Aga_Mazury Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 jak tam sprawy Piracika?...:) ja jestem dobrej myśli :) Quote
Pianka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Nrazie nie ma żadnego odzewu, ale ja czekam az osoba z allegro wróci do Polski;) Quote
Aga_Mazury Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 wystawiłam dzis Piracika snoffu na allegro....i tak do skutku :) Quote
Ulaa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [LEFT]A ja pytałam kto chce Piracika, a teraz mam Sombrę na tymczas i też o nią pytam, Sombra ma chyba więcej szans bo można ją zobaczyć... A Piracik taki maleńki i tak daleko, że nikt go nie zobaczy :-( No ale pamiętamy o Tobie faceciku, jak ktoś będzie chciał małą śliczną kluseczkę, to będziesz pierwszy :multi: [/LEFT] Quote
Aga_Mazury Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Piraciku.....no to dzisiaj po raz pierwszy.w górę........:multi: Quote
Pianka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Wiecie co, moim zdaniem Pirat nie powinnien byc na dużym placu. On jest tam strasznie przestraszony. Chciał do mnie podejśc, ale bał sie bo wszędzie pełno psów:shake: Quote
Aga_Mazury Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Już jutro 11.08. :happy1: Piraciku trzymaj łapinki...moze to Twój wymarzony domek :happy1: Quote
Justyna_wolontariat Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Dosłownie przed paroma minutami dostałam telefon z schroniska. Dzwoniła p kierownik by przekazać mi super wiadomość, dobrze wiedziała ze Piracik to jeden z moich ulubieńców. Więc dziedki allegro Piracik pojechał dzić do domu, :loveu: :loveu: :loveu: bedzie mieszkał w Chorzowie u rodziców tej osoby która go adoptowała, a oni podobno maja mnóstwo czasu tyle sie dowiedizałam, dzis w schronisku była Ania więc czekamy jeszcze na jej wiadomość:loveu: :loveu: :loveu: Piraciku życzę tobie i twym nowym właścicielom dożo szcześcia i mnóstwa rości z posiadania takiego wesołego psiaka jak ty. Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 dzięki allegro?...łaaaał...czyli ciupinkę pomogłam maluszkowi :oops: ...jesooooooooooo jaka jestem szczęśliwa :cunao: :sweetCyb: mam zdejmować banerek w moim podpisie (zrobię to po raz drugi....tym razem OSTATNI)...z allegro też malucha zdjąć? :)...matkooooo....cudownie :drink1: jeszcze nie wierzę..... :drink1: czy jest jakakolwiek szansa na wiadomości z nowego domku? Quote
Patikujek Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Suuuper strasznie się cieszę WoW :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
eria Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja ze swojej strony nie mam nic do dodania, bo nie ja wydawałam Piracika a pani Beata ( przemywałam rany psu...) A szkoda bo mogłabym poprosić, żeby informowali nas o Piracie...No ale jak skończyłam z tym psem to pani z Piratem już wychodziła. Jak dobrze że już go nie ma... Quote
Ulaa Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :BIG::BIG::BIG::BIG: HURRA!!!!! :laola: Bądź szczęśliwy pieseczku w nowym domku! Należało Ci się... :multi::multi::multi: Quote
Pianka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Taaa a na poczatku wszyscy psa na duzym placu szukali a on w boskie grzecznie siedział:evil_lol: Piraciku niech ci się dobrze wiedziecie. Ciocia Pianka już ściąga ciebie z innym for:multi: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Witokret Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Matko, no najwyzszy czas :lol: Psineczko kochana, nalezal ci sie ten domek jak nie wiem co :multi: Caly czas po cichu mu kibicowalam, a teraz mocno trzymam kciuki zeby to byl najlepszy domek pod sloncem :lol: Quote
zaba14 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Aniu pewnie to dobrzy ludzie jeśli chcieli właśnie Piracika ;) fajnie że w koncu mu się udało :multi: Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 zaba14 napisał(a):Aniu pewnie to dobrzy ludzie jeśli chcieli właśnie Piracika ;) fajnie że w koncu mu się udało :multi: nawet...........bardziej niż fajnieeeeeeeee :cunao: :sweetCyb: Quote
chicken Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi!!!!!!!! przeczytalam sobie ten topic i ciesze sie razem z wami!! :multi::multi::smilecol::cool2::BIG::laola::cunao::cunao::knajpa::knajpa::knajpa::popcorn::popcorn::popcorn::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
zasadzkas Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Jak się cieszę :multi: Gratuluję wszystkim zaangażowanym :multi: A Piracikowi życzę dużo dobrego w nowym domu :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 hurra!!! poprostu suuuper :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :cool2: :laola: :laola: Quote
Pianka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja nie wytrzymam, musze wam cos pokazać witam, Piracik juz ma nowego wlasciciela, znalazł dom w Chorzowie, ma sie bardzo dobrze, z wszystkiego sie cieszy, jest czysciutki, wykąpany, jest poprostu kooooochany! nikomu go juz nie oddam, prosze to zaznaczyc na stronce ze w koncu nasz kochany biedny piracik znalazł kochającą panią ciesze sie ze to ja moglam mu pomoc, jego tułaczka juz sie zakonczyła, jestem szczesliwa i piracik tez Mam nadzieje, że jakies fotki będą naszego kochanego Piracika:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Pianka napisał(a):Ja nie wytrzymam, musze wam cos pokazać Mam nadzieje, że jakies fotki będą naszego kochanego Piracika:loveu: boziulku...jak fajnie, że mamy wieści o Piraciku naszymmmmmmmmmmm :) ...dobrze, że jest szczęsliwy :)...Pianka napisz, że my czekamy na zdjęcia i wiadomosci chociaż od czasu do czasu :loveu: ...aż łezka mi zię zakręciła ;) żaba14 zmień tytuł.na ten szczęsliwy :))))))))))))) Quote
Recommended Posts