Smutna_psinka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Jeju alllee sie cieszzee !!jednego skrzywdzonego mniej w schronie!!HURRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
Pianka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 emilia0678 jak tylko dostanie potwierdzenie maila to nam tu napisze relacje:multi: Quote
jnk Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Po takim długaaaaaaaaaaaaaaśnym czasie nareszcie szczęście uśmiechnęło się do Pirata! Quote
emilia0678 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Hej! Witam wszystkich przyjaciół Piracika! Jestem jego nową właścicielką. Piracik mieszka teraz w Chorzowie ze mną. Jest przeuroczy!:loveu: Cały czas śpi, niech się wyśpi biedulek, tyle przeszedł! W środę idziemy do weterynarza, bo Piracik nie był szczepiony. Jak tylko będę miała jakieś fotki Piracika to zaraz je pokaże. No i oczywiście będę zdawała relację na bieżąco co tam u tego Łobuziaka słychać :p ! Duża buźka dla Was wszystkich odemnie i oczywiście od Piracika!!:multi: :laola: Quote
Ulaa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Emilko, jesteś wspaniałą osobą!! Piracik tyle czasu czekał właśnie na Ciebie i to Ciebie szukał :loveu: Dbaj o maleństwo, niech już zawsze będzie szczęśliwy! Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 emilia0678 napisał(a):Hej! Witam wszystkich przyjaciół Piracika! Jestem jego nową właścicielką. Piracik mieszka teraz w Chorzowie ze mną. Jest przeuroczy!:loveu: Cały czas śpi, niech się wyśpi biedulek, tyle przeszedł! W środę idziemy do weterynarza, bo Piracik nie był szczepiony. Jak tylko będę miała jakieś fotki Piracika to zaraz je pokaże. No i oczywiście będę zdawała relację na bieżąco co tam u tego Łobuziaka słychać :p ! Duża buźka dla Was wszystkich odemnie i oczywiście od Piracika!!:multi: :laola: :Rose: :Rose: :loveu: a ja jeszcze się z banerkiem nie pożegnałam ;)emilia........prosimy jak najwięcej o Piraciku....jak się odnalazł w nowym miejscu, jak zniósł drogę ze schroniska...czy nasikała Ci w domu......................;) dosłownie wszystko chłoniemy jak gąbka :))))))))) Quote
zasadzkas Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Jak cudownie poznawać takie osoby, jak Ty :loveu: Dla równowagi i uratowania wiary w ludzi i świat. Żeby się Pirat jak najlepiej u Was chował :loveu: Wszystkiego dobrego. Quote
Pianka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 No nareszcie:multi: Ja to najbardziej na te foteczki czekam:loveu: Quote
Justyna_wolontariat Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja też proszę o fotki i informacje na temat Piracika, dziś przyszłam rano do schroniska tak zawsze Piracik mnie obskakiwał na dzieńdobry a dziś nic:loveu: mam jeszcze jedna dobrą wiadmosć dziś dom znalazła sunia identyczna jak Piracik, nasza Piratka mieszka w Świętochłowicach.:loveu: :loveu: :loveu: To był dziś pracowity ale udany dzień, nowe domki znalazło dziś 8 psiaków. Quote
emilia0678 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Hej! Najnowsze newsy o Piraciku. Serduszko już sobie śpi na fotelku i pochrapuje! Aga prosiła mnie o więcej informacji. Już opowiadam. Piracik jechał do nowego domku na raty tzn. ze schroniska odebrałam go razem z kolegą, który miał samochód. Niestey mógł on mnie tylko podrzucić tam gdzie pracuje bo musiał wracać do pracy, więc w dalszą podróż wybrałam się taksówką. I tak dojechaliśmy do domu, Piracik był bardzo grzeczny w samochodach. W domciu dostał jedzonko. Chciałam go wykąpać ale to było za wcześnie i nie chciałam żeby się stresował. Wieczorem poszłam z nim na spacer ale siusiu zrobił w domu na dywan (nie szkodzi) był bidulek bardzo przerażony a przecież każdemu się może zdażyć! Wczoraj został wykąpany z pomocą mojej koleżanki i praktycznie całą niedzielę przespał. Dzisiaj też spał tylko że na balkonie wygrzewał się na słoneczku. Jutro postaram się znowu coś o Piraciku napisać. Pozdrawiamy wszystkich!!!;) :laola: Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 emilia0678 napisał(a):Hej! Najnowsze newsy o Piraciku. Serduszko już sobie śpi na fotelku i pochrapuje! Aga prosiła mnie o więcej informacji. Już opowiadam. Piracik jechał do nowego domku na raty tzn. ze schroniska odebrałam go razem z kolegą, który miał samochód. Niestey mógł on mnie tylko podrzucić tam gdzie pracuje bo musiał wracać do pracy, więc w dalszą podróż wybrałam się taksówką. I tak dojechaliśmy do domu, Piracik był bardzo grzeczny w samochodach. W domciu dostał jedzonko. Chciałam go wykąpać ale to było za wcześnie i nie chciałam żeby się stresował. Wieczorem poszłam z nim na spacer ale siusiu zrobił w domu na dywan (nie szkodzi) był bidulek bardzo przerażony a przecież każdemu się może zdażyć! Wczoraj został wykąpany z pomocą mojej koleżanki i praktycznie całą niedzielę przespał. Dzisiaj też spał tylko że na balkonie wygrzewał się na słoneczku. Jutro postaram się znowu coś o Piraciku napisać. Pozdrawiamy wszystkich!!!;) :laola: dziękuję Ci :Rose: :Rose: :loveu: i naprawdę czekam na każde nawet najdrobniejsze słówko o naszym (upssss Twoim Piraciku...a tak na marginesie ...imię pozostanie czy zmieniasz?)....jak się klimatyzuje, jak zaczna kochać...łobuzować :evil_lol: .echhhhhhhhhh...........jak ja się cieszę, że Skarb nasz ...ma swój Ukochany Domek z Pańcią:loveu: Quote
emilia0678 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Nikt mi nie musi dziękować. Uważam że powinniście wiedzieć co się dzieje z Piracikiem w końcu cały czas byliście z nim i to dzięki Wam trafił do mnie. To ja Wam dziękuję że on jest teraz ze mną. Piracik zachował swoje imię czasmi jest zwany również Tofikiem:loveu: Jeszcze nie łobuzuje na maxa :evil_lol: ale juz dzisiaj szalał troszke z piłeczką:diabloti: Quote
Pianka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 O jak fajnie Piracik zachowa swoje imie:loveu: Quote
Mysia_ Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Oj jak miło wchodzić do wątku Piracika :loveu: :multi: Quote
AgaG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Hurra!!!! cudownie!!!:multi: :multi: :multi: Quote
emilia0678 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Piracik jest już szczęśliwy, ale to tylko kropla w morzu. Jakbym mogła to bym zabrała więcej piesków ale niestey moje warunki mieszkalne na to nie pozwalają:-( Nie potrafie zrozumieć jak ktoś może robić krzywdę takim kochanym istotkom!!!!!!! Przecież to są najcudowniejsze stworzenia na świecie!!!!!!!!!! Szczególnie kundleki :multi: Pozdrawiamy wszystkich!!! Quote
Mysia_ Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 My tu niecierpliwe czekamy na fotki :roll: Quote
Pianka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):My tu niecierpliwe czekamy na fotki :roll: Własnie, właśnie. Zaraz będe cie atakować na gg:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 właśnie...właśnie....co tam u naszego milusiego słychać?...daje popalić? :evil_lol: Quote
emilia0678 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Witam wszystkich!!! Przepraszam że tak długo nie pisałam ale byłam troche zajęta. Dotarła do mnie wiadomość o Ozzym i jestem wstrząśnięta! U Piracika jest wszystko w jak najlepszym porządku. Pomału się aklimatyzuje. Zaczyna rozrabiać ale jest to bardzo grzeczne i słodkie rozrabianie, taki mały :evil_lol: z niego. Co do zdjęć: w przyszłym tygodniu koleżanka ma przynieść aparat cyfrowy więc postaram się jak najszbciej przekazać Wam zdjęcia Piracika. Pozdrawiamy wszystki Emilia i Piracik Quote
Ulaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 :loveu::loveu::loveu: Jak miło przeczytać coś takiego... Od razu się milej robi :multi: Czekamy na fotecki Piracika :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 emilia0678 napisał(a):Witam wszystkich!!! Przepraszam że tak długo nie pisałam ale byłam troche zajęta. Dotarła do mnie wiadomość o Ozzym i jestem wstrząśnięta! U Piracika jest wszystko w jak najlepszym porządku. Pomału się aklimatyzuje. Zaczyna rozrabiać ale jest to bardzo grzeczne i słodkie rozrabianie, taki mały :evil_lol: z niego. Co do zdjęć: w przyszłym tygodniu koleżanka ma przynieść aparat cyfrowy więc postaram się jak najszbciej przekazać Wam zdjęcia Piracika. Pozdrawiamy wszystki Emilia i Piracik Jak przyjemnie....:lol: bo zaczynałam się martwić co u Was :)...czekamy na zdjęcia niecierpliwie...łobuz nasz sika już na dworzu?....a śpi w łóżku z Pańcią....?...i czy pychol ma uśmiechnięty?...echhhhhhhhhh Quote
Recommended Posts