Jump to content
Dogomania

Wyrzucony z samochodu Piracik MA JUZ NOWY DOM!! :))

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! Witam wszystkich przyjaciół Piracika! Jestem jego nową właścicielką. Piracik mieszka teraz w Chorzowie ze mną. Jest przeuroczy!:loveu:
Cały czas śpi, niech się wyśpi biedulek, tyle przeszedł!
W środę idziemy do weterynarza, bo Piracik nie był szczepiony.
Jak tylko będę miała jakieś fotki Piracika to zaraz je pokaże. No i oczywiście będę zdawała relację na bieżąco co tam u tego Łobuziaka słychać :p !
Duża buźka dla Was wszystkich odemnie i oczywiście od Piracika!!:multi: :laola:

Posted

Emilko, jesteś wspaniałą osobą!!
Piracik tyle czasu czekał właśnie na Ciebie i to Ciebie szukał :loveu:

Dbaj o maleństwo, niech już zawsze będzie szczęśliwy!

Posted

emilia0678 napisał(a):
Hej! Witam wszystkich przyjaciół Piracika! Jestem jego nową właścicielką. Piracik mieszka teraz w Chorzowie ze mną. Jest przeuroczy!:loveu:
Cały czas śpi, niech się wyśpi biedulek, tyle przeszedł!
W środę idziemy do weterynarza, bo Piracik nie był szczepiony.
Jak tylko będę miała jakieś fotki Piracika to zaraz je pokaże. No i oczywiście będę zdawała relację na bieżąco co tam u tego Łobuziaka słychać :p !
Duża buźka dla Was wszystkich odemnie i oczywiście od Piracika!!:multi: :laola:

:Rose: :Rose: :loveu: a ja jeszcze się z banerkiem nie pożegnałam ;)emilia........prosimy jak najwięcej o Piraciku....jak się odnalazł w nowym miejscu, jak zniósł drogę ze schroniska...czy nasikała Ci w domu......................;) dosłownie wszystko chłoniemy jak gąbka :)))))))))

Posted

Ja też proszę o fotki i informacje na temat Piracika, dziś przyszłam rano do schroniska tak zawsze Piracik mnie obskakiwał na dzieńdobry a dziś nic:loveu:

mam jeszcze jedna dobrą wiadmosć dziś dom znalazła sunia identyczna jak Piracik, nasza Piratka mieszka w Świętochłowicach.:loveu: :loveu: :loveu:

To był dziś pracowity ale udany dzień, nowe domki znalazło dziś 8 psiaków.

Posted

Hej! Najnowsze newsy o Piraciku. Serduszko już sobie śpi na fotelku i pochrapuje!
Aga prosiła mnie o więcej informacji. Już opowiadam. Piracik jechał do nowego domku na raty tzn. ze schroniska odebrałam go razem z kolegą, który miał samochód. Niestey mógł on mnie tylko podrzucić tam gdzie pracuje bo musiał wracać do pracy, więc w dalszą podróż wybrałam się taksówką. I tak dojechaliśmy do domu, Piracik był bardzo grzeczny w samochodach. W domciu dostał jedzonko. Chciałam go wykąpać ale to było za wcześnie i nie chciałam żeby się stresował. Wieczorem poszłam z nim na spacer ale siusiu zrobił w domu na dywan (nie szkodzi) był bidulek bardzo przerażony a przecież każdemu się może zdażyć! Wczoraj został wykąpany z pomocą mojej koleżanki i praktycznie całą niedzielę przespał. Dzisiaj też spał tylko że na balkonie wygrzewał się na słoneczku.
Jutro postaram się znowu coś o Piraciku napisać.
Pozdrawiamy wszystkich!!!;) :laola:

Posted

emilia0678 napisał(a):
Hej! Najnowsze newsy o Piraciku. Serduszko już sobie śpi na fotelku i pochrapuje!
Aga prosiła mnie o więcej informacji. Już opowiadam. Piracik jechał do nowego domku na raty tzn. ze schroniska odebrałam go razem z kolegą, który miał samochód. Niestey mógł on mnie tylko podrzucić tam gdzie pracuje bo musiał wracać do pracy, więc w dalszą podróż wybrałam się taksówką. I tak dojechaliśmy do domu, Piracik był bardzo grzeczny w samochodach. W domciu dostał jedzonko. Chciałam go wykąpać ale to było za wcześnie i nie chciałam żeby się stresował. Wieczorem poszłam z nim na spacer ale siusiu zrobił w domu na dywan (nie szkodzi) był bidulek bardzo przerażony a przecież każdemu się może zdażyć! Wczoraj został wykąpany z pomocą mojej koleżanki i praktycznie całą niedzielę przespał. Dzisiaj też spał tylko że na balkonie wygrzewał się na słoneczku.
Jutro postaram się znowu coś o Piraciku napisać.
Pozdrawiamy wszystkich!!!;) :laola:

dziękuję Ci :Rose: :Rose: :loveu: i naprawdę czekam na każde nawet najdrobniejsze słówko o naszym (upssss Twoim Piraciku...a tak na marginesie ...imię pozostanie czy zmieniasz?)....jak się klimatyzuje, jak zaczna kochać...łobuzować :evil_lol: .echhhhhhhhhh...........jak ja się cieszę, że Skarb nasz ...ma swój Ukochany Domek z Pańcią:loveu:

Posted

Nikt mi nie musi dziękować. Uważam że powinniście wiedzieć co się dzieje z Piracikiem w końcu cały czas byliście z nim i to dzięki Wam trafił do mnie. To ja Wam dziękuję że on jest teraz ze mną. Piracik zachował swoje imię czasmi jest zwany również Tofikiem:loveu:
Jeszcze nie łobuzuje na maxa :evil_lol: ale juz dzisiaj szalał troszke z piłeczką:diabloti:

Posted

Hurra!!!! cudownie!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Piracik jest już szczęśliwy, ale to tylko kropla w morzu.
Jakbym mogła to bym zabrała więcej piesków ale niestey moje warunki mieszkalne na to nie pozwalają:-(
Nie potrafie zrozumieć jak ktoś może robić krzywdę takim kochanym istotkom!!!!!!!
Przecież to są najcudowniejsze stworzenia na świecie!!!!!!!!!!
Szczególnie kundleki :multi:
Pozdrawiamy wszystkich!!!

Posted

Witam wszystkich!!!
Przepraszam że tak długo nie pisałam ale byłam troche zajęta.
Dotarła do mnie wiadomość o Ozzym i jestem wstrząśnięta!
U Piracika jest wszystko w jak najlepszym porządku.
Pomału się aklimatyzuje. Zaczyna rozrabiać ale jest to bardzo grzeczne i słodkie rozrabianie, taki mały :evil_lol: z niego.
Co do zdjęć: w przyszłym tygodniu koleżanka ma przynieść aparat cyfrowy więc postaram się jak najszbciej przekazać Wam zdjęcia Piracika.
Pozdrawiamy wszystki
Emilia i Piracik

Posted

emilia0678 napisał(a):
Witam wszystkich!!!
Przepraszam że tak długo nie pisałam ale byłam troche zajęta.
Dotarła do mnie wiadomość o Ozzym i jestem wstrząśnięta!
U Piracika jest wszystko w jak najlepszym porządku.
Pomału się aklimatyzuje. Zaczyna rozrabiać ale jest to bardzo grzeczne i słodkie rozrabianie, taki mały :evil_lol: z niego.
Co do zdjęć: w przyszłym tygodniu koleżanka ma przynieść aparat cyfrowy więc postaram się jak najszbciej przekazać Wam zdjęcia Piracika.
Pozdrawiamy wszystki
Emilia i Piracik

Jak przyjemnie....:lol: bo zaczynałam się martwić co u Was :)...czekamy na zdjęcia niecierpliwie...łobuz nasz sika już na dworzu?....a śpi w łóżku z Pańcią....?...i czy pychol ma uśmiechnięty?...echhhhhhhhhh