Ingrid44 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 To jest ogromna kwota. Znam kilka pieskow w Hoteliku u Murki , moze tam jest miejsce ? Ja chetnie przywroce swoja dekaracje. Biedny Henio :shake: Quote
funia Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Wiem kwota 500 zł odpada ,nie damy rady ale pamietajcie ze z domem bedzie ciężko .u murki jest dużo zwierzat ,nie widzę tam Henia ...Trzeba poszukać coś kameralnego do 10 psów aby miał max czasu z człowiekiem .Murka przy 25 psach nie poświeci mu tyle czasu ile on potrzebuje .Tym bardziej ze on wraca z domu gdzie biegał luzem ...sama nie wiem juz ... Quote
Szarotka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Trzeba szukac cos innego, bo 500 zl. to za duza kwota. Henio mial wydarzenie na f.b., ale pewnie juz go nie ma. Mysle, ze tak 350 byloby akurat. I jestem wiecej niz pewna, ze Henia mozna wyprowadzic na ludzi. W koncu jestem od podhalanow i te przypadki co fundacja Bono dostaje, a Henio to raczej sie porownac nie da. Bede pytac krewnych i znajomych krolika i prosze o to samo. Najlepsze by bylo dt za zwrot kosztow u kogos kto ma malo psow. Quote
Szarotka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Ze tez Henio nie mogl poczekac jeszcze rok, bo za rok przylatuje na dluzej, to bym go sama wziela na dt. ..... Quote
andegawenka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Liczyłam na Ulę12, bo tam taki fajny teren, ale brak miejsc. Hotel u ZuziM daleko i klatkowy hotel. Nie wiem jak u LiluTosi. Tam też tak fajnie jak u Uli po wiejsku,może zapytać? Quote
funia Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Boje się dzisiaj dzwonić bo Beata wczoraj bardzo roztrzęsiona była .Strasznie jest załamana tą sytuacją ... Quote
funia Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Szarotka napisał(a):Trzeba szukac cos innego, bo 500 zl. to za duza kwota. Henio mial wydarzenie na f.b., ale pewnie juz go nie ma. Mysle, ze tak 350 byloby akurat. I jestem wiecej niz pewna, ze Henia mozna wyprowadzic na ludzi. W koncu jestem od podhalanow i te przypadki co fundacja Bono dostaje, a Henio to raczej sie porownac nie da. Bede pytac krewnych i znajomych krolika i prosze o to samo. Najlepsze by bylo dt za zwrot kosztow u kogos kto ma malo psow. Szarotko ,ale z nim jest wszystko w porzadku .On po prostu nie moze nigdy trafić tam gdzie są kury ...Chociaż cay czas myśle ze to nie on ...moze ktoś inny ?a na biednego Henia wychodzi ... Quote
Szarotka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Ja tez wiem, ze Heniutek w porzadku. A kury to sie zadrza gonic psom z najlepszych rodzin. Moja sunia Joga tez gonila i zagryzala. Taka uroda. Tak jak z ludzmi, kazdy troche inny ;) Przeciez pies to drapieznik ... Moja koty zagryzaja kroliki a sunia Maya je zzera ... pies to nie koza ;) Quote
Akrum Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Nie wiem co napisać... serce mi pęka. Ale wiem, że trzeba Henia zabrać najszybciej jak to możliwe. Psanatorium to fajne miejsce, wiem - bo to ode mnie 11 km i mamy tam masę swoich podopiecznych. ale drogie - to fakt. I gdyby nie nasze długi w tymże hotelu i wiem, że Joasia (właścicielka) może nie będzie chciała przyjąć od nas kolejnego psa, to od razu bym Henia brała pod nasze skrzydła. Mogę jeszcze pomyśleć nad jednym rozwiązaniem, ale dajcie mi na to dzień. Pytanie tylko, czy jeśli mój plan by wypalił, to czy uda się miesięcznie zbierać 380 zł? My jako 'ŁAPA" mamy masę długów (lecznice już odmawiają zabiegów, hoteliki przyjmowania nowych psów, a podopiecznych jak na złość przybywa, bo jak nie pomóc np. psiakom wyrzuconym w workach, lub przywiązanej do drzewa suczce?) i każdy kolejny podopieczny, to dla nas kolejny gwóźdź do przysłowiowej trumny. Czy jeśli mój plan nie wypali, to hotel kojcowy też wchodzi w grę? Quote
andegawenka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Szarotka miała rozesłać wici, ale na dogo sytuacja ze stałymi deklaracji jaka jest wszyscy wiemy. Każdy obłożony na maksa....ja przeniosłam kasę z Henia na inne psy.... Chyba nie ma co czekać tylko czarnuszka już ogłaszać. Quote
Akrum Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Jeszcze mi taki watek wpadł w oczy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247090-BDT-i-hotelik-u-Dexterki-zaprasza-WOLNE-MIEJSCE ktoś zna? Quote
andegawenka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='Akrum']Jeszcze mi taki watek wpadł w oczy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247090-BDT-i-hotelik-u-Dexterki-zaprasza-WOLNE-MIEJSCE ktoś zna? Jak z bajki, czy ja dobrze czytam ? bezpłatny on jest i wolne miejsca:crazyeye:?. Nie znam ale widzę Marticzkę na wątku wiec zapytam. Połowę nicków z watku znam. popytam. Quote
andegawenka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='Akrum']Jeszcze mi taki watek wpadł w oczy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247090-BDT-i-hotelik-u-Dexterki-zaprasza-WOLNE-MIEJSCE ktoś zna? 400 zł miesiecznie i po bajce. Quote
handzia Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja od siebie mogę 10 zł dać co miesiąc, więcej na razie nie mogę, chyba, że jakaś deklaracja na innego psa się skończy...ale na razie końca nie widać... Quote
andegawenka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Zadeklaruję kwotę niższą niż poprzednią i postaram sie od czasu do czasu coś dopłacić. Quote
Szarotka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Daje 40 zl. miesiecznie. Ale tak naprawde moge sie zajac Heniem jak wroce, bo za chwile jade ..... Quote
Szarotka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 I wiecie, ze jak sie przypre to pieniadze beda !!!! Quote
Szarotka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Trzeba sie tez pytac tych osob co od czasu do czasu biora nieduze pieski do domu na tymaczas. Andegawenko spytaj sie Elinki, bo jej juz nie ma na dogo, moze by nam pomogla ?? Quote
andegawenka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Szarotka napisał(a):Trzeba sie tez pytac tych osob co od czasu do czasu biora nieduze pieski do domu na tymaczas. Andegawenko spytaj sie Elinki, bo jej juz nie ma na dogo, moze by nam pomogla ?? Zapytam, ale ona ma teraz i noce. to nie wiem...Ja liczę bardzo na Uleńkę....tam Niuniek miałby wspaniale...może się coś zwolni. Mam fanty na bazarek, nietrafione zakupy i prezenty wiec nowe. Dobrej marki perfumy idą na dogo. Quote
Szarotka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Ja tez juz pytam kogo moge. Jak wroce to bede pytac dalej. Szkoda, ze go funia chociaz na chwile nie moze wziac, bo akurat taki kiepski moment, bo mi czasu brakuje. Quote
Ingrid44 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja tez dam 40 zl stalej. Bardzo mi zal Heniutka. Quote
Szarotka Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 :megagrin::jumpie:Ingrid44 napisał(a):Ja tez dam 40 zl stalej. Bardzo mi zal Heniutka. Bardzo dziekuje :) Quote
funia Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Szarotka napisał(a):Ja tez juz pytam kogo moge. Jak wroce to bede pytac dalej. Szkoda, ze go funia chociaz na chwile nie moze wziac, bo akurat taki kiepski moment, bo mi czasu brakuje. Szarotko ja się bije z myślami ,ale padam na twarz ....Są tam na ranczu jeszcze trzy psy .Dwa zdziczałe szczceniaki i tą sunie z lasu .Musze tam jeżdzić co dzień nie wiem co z nimi bedzie bo jeśli nie znajdziemy im domów do jesieńi to ja się powiesze .BRakuje czasu ,kasy i pomysłów. Jutro odważe się i zadzwonie do Henia. PS .KOło mnie biega zabiedzona Husky ,kochana łagodna i taka samotna ...Dzisiaj zostawiłąm klientkę i biegałąm za nia by dac wody ...JA oszaleje ... Quote
Lida Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Spróbujcie może tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/126059-MIZANTROPIA-czyli-psy-i-my-hotelowo-bartusiowo-Brodnica-woj-kuj-pom Fajny hotelik. Ma bardzo dobre opinie. Wesprę finansowo, jak już będzie wiadomo, co z Heniem. Quote
Recommended Posts