jnk Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Cioteczki były w pracy, ale już wróciły i podnoszą Pirata :) Quote
Justyna_wolontariat Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jeszcze ja podnoszę wesołego Piracika. Czy on ma nadal aktualna aukcję na allegro??? Quote
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Migiem na pierwszą stronkę!!!:mad: Nike zawiodłam się:( Quote
Aga_Mazury Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 cóż...czy to znaczy, że Ciocia Aga z Mazur musi znowu wrócić na wątek Piracika?....przykro...:shake: a myślałam, że już ....wszystko będzie kolorowo Quote
Pianka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Justyna_wolontariat napisał(a):Jeszcze ja podnoszę wesołego Piracika. Czy on ma nadal aktualna aukcję na allegro??? Właśnie. Justyna dzieki za przypomnienie. Kto wrzuci Piracika na allegro?? Quote
Kar0la Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ja także wierzyłam, że Piracik już będzie w nowym domku. Quote
jnk Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A kto poprzednio wystawiał Pirata na allegro? Może wystarczyłoby wystawić go ponownie? Quote
paros Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Pirat szuka domku na: psy.pl eoferty.pl 4lapy.pl ale.gratka.pl :roll: Kto może wstawić Piracika na allegro??? :modla: :modla: Quote
Pianka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 paros napisał(a):Pirat szuka domku na: psy.pl eoferty.pl 4lapy.pl ale.gratka.pl :roll: Kto może wstawić Piracika na allegro??? :modla: :modla: A nie pomyliło co sie coś?? To wogóle nie ten pies:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 tak, ten Piracik to na oczko nie widzi....:( a tamten PIracik nie ma łapki).... Quote
jnk Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ja znam wirtualnie obydwóch Piratów i każdy z nich jest wyjątkowy i ma miejsce w moim sercu. Niestety, nie w domu :( Quote
eria Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ano nikt nie wrzuci bo nikt nie wie o takiej potrzebie! To trzeba w tytule zmienić, bo tak to możemy se o te Allegro prosić, a ta mała nutria dalej czeka :shake: Quote
Aga_Mazury Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 zaba14 napisał(a):zmieniłam tytuł .. jesteś ...powiedz mi..nika w ogóle już się nie odzywa...ja znowu wkleiłam banerek Piracika....(nie myślałam, że jeszcze go zobaczę w moim podpisie... Quote
zaba14 Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Aga_Mazury napisał(a):jesteś ...powiedz mi..nika w ogóle już się nie odzywa...ja znowu wkleiłam banerek Piracika....(nie myślałam, że jeszcze go zobaczę w moim podpisie... Hm... kiedyś pisałam tutaj, że wysłałam Nice wiadomość, odowiedz była taka jak każdy chciałby usłyszeć, od tamtej pory nic nie dostałam na pw ale sama również nie pisałam.. Quote
Recommended Posts