty nie mamy na miejscu, pracując z psami bazujemy na praktyce i radach specjalistów. Do tego psy z psiej sypialni maja stały kontakt z nami i dziećmi - w tym dwójka maluchów. Oczywiście dysponujemy kojcami zewnętrznymi, gdzie jest osobny jeden czy drugi duży wybieg. Tak na przyszłość, orientacyjnie podam nasz cennik. Jest to przedział 7-10 zł za dobę + karma. Wystawiamy rachunki, nasza działalność jest zerejestrowana. Pozdrawiam, Sławek

Od razu napiszę, że jeszcze tam nie byłam, więc warunków osobiście nie widziałam.
Widzę tylko zdjęcia, co kilka dni się pojawiają - zdjęcia szczęśliwych i zadowolonych psów.

Gdyby miał tam trafić, warunki mogę sprawdzać, mogę Henia co jakiś czas odwiedzać.

Ja mogę zadeklarować marne 20 zł, więcej nie mam, jestem aktualnie pod mega krechą, a jak pisałam wcześniej, sama mam stowarzyszenie i mamy mega dół finansowy i już się nie deklaruje na inne psy, nie bywam też często na dogo, ale Heniu to Heniu i dla niego muszę coś wyskrobać..

Posted

[quote name='andegawenka']160 zł + coś:Rose::Rose::Rose::Rose::Cool!::Cool!::Cool!:

[quote name='Akrum']Mój plan niestety póki co nie wypalił... może uda się z tym hotelikiem, o którym pisze NusiaiJa

Jeśli z tym nie wypali, to na FB jest jeszcze taki hotelik:
https://www.facebook.com/hotel.dlapsow.1?fref=ts

Opis, który podesłali jako ofertę do mojego stowarzyszenia:

Od razu napiszę, że jeszcze tam nie byłam, więc warunków osobiście nie widziałam.
Widzę tylko zdjęcia, co kilka dni się pojawiają - zdjęcia szczęśliwych i zadowolonych psów.

Gdyby miał tam trafić, warunki mogę sprawdzać, mogę Henia co jakiś czas odwiedzać.

Ja mogę zadeklarować marne 20 zł, więcej nie mam, jestem aktualnie pod mega krechą, a jak pisałam wcześniej, sama mam stowarzyszenie i mamy mega dół finansowy i już się nie deklaruje na inne psy, nie bywam też często na dogo, ale Heniu to Heniu i dla niego muszę coś wyskrobać..
Dobrze że jesteś u Henia z nami :Cool!:

Hotelik ładnie wygląda, ale czy nas będzie na niego stać?

Handzia jesteś?

180 zł + coś:Cool!:

Posted

andegawenka napisał(a):

7-10 zł za dobę - tak nam w ofercie napisali. czyli przy najwyższej kwocie 310 zł + karma, ale Heniek nie jest przecież duzym psem, a ceny chyba od wielkości psa sa uzależnione, więc podejrzewam, że Heniu tak za 8 zł , to by było 248 zł + karma.

Hotelik ten pod Tomaszowem Maz. 350 zł

Posted

Akrum napisał(a):
7-10 zł za dobę - tak nam w ofercie napisali. czyli przy najwyższej kwocie 310 zł + karma, ale Heniek nie jest przecież duzym psem, a ceny chyba od wielkości psa sa uzależnione, więc podejrzewam, że Heniu tak za 8 zł , to by było 248 zł + karma.

Hotelik ten pod Tomaszowem Maz. 350 zł

Cena brzmi rozsądnie i nie tak daleko:)

Posted

My działamy od roku z hotelem, który wstawiła Akrum. Jesteśmy tam przynajmniej dwa razy w tygodniu (mamy 15 km). Na pewno możemy ich polecić. Wszystko jednak zależy od tego jak Heniu dogaduje się z innymi psami. No i nie wiem jak z miejscem, bo jest to też hotel dla psów prywatnych a teraz powoli zaczynają się wyjazdy. W razie czego mogę zapytać.

Posted

Macia napisał(a):
My działamy od roku z hotelem, który wstawiła Akrum. Jesteśmy tam przynajmniej dwa razy w tygodniu (mamy 15 km). Na pewno możemy ich polecić. Wszystko jednak zależy od tego jak Heniu dogaduje się z innymi psami. No i nie wiem jak z miejscem, bo jest to też hotel dla psów prywatnych a teraz powoli zaczynają się wyjazdy. W razie czego mogę zapytać.

Nasza Szefowa od Henia wyjechała, ale nikt nie będzie miał przeciwko żeby zapytać. Henio jest ugodowy,przebywał ostatnio z psem i nie było problemu.

Posted (edited)

andegawenka napisał(a):
Dobrze że jesteś u Henia z nami :Cool!:

Handzia jesteś?

180 zł + coś:Cool!:

Jestem andegawenko :)
Na koncie jest jeszcze ok 170 zł zapasu. Zaraz sprawdzę dokładnie.

Ps. Jest dokładnie 173 zł.

Edited by handzia
Posted

handzia napisał(a):
Jestem andegawenko :)
Na koncie jest jeszcze ok 170 zł zapasu. Zaraz sprawdzę dokładnie.

Handziu,wzywam Cię do powrotu w sprawie finansów Henia a nie tylko do 170 zł :razz:. Nie chce się tu szarogęsić:evil_lol: