Jump to content
Dogomania

Gucio-uciekł z kojca od Pipi :(.. Ozzy już w swoim domku :)

Recommended Posts

Posted

I co robimy???
Podejrzewam,że lepszych cen u Jamora nie będzie...
Może spadek poziomu testosteronu złamie Gucia....i będzie lubil Jamora..
Jestem za.
Oczekuję na inne opinie.

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z bazarku z rzeczami od Ewci Gonzales :) na Jacka :) i Gucia :) przelałam właśnie 2,50 zł (to połowa za wylicytowaną rzecz przez Ciocię Ludwę :) )

Posted

Gucio zapisany :)
asl,jesteś wspaniała..naprawdę..
Życzenia świateczne: oby nasz,wspólny dziki mustang trochę się oswoił i zaufał ludziom...Fajnie by było ,prawda?

Posted

Własnie z zawiezieniem byłby problem, bo Gucio dzikawy jest...Nie chciałabym narażać Go na więcej narkoz niz to konieczne,już raz usypiany był do transportu...Nawet gdyby Jamor wpakował Go do klatki ,to i tak nie ma szans na poradzenie sobie z Guciem u weta i również przetrzymanie Go po kastracji..Cena owszem,jest zabójcza :) ,ale nie ma innego wyjścia.planowlismy wykastrować Gucia u Pipi,ale z wielu względów nie wyszło (rozbity samochód Pipi,śniegi ,no i sam Gucio..).
W tej chwili nie ma innego wyjścia,tylko zgodzić się na to co proponuje Jamor...
Myslę,że kastracja może mu pomóc...(tzn Guciowi a nie Jamorowi :evil_lol:

Posted

Napisał Randa
A co u mustanga, dalej wlecze się na linie za Jamorem, czy może szybciej nogami przebiera?

Przyznam sie, ze kilka dni nie podpinałem go. Gucio rozkreca sie z towarzystem na wybiegu. smiga i bawi sie z innymi psami, a jak juz mu sie znudzą do sam wraca do swojego boksu . tam wciagnie sobie chrupke, zrobi łyk wody , siada i głaszcząc się po swych wielkich jajach ogląda te psy które jeszcze są na wybiegu.
MOze załatwie mu troche formaliny w słoik, to jajka sobie na pamiątke zostawi

Posted

[quote name='enia']OBOWIĄZKOWO
Jamor czy Gucio na wybiegu podejdzie z własnej nieprzymuszonej woli do Ciebie???
i mały off: http://www.dogomania.pl/threads/183213-HITY-NA-DVD-m-in-Mamma-Mia-Aviator-Marzyciel-bajki-na-psy-Pipi-do-13-IV

nie, nie podejdzie. wczesniej był dystans 10m, od czasu kiedy zakolegował sie z innymi psami i widzi jak one włazą mi na łeb, to jak sie zapomni to podejdzie na 1- 2 m, jak spojrze na niego to on wsteczny.

Posted

Czyli ewidentnie mustang się cywilizuje....uczy sie od innych psów. Super Gucio- alleluja i do przodu...
Nie mam dzis sily,uzgodnię z Jamorem na pw zabezpieczenie p/kleszczowe ale jutro..

Posted

[quote name='jamor']nie, nie podejdzie. wczesniej był dystans 10m, od czasu kiedy zakolegował sie z innymi psami i widzi jak one włazą mi na łeb, to jak sie zapomni to podejdzie na 1- 2 m, jak spojrze na niego to on wsteczny.[/QUOTE]
to już niewielki postęp 1-2m, a jedzenie z ręki weźmie?

Posted

Właśnie przelałam 15,50 zł z dwóch bazarków z rzeczami od Ewciu Goznales :)
Bazarki były zrobione w połowie na Gucia w połowie na Jacka i tak:
- 3,00 zł pierwszy bazarek za autka - wpłata od A.Matyji - Mierzeckiej :)
- 10,00 zł drugi bazarek za autka - spłata od A. Matyji - Mierzeckiej :)
- 2,50 zł wpłata od Aguchy :)

Dziękuję Ciociom :)

Posted

holly101 napisał(a):
Nie no, baz jaj - Gucio nie ma jaj???? Suuuuuper :) Kochany bezjajeczny Gucio :)

:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:Gucinek w gore

Posted

Jamor, wiem że nie lubisz tego pytania :) ale co tam u Gucia? chociaż kilka zdań proszę.......
podczytuje wątek Toli, pięknie chodzi na smyczy i bez, i taka wpatrzona w Ciebie:multi:
czy Gutek też tak kiedyś będzie?