Jump to content
Dogomania

Wyrzucony z samochodu Piracik MA JUZ NOWY DOM!! :))

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]A ja pytałam kto chce Piracika, a teraz mam Sombrę na tymczas i też o nią pytam, Sombra ma chyba więcej szans bo można ją zobaczyć... A Piracik taki maleńki i tak daleko, że nikt go nie zobaczy :-(

No ale pamiętamy o Tobie faceciku, jak ktoś będzie chciał małą śliczną kluseczkę, to będziesz pierwszy :multi:
[/LEFT]

Posted

Wiecie co, moim zdaniem Pirat nie powinnien byc na dużym placu.
On jest tam strasznie przestraszony. Chciał do mnie podejśc, ale bał sie bo wszędzie pełno psów:shake:

Posted

Dosłownie przed paroma minutami dostałam telefon z schroniska. Dzwoniła p kierownik by przekazać mi super wiadomość, dobrze wiedziała ze Piracik to jeden z moich ulubieńców.

Więc dziedki allegro Piracik pojechał dzić do domu, :loveu: :loveu: :loveu: bedzie mieszkał w Chorzowie u rodziców tej osoby która go adoptowała, a oni podobno maja mnóstwo czasu tyle sie dowiedizałam, dzis w schronisku była Ania więc czekamy jeszcze na jej wiadomość:loveu: :loveu: :loveu:

Piraciku życzę tobie i twym nowym właścicielom dożo szcześcia i mnóstwa rości z posiadania takiego wesołego psiaka jak ty.

Posted

dzięki allegro?...łaaaał...czyli ciupinkę pomogłam maluszkowi :oops: ...jesooooooooooo jaka jestem szczęśliwa :cunao: :sweetCyb:

mam zdejmować banerek w moim podpisie (zrobię to po raz drugi....tym razem OSTATNI)...z allegro też malucha zdjąć? :)...matkooooo....cudownie :drink1:

jeszcze nie wierzę..... :drink1:

czy jest jakakolwiek szansa na wiadomości z nowego domku?

Posted

Ja ze swojej strony nie mam nic do dodania, bo nie ja wydawałam Piracika a pani Beata ( przemywałam rany psu...)
A szkoda bo mogłabym poprosić, żeby informowali nas o Piracie...No ale jak skończyłam z tym psem to pani z Piratem już wychodziła.

Jak dobrze że już go nie ma...

Posted

Taaa a na poczatku wszyscy psa na duzym placu szukali a on w boskie grzecznie siedział:evil_lol:

Piraciku niech ci się dobrze wiedziecie. Ciocia Pianka już ściąga ciebie z innym for:multi:

:laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola:

Posted

Matko, no najwyzszy czas :lol: Psineczko kochana, nalezal ci sie ten domek jak nie wiem co :multi: Caly czas po cichu mu kibicowalam, a teraz mocno trzymam kciuki zeby to byl najlepszy domek pod sloncem :lol:

Posted

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi!!!!!!!!
przeczytalam sobie ten topic i ciesze sie razem z wami!!
:multi::multi::smilecol::cool2::BIG::laola::cunao::cunao::knajpa::knajpa::knajpa::popcorn::popcorn::popcorn::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

hurra!!! poprostu suuuper :loveu:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :cool2: :laola: :laola:

Posted

Ja nie wytrzymam, musze wam cos pokazać

witam, Piracik juz ma nowego wlasciciela, znalazł dom w Chorzowie, ma sie bardzo dobrze, z wszystkiego sie cieszy, jest czysciutki, wykąpany, jest poprostu kooooochany! nikomu go juz nie oddam, prosze to zaznaczyc na stronce ze w koncu nasz kochany biedny piracik znalazł kochającą panią
ciesze sie ze to ja moglam mu pomoc, jego tułaczka juz sie zakonczyła, jestem szczesliwa i piracik tez

Mam nadzieje, że jakies fotki będą naszego kochanego Piracika:loveu:

Posted

Pianka napisał(a):
Ja nie wytrzymam, musze wam cos pokazać

Mam nadzieje, że jakies fotki będą naszego kochanego Piracika:loveu:

boziulku...jak fajnie, że mamy wieści o Piraciku naszymmmmmmmmmmm :) ...dobrze, że jest szczęsliwy :)...Pianka napisz, że my czekamy na zdjęcia i wiadomosci chociaż od czasu do czasu :loveu: ...aż łezka mi zię zakręciła ;)

żaba14 zmień tytuł.na ten szczęsliwy :)))))))))))))