Jump to content
Dogomania

Gucio-uciekł z kojca od Pipi :(.. Ozzy już w swoim domku :)

Recommended Posts

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do albumu wrzuciłem nowe zdjecia. pobiegac to ok, ale wrócic to bee. musiałem niezle sie nagimnastykowac aby przetransportowac go do jego boksu. moj blad bo bez linki poszedł w tany. dziki kon

Posted

Ja nie skomentuje,bo mnie zatkało,nie wiem co powiedzieć.?????
Jamor,wiedziałam,wiedziałam,że on ma jeszcze szansę.Tylko,dlaczego u mnie tak się bał?Może powierzchnia za mała?Przyznam się,że aż mi wstyd.Jestem w szoku. . . .

DZIĘKUJĘ

Posted

A jaki umięśniony jest.On od tego ciągłego biegania,uciekania w tym kojcu u mnie tak sobie mięśnie wyrobił widocznie.Przyznam ,że bałam się,że dostał jakiegoś przykurczu mięśni,bo u mnie na zgiętych łapkach chodził.To jest dopiero aparat,no?
Ale pomyślcie,jaki on teraz musi być szczęśliwy.Tyle miejsca do biegania,warunki ekstra.Warto było czekać,warto było go ratować.Teraz nie żałuję i jestem szczęśliwa.A dzięki komu to wszystko?,nie wiecie?,to ja powiem głośno DZIĘKI WAM,DZIĘKUJĘ ZA TO :Rose::buzi:

Posted

Ja też bardzo się cieszę, że Gucio przeobraża się w szczęśliwego psa, że chodzi na prostych łapach i powoli zapomina o panicznym strachu, który do tej pory nie pozwalał mu normalnie funkcjonować.
Gutek - życie przed tobą ! Jeszcze znajdziesz swój dom i swego człowieka !

Posted

Havanka napisał(a):
Ja też bardzo się cieszę, że Gucio przeobraża się w szczęśliwego psa, że chodzi na prostych łapach i powoli zapomina o panicznym strachu, który do tej pory nie pozwalał mu normalnie funkcjonować.
Gutek - życie przed tobą ! Jeszcze znajdziesz swój dom i swego człowieka !

ja tam zadnych zbytnio zmian nie widze, spiernicza jak przecinak. dorzuciłem nowe zdjecia do jego albumu. czassssssssuuuuu trza a i nigdy nie wiadomo czy bedzie efekt jakiego oczekiwalismy.

Posted

Gucio jest u Jamora tylko tydzień..Nagle zastrzyk w dooopsko,odlot,a po obudzeniu kompletnie nowa rzeczywistość..
Do tej pory zył, jak chciał,a teraz musi się podgodzić z tym,ze Jamor rzadzi :)
Nie spodziwałabym się bardzo szybkich rezultatów, będziemy obserwowac Gucia ,przesyłac pozytywne fluidy i dbac o finanse :) Mam nadzieję,że bedzie dobrze... tylko pewnie troche to potrwa
W każdym razie bedziemy Mu kibicowac jak wczoraj Justynie Kowalczyk!!!!

Posted

Masz rację,potrzeba czasu,tylko z drugiej strony ja wiem,że jamor wie co mówi.Oby się mylił.
Odnośnie Justyny Kowalczyk,to popłakałam się ze szczęścia.Wróciły wspomnienia,bo ja kiedyś trenowałam biegi narciarskie.Trenowałam też, lekką atletykę i gimnastykę artystyczną - to sport,a jeszcze grałam na pianinie 8 lat,najpierw ognisko muzyczne,potem szkoła muzyczna.Ach,gdzie te czasy?????A moje zabytkowe pianino w spichlerzu stoi i struny rdzewieją.Przyciągnęłam je tu,bo miałam odnowić i grać,grać,grać. . . . . .,nie wyszło. . . .
Nic mi nie wychodzi. . . .

Posted

Ej,Pipi trudno wymagac od Jamora 100% gwarancji,że bedzie dobrze.Mnie wcale jego post nie zmartwił,po prostu wyraził sie zdroworozsądkowo :)
Przez tydzień i tak jest kolosalna zmiana w wygladzie Gucia..

Posted

Mi się też wydaje, że jeszcze nic nie jest przesądzone w sprawie Gucia. Jemu życie przewróciło się do góry nogami. Dajmy mu czas żeby wszystko na nowo poukładał sobie w tej psiej łepetynce :)
P.S. Ja też się piszę na koncert fortepianowy w sobotę :)

Posted

Havanka napisał(a):
Z przyjemnością informuję, że konto Gucia powiększy się o 210 zł !!! Jest to dochód z bazarku z pisankami !!!
Proszę o info na wątku, kiedy pieniądze wpłyną już na konto.
Evelin, proszę jeszcze o trochę cierpliwości, ale na pewno wylicytowana pisanka dotrze do Ciebie jeszcze w tym tygodniu.

Brawo - bardzo dziękujemy!!!!! :)

Posted

Havanka,żle mi dzis dogomania chodzi,ale udało mi się tu wejść..Konto Gucia juz powiekszyło się o 210zł..
Dokładne rozliczenia wstawie jutro...i oczywiscie GUCIO dziekuje..

Posted

Właśnie przelałam I część z bazarku: 100 zł :)

Iza!!! – 2,00 zł
Enia – 4,00 zł
Matrioszka2 – 12,00 zł
Holly101 – 15,50 zł (w tym 5,50 zł nadwyżki)
Murka - 23,50 zł
Evelin – 28,00 zł
Evita – 4,00 zł
Mag.da – 10,00 zł

Razem: 99,00 zł

Na Gucia spłynie jeszcze 19,50 zł

Posted

Właśnie zrobiłam drugi przelew - 21,50 zł nie 28,00 (pomyliłam się wcześniej i już to poprawiłam) W każdym razie aby już zamknąć rozliczenie 21,50 zł wpłaciła Ciocia Wiedźma :) (z nadwyżką 2,00 zł), którą też w przelewie ujęłam.