Randa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Havanka gratulacje, no to teraz Gucio będzie musiał się postarać Quote
Pipi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Havanka napisał(a):Z bazarku wielkanocnego, nasz Gucio otrzyma 197 zł !!!! na dofinansowanie wczasów u Jamora !!!! Bardzo dziękuję wszystkim, którzy brali w nim udział za hojność i przesympatyczną atmosferę. Havanko,bardzo dziękuję. Wszystkim,którzy dbacie o Gucia,bardzo dziękuję. Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No Guciu widze, ze trafiles w dobre rece :):) Quote
Pipi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Szarotka napisał(a):No Guciu widze, ze trafiles w dobre rece :):) Oj tak!koniec buzi,buzi. . . . Ciekawe jak im tam idzie.U jamora tyle atrakcji,ciągle coś się dzieje.Na wszystko jest czas i pora.Gucio przyglądając się temu,powinien załapać,że trzeba wziąć się w garść.Chyba,że jest chory?. . . .. Quote
Nadziejka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Witajcie :multi:Pipiniu u Gucinka pewno zmiany zachodza ze hohoooooooooo:loveu: Quote
enia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Pipi napisał(a):Oj tak!koniec buzi,buzi. . . . Ciekawe jak im tam idzie.U jamora tyle atrakcji,ciągle coś się dzieje.Na wszystko jest czas i pora.Gucio przyglądając się temu,powinien załapać,że trzeba wziąć się w garść.Chyba,że jest chory?. . . .. a niby na co pani doktor??? :) wklejam cytat z jamorowego wątku bo dotyczy Gucia: Napisał Randa Może Tolę z Guciem zapoznać, taka trochę pierdołowata para by była... zdecydowanie. Lepiej niech sie nie poznają. Tola szybko wyjdzie, jest rozwojowa. dzis jadła mi juz z ręki, no, prawie z reką. Gucio tez, porcje mięsa trzymałem w dłoni a on obryzał. Tola znacznie szybciej sie socjalizuje. W sobote Tola zacznie uzywac smyczy. Z Guciem jeszcze sie zastanowie. Mam plan jak to zrobic, bo nie bedzie w sumie łatwo. Obydwoje jak tez dzikie mustangi. iiiaaaa iiiaaa. Na wybiegi na razie nie sa wypuszczane. Tola oglada psy , jest ciekawa co sie dzieje na wybiegu. Gucio w dzien zachowyuje sie jakby ogladał cały czas telewizje. siedzi w budzie z pilotem i przeskakuje programy, za to w nocy rozbiera bude. jak tak bedzie dalej robił to usune mu przednie zeby , zupy same bedzie jadł Quote
Nadziejka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :evil_lol::evil_lol::loveu:ach Gucinek , napewno jeszcze teskni za Pipinia nasza! ...ale jak juz ....z paluszkow wujaszkowych wyjada to beda z niego ludzie ihaaaaaaa Quote
Pipi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Enia,ma się rozumieć,że on zdrowy jak koń.Miałam na myśli,że może blokada psychiczna zbyt silna,że chory psychicznie,np.jakś depresja,czy coś w tym rodzaju. . . .:lol: Quote
enia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Pipi napisał(a):Enia,ma się rozumieć,że on zdrowy jak koń.Miałam na myśli,że może blokada psychiczna zbyt silna,że chory psychicznie,np.jakś depresja,czy coś w tym rodzaju. . . .:lol: Ahaś - bo już sie bałam.....;) dla niego świat przewrócił sie do góry nogami - i teraz jamor układa mu wszystko od nowa ( a to musi potrwać ), a my jego ukochane cioteczki mu kibicujemy i kochamy jeszcze bardziej:multi::loveu: Quote
elik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 "Gucio w dzien zachowyuje sie jakby ogladał cały czas telewizje. siedzi w budzie z pilotem i przeskakuje programy, za to w nocy rozbiera bude. jak tak bedzie dalej robił to usune mu przednie zeby , zupy same bedzie jadł" Świetnie ujęte :evil_lol: A w jakim celu Gucio był poddany narkozie ? Quote
Evelin Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 A w jakim celu Gucio był poddany narkozie ? Żeby dało się Go wpakować do klatki..Bez uspienia nie dało rady..Sedalin zupełnie nie podziałał... Był wybór- albo zostawić Go tam gdzie był,albo przewieźć... a ile zabawy miał wet zanim Guciowi zastrzyk podał... Quote
holly101 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :) Twardy Chłopak Najważniejsze, że się udało. Guciu jest sobowtórem mojego Dingusia, później wrzucę zdjęcie, kochany Psiurek :) Quote
Nadziejka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 enia napisał(a):Ahaś - bo już sie bałam.....;) dla niego świat przewrócił sie do góry nogami - i teraz jamor układa mu wszystko od nowa ( a to musi potrwać ), a my jego ukochane cioteczki mu kibicujemy i kochamy jeszcze bardziej:multi::loveu::loveu:[FONT=Fixedsys]ajusci ze kochamyyyyyy i to bardzo kofamyyyyyyyyyyyyy:multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
elik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Evelin napisał(a):Żeby dało się Go wpakować do klatki..Bez uspienia nie dało rady..Sedalin zupełnie nie podziałał... Był wybór- albo zostawić Go tam gdzie był,albo przewieźć... a ile zabawy miał wet zanim Guciowi zastrzyk podał... Biedny Gucionek, co musiało się dziać wtedy w jego biednej głowince. No niestety czasem tak bywa, że zwierzątko zanim pozwoli sobie pomóc, przeżywa traumę :-( Quote
Evelin Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Zleciałam przelew za pobyt Gucia u Jamora od 20-28 lutego. Wyszło 117zł. Dokładne rozliczenia wkleję później. Nie wysłałam jeszcze nr konta do 2 osób,ale to naprawię -dzisiaj :) Quote
asl Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Z bazarku uzbierało się 112,50 zł :) :) I tu prośba do Cioć aby mi któraś przesłała nr konta do przelewu. Pieniądze chciałabym zebrać na swoje konto a następnie zbiorczo przelać na konto Gucia. Mam też wciąż moją drobną deklarację do przelania i 5,00 zł od Cioci Gonzales. Quote
holly101 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Trzymaj się Guciu! Cioteczki pomagają :) Quote
Evelin Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Rozliczenie Guciowego konta w drugim poście.Nr konta powysyłałam już do wszystkich,którzy sobie tego życzyli.. Nawet wygodne jest oddzielne konto do wpłat (i wypłat) tylko na Gucia... Gutowski nie przebywa u Jamora na krechę,ma opłacony pobyt do końca lutego... Quote
Pipi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 :calus::calus::calus::calus::Rose: [SIZE="5"]BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ:multi: Quote
mtf zalesie Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 dawno tu nie zagladalm i jestem zaskoczona - moze gucio jakas kariere jeszcze zrobi Quote
enia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 mtf zalesie napisał(a):dawno tu nie zagladalm i jestem zaskoczona - moze gucio jakas kariere jeszcze zrobi fajnie by było nie? :) Quote
Ellig Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 U Gucia wszystko w porzadku to bardzo mnie cieszy:) Quote
Olga7 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Odwiedzam dziś znów Gucia i czytam wieści z ostatnich dni . Będą jeszcze "psy" z naszego dzikuska -aż się zdziwimy ,jak się tam zmieni .Juz mu tam nie popuści Jamor i zrobi z niego faceta -prędzej czy pozniej.:p Evelin -dziękuję za przeslanie nr konta dla Gucia. A Pipi -nie martw się niepotrzebnie-bo i tak b.dużo zdrowia i czasu poświęclilście na tę gromadkę Guciową u was. No i serca też .:loveu:.Bez was i Ciebie -one by juz chyba dawno zginęły wcześniej. Albo nieco pozniej. Nie tucz tylko już resztki guciowej trójki -czyli teraz Nory i Saby -goń ich trochę do roboty !;) Albo jakaś dietka wiosenna -więcej warzyw i jarzyn ,bo inaczej nigdy nie ruszą dupsk z twego podwórka -tak im tam za dobrze.:evil_lol::razz: Quote
Recommended Posts