Aga_Mazury Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 czy telefony w sprawie Piracika się urywają???????????????? Quote
Aga_Mazury Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Kto jest w stanie odpowiedzieć na te pytania???????? "Witam Interesuje mnie jak duży jest ten biedniutki piesek i jak jest z czystością pytam dlatego, że to są dwa ważne aspekty bo ja dużo jeżdżę a piesek jeździłby ze mną....a jestem chętna go wziąć..kwestia tej czystości pozdrawiam Lidia " Quote
Pianka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No więc Pirat jest bardzo malutki, no taki wzrost jamnika, ale nie jest taki długi jak jamnik. A z czystością nie ma gwarancji, bo ciężko to sprawdzić w schronisku. Ale pies jest dorosły i raczej wie gdzie się załatwia;) Quote
Aga_Mazury Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czy mogłabyś odpisać tej osobie na mail-a? bo może mieć dodatkowe pytania i troszkę bezsensu, żebym była pośrednikiem bo ja oprócz ubóstwiania Piracika...niewiele o nim wiem...a widać, że osoba jest zainteresowana więc nie można zaprzepaścić tej szansy dla malucha....adres Ci mogę podać na priw Quote
Aga_Mazury Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [LEFT]Tylko jeszcze żeby ktoś chciał odpisać tej Pani...:cool3: ...bo..........[/LEFT] Quote
Aga_Mazury Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 czekam, żeby jakaś kobiełka odpisała na mail-a tej pani (adres podam na priw)...... Quote
eria Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Napisałam maila do tej pani, kurcze oby go wzięła... Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 trzymam kciuki :happy1: należy mu się już własna osobista Pańcia....:lol: oby to była ta :) i obym mogła zamknąć aukcję na allegro....:) Quote
zaba14 Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 z tego co pamiętam to Piracik mieszkał w domu.. a przy oddawaniu nikt nie wspomniał że pies się załatwia, tylko że trzeba iść z nim do weta.. więc nie wydaje mi się, że pies mogłby załatwiac swoje potrzeby w mieszkaniu. Quote
Smutna_psinka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Aga_Mazury']Kto jest w stanie odpowiedzieć na te pytania???????? "Witam Interesuje mnie jak duży jest ten biedniutki piesek i jak jest z czystością pytam dlatego, że to są dwa ważne aspekty bo ja dużo jeżdżę a piesek jeździłby ze mną....a jestem chętna go wziąć..kwestia tej czystości pozdrawiam Lidia " wydaje mi sie ze ta Lidia jest na www.ilkus.pl (na forum) ma podobno kilka kotków (persów ) ale nie wiem czy to ona ! Prosze niech ktos napisze mi jej e-mail na PW a ja z nia pogadam !!PROSZE!!:scared: a ta nica zwiala :(:(!! Prosze o e-mail Lidii :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Dlaczego inni sie moga wyrazac a ja nie??dlaczego ja od wejsca na forum jestm uwazana za intruza>???:( Quote
Pianka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Eria jak ci dziewczyna odpisze, to szybko nam mów:cool3: Quote
zaba14 Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Smutna_psinka']wydaje mi sie ze ta Lidia jest na www.ilkus.pl (na forum) ma podobno kilka kotków (persów ) ale nie wiem czy to ona ! Prosze niech ktos napisze mi jej e-mail na PW a ja z nia pogadam !!PROSZE!!:scared: a ta nica zwiala SWINIA!! Prosze o e-mail Lidii :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: proszę bez wulgaryzmów.. i ładnie zmienić zdanie!! :mad: Quote
eria Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 wulgaryzmy wulgaryzmami, ale rację smutna_psinka MA co do Niki :-( Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 taaaaaaaaaak...........czekamu na wiadomości...i obym teraz po raz drugi banerek zdjęła już na zawsze .... Quote
Smutna_psinka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 eria napisał(a):wulgaryzmy wulgaryzmami, ale rację smutna_psinka MA co do Niki :-( Dzieki ze mnie bronisz!:roll: :roll: Kurcze jak ona mogłą??biedny Piracik HOPAJ HOPAJ NAPEWNO CIE KTOS ZOBACZY!!:lol: :lol: Quote
Mysia_ Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 czekamy na erie.... może ma jakieś dobre wieści? :roll: Quote
eria Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Niestety zero wieści, ani telefonu ani maila, nic. Quote
Recommended Posts