Aga_Mazury Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ulaa jak miło, że kochaszn razem z nami to maleństwo :loveu: Quote
Pianka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 "Ulaa" napisał(a):Czy On jest wykastrowany? Z tego co wiem nie jest kastrowany "Ulaa" napisał(a): Czy maluszkowi czegoś potrzeba? Domku mu potrzeba:cool3: Quote
Justyna_wolontariat Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pokazuje Piracika wszytskim którzy chcą małego pieska ale jakoś nikomu sie nie podoba kompletnie nie rozumiem czemu :( Piracik jest przekochany, jeżeli mogę cos zasugerowac to najlepiej gdyby psinka trafiła do domu gdzie nie ma psa, ewentualnie może być małą suczka. Piracik szybko sie przywiązuje do nowych osób, pokocha każdego kto okaże mu odrobine miłości i dlatego później robi sie zazdrosny o swoją panią. Do schroniska wczoraj trafiła sunia roczna bardzo podobna do piracika prawie taka sama z tym, ze ma oczko postaram sie jutro wkleic jej zdjecie, moze jej też uda się znaleźć jakś domek. Quote
Ulaa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Justyna, ten problem zazdrości da się rozwiązać - tylko trzeba wytłumaczyć ludziom jak to robić. Kiedy on poczuje się pewnie i naprawdę kochany, i że nikt go już nie wywali ani nie skrzywdzi, zazdrość mu przejdzie. Miałam tak kilka razy ze znalezionymi psiakami oraz kiedy brałam bidulki na DT. Po pewnym czasie, przy drobnej nauce dobrych manier, każda psina pokapuje kto ma jakie uprawnienia :peace:i że pańci jest po równo dla każdego psiaka. Chyba gorzej jakby nie miał zaufania i bał się ludzi... Z tego jest więcej problemów chyba. A taki maluszek napewno nie będzie niebezpieczny dla nikogo, więc jeśli ktoś czyta ten wąteczek o cudownym myszolku, to niech się nie przestrasza bez potrzeby :lol: Piracik jest koffany i będzie grzeczny w nowym domciu :p Quote
eria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Też go pokazuję każdemu kto szuka małego psiaka i w większości ludzie pomijają go milczeniem. Nie powiedzą że jest brzydki ale przechodzą do następnego boksu:roll: Quote
Aga_Mazury Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 jak brzydki?..:mad: .to tylko ja widzę, że on jest cudny????... znajdzie się taki dla kogo będzie najpiękniejszy...i o to nam chodzi a nie o jakieś "pustaki" co chcą mieć psa zamiast korali (do ozdoby na zewnątrz czy zaspokajania swojej próżności) Quote
Pianka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Osoba z allegro jest naprawde zainteresowana:multi: To kolejny mail Bede w Polsce od 11.08. Ta adopcja nie daje mi spokoju - musze tego piseka ogladnac! Prosze podac mi dokladny adres i numer telefonu; zaraz po przyjezdzie zadzwonie. Pozdrowienia Nie wiem do kogo podac jej numer telefonu. Podam do siebie i napisze, żeby przed przyjechaniem do schronu umówiła sie ze mną, zeby było wiadomo co i jak. Jesli źle robie to mówcie, to podam jej numer do kogoś innego;) Quote
Aga_Mazury Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 wooooooooooooooooooow....... :happy1: trzymam kciuki niesamowicie mocno :happy1: Quote
Ulaa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 domek domek domek :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Pianka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Teściowie od pani Green tak bardzo są zachwyceniu Green, ze chcą tez pieska ze schroniska. Pani Green próbuje namówić ich na Piracika. A więc mamy dwóch zainteresowanych:multi: Quote
eria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A Justyna mówiła że jest suczka podobna do Piracika , dwa psy - dwa domki, no jak w bajce, tylko żeby się udało. Quote
eria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Widziałam dziś tą suczkę piratopodobną...Ona nie jest podobna , ona jest jak KLON Piracika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pianka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 eria napisał(a):Widziałam dziś tą suczkę piratopodobną...Ona nie jest podobna , ona jest jak KLON Piracika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zdjęcie masz? Quote
eria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 To zobacz se zdjęcie Pirata, na jedno wyjdzie, taka sama nutria. A Pirat zaś drażni na dużym placu, oj żeby znowu na boks nie powędrował ! Quote
Pianka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ale ta suczke też chciałam zobaczyć. Gdzie jest? W boksie? Quote
Recommended Posts