San_(jagodowa:) Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Nika na pewno ciężko pracuje,żeby przygotować przytulne gniazdko dla Piracika i Diany :) Quote
eria Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Piracik , jak zawsze- w boksie z naszą Green i pudlem - szaleńcem. A Nika chyba o nim zapomniała :mad::mad::mad: Quote
zaba14 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Nika jest zainteresowana Piracikiem, teraz nie ma czasu zaglądac na DGM ;) Quote
Patikujek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Nike buduje domek żeby Piracik miał ładne miejsce do mieszkania Quote
jnk Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ja już Piracika nie podnoszę tak często, bo zakładam, że jego przeprowadzka do domu jest tylko kwestią czasu. Zabiję się chyba, jeśli nie okaże się to prawdą :-( Quote
eria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Kurcze Nika my się tu niecierpliwimy a Piracik to już chyba ze skóry wychodzi i staje obok :evil_lol: Quote
Pianka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Nika, bo jeszcze pomyslimy, że zapomniałaś całkiem o piraciku i juz go nie chcesz:shake: Quote
Patikujek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Halo, halo Nika odezwij sie bo zaczynamy sie martwić!!! Quote
eria Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A Piracik biega wesoło po dużym placu, rozgania towarzystwo skacze po nogach i brudzi - diabełek się z niego zrobił na tym placu :diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 myślę, że Nika nie ma czasu zaglądać na DGM, ale sama napewno nie moze doczekać się kiedy będzie mogła zabrać Piracika :) Quote
Patikujek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 My również nie możemy się doczekać aż Piracik znajdzie sie w domku :) Quote
Kar0la Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A ja myślałam, że Piracik już dawno w nowym domku... Quote
eria Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ja już nie wierzę w ten domek dla Piracika...Nika go po prostu w balona zrobiła i tyle :angryy: Quote
Pianka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 eria napisał(a):Ja już nie wierzę w ten domek dla Piracika...Nika go po prostu w balona zrobiła i tyle :angryy: Ja też. Właściwie już od dawna straciła nadzieje na to, ze Piracika weźmie Nika. NIka jesli do jutra rana nie dostane odpowiedzi, kiedy go zabiereszesz. To zrobie mu zdjęcia jutro w schronie i porozsyłam ogłoszenia po innych forach. Sorry ale ja w takich powaznych rzeczach jestem niecierpliwa. Ile można czekać na dom dla biednej istoty. Quote
eria Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Gdyby Nika się chociaż odzywała na forum to może jeszcze bym wierzyła, że Pirata zabierze. Ale kontakt już dawno się urwał... Pianka zrób zdjęcia i porozsyłaj bo nie ma na co czekać :roll: Quote
Pianka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Pozwólcie, ze coś powiem. Nika zawiodłaś nas, niestety. Najpierw obiecywałaś, że jak tylko śnieg stopnieje, potem wykręcałaś się, że jakąś budowe masz, a potem, że chora jesteś. Dlaczego o nim zapomniałaś? Znudził ci się??? On tyle czekał w nadzieji, ze w końcu będzie godnie żył a ty poprostu o nim zapomniałaś:angryy: A więc wznawiamy akcje SZUKAMY DOMU DLA PIRACIKA Quote
eria Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 A Piracika dzisiaj przetransportowałam z powrotem do boksu. Strasznie się rządził na dużym placu, prowokuje bójki z psami. Jak tak dalej pójdzie to na łańcuchu wyląduje:diabloti:. Poza tym , uciążliwym jest, jak obskakuje i brudzi ( zwłaszcza jak jest błoto)... DOM POTRZEBNY! Quote
Aga_Mazury Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 słuchajcie nika27 miała zabrać Piracika i Dianę (staruszkę) i z tego co wiem to ostatnio była nawet z odwiedzinami u Diany...mimo, że nie zagląda na jej wątek..... nika27...........napisz, że KOchasz PIRATKA naszego.......plisssssss....i że go lada moment zabierasz Quote
Justyna_wolontariat Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 :-( Biedny Piracik znów wylądował na boksie no:-( :-( A tak dobrze czuła sie na duzym placu, owszem pomnie też skakał ale to normalne cieszy się na widok człowieka a co mu pozostało na boksie skomlenie i piszczenie przy drzwiach. Piracik to energiczny pies potrzebuje ruchu i kontaktu z człowiekiem, w boksie w którym był to bidul robiący się coraz grubszy:-( :-( :-( W poniedziałek przyjade do schroniska w odwiedziny do Piracika Quote
Recommended Posts