Jump to content
Dogomania

Wyrzucony z samochodu Piracik MA JUZ NOWY DOM!! :))

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto jest w stanie odpowiedzieć na te pytania????????

"Witam
Interesuje mnie jak duży jest ten biedniutki piesek i jak jest z czystością
pytam dlatego, że to są dwa ważne aspekty bo ja dużo jeżdżę a piesek jeździłby ze mną....a jestem chętna go wziąć..kwestia tej czystości
pozdrawiam Lidia "

Posted

No więc Pirat jest bardzo malutki, no taki wzrost jamnika, ale nie jest taki długi jak jamnik. A z czystością nie ma gwarancji, bo ciężko to sprawdzić w schronisku. Ale pies jest dorosły i raczej wie gdzie się załatwia;)

Posted

Czy mogłabyś odpisać tej osobie na mail-a? bo może mieć dodatkowe pytania i troszkę bezsensu, żebym była pośrednikiem bo ja oprócz ubóstwiania Piracika...niewiele o nim wiem...a widać, że osoba jest zainteresowana więc nie można zaprzepaścić tej szansy dla malucha....adres Ci mogę podać na priw

Posted

z tego co pamiętam to Piracik mieszkał w domu.. a przy oddawaniu nikt nie wspomniał że pies się załatwia, tylko że trzeba iść z nim do weta.. więc nie wydaje mi się, że pies mogłby załatwiac swoje potrzeby w mieszkaniu.

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Kto jest w stanie odpowiedzieć na te pytania????????

"Witam
Interesuje mnie jak duży jest ten biedniutki piesek i jak jest z czystością
pytam dlatego, że to są dwa ważne aspekty bo ja dużo jeżdżę a piesek jeździłby ze mną....a jestem chętna go wziąć..kwestia tej czystości
pozdrawiam Lidia "
wydaje mi sie ze ta Lidia jest na www.ilkus.pl (na forum) ma podobno kilka kotków (persów ) ale nie wiem czy to ona ! Prosze niech ktos napisze mi jej e-mail na PW a ja z nia pogadam !!PROSZE!!:scared: a ta nica
zwiala :(:(!! Prosze o e-mail Lidii :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
Dlaczego inni sie moga wyrazac a ja nie??dlaczego ja od wejsca na forum jestm uwazana za intruza>???:(

Posted

[quote name='Smutna_psinka']wydaje mi sie ze ta Lidia jest na www.ilkus.pl (na forum) ma podobno kilka kotków (persów ) ale nie wiem czy to ona ! Prosze niech ktos napisze mi jej e-mail na PW a ja z nia pogadam !!PROSZE!!:scared: a ta nica
zwiala SWINIA!! Prosze o e-mail Lidii :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

proszę bez wulgaryzmów.. i ładnie zmienić zdanie!! :mad:

Posted

eria napisał(a):
wulgaryzmy wulgaryzmami, ale rację smutna_psinka MA co do Niki :-(

Dzieki ze mnie bronisz!:roll: :roll:
Kurcze jak ona mogłą??biedny Piracik HOPAJ HOPAJ NAPEWNO CIE KTOS ZOBACZY!!:lol: :lol: