eria Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Justyna żaden problem, w ciągu tygodnia wypuść go na duży plac :evil_lol: Quote
Pianka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Aga_Mazury napisał(a):słuchajcie nika27 miała zabrać Piracika i Dianę (staruszkę) i z tego co wiem to ostatnio była nawet z odwiedzinami u Diany...mimo, że nie zagląda na jej wątek..... nika27...........napisz, że KOchasz PIRATKA naszego.......plisssssss....i że go lada moment zabierasz Aga nie ma co czekać. Nika zapomniała o Piraciku. Nawet jak powie, że go kocha i chce go wziąść to my będziemy mu szukać domku. Jak tak bardzo go chce to niech go wezmie a nie tylko mówi. Piraciku już ci rozsyłam pełno ogłoszeń. Ty nie możesz czekać w nieskończoność:loveu: Quote
Mysia_ Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 a mi się wydaje, że Nika naprawde nie moze na forum siedzieć, bo ma na budowie mnóstwo roboty... :shake: Biedny Piracik wylądował w boksie :( Quote
Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 biedaczysko, mam nadzieje że nie zrobi się osowiały Quote
Pianka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):a mi się wydaje, że Nika naprawde nie moze na forum siedzieć, bo ma na budowie mnóstwo roboty... :shake: Biedny Piracik wylądował w boksie :( Rety, to mogła na samym początku powiedziec żebysmy szukali domku dla Pirata, bo niewiadomo, kiedy się ta budowa skończy. A gdyby było tak, że byśmy nie znalezli domku a ona by miała skończoną budowe, to by sobie go wzieła. Quote
eria Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Napisanie wiadomości na forum trwa dosłownie parę minut!!!!!! No przeciez to niemożliwe żeby nawet chwili nie znalazła na to.:angryy::angryy::angryy: Quote
Patikujek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 I tak nic innego do roboty nie mamy więc czekamy!!! Quote
eria Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No to podnosimy. Pianka, a jak byłaś w schronie Piracik był na dużym placu czy w boksie?? Quote
Pianka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Był w boksie. A miał być na dużym placu?? Ja nie jestem pewna ale być może jutro będe w schronie, to moge go dać na duży plac:p Quote
eria Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 NIEEEE ! nie przenoś go :evil_lol: niech tam se jest. Myślałam że Justyna go przeniosła na duży plac, ale jak nie to niech se lepiej jest w boksie... Quote
Kar0la Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :crazyeye: To Piracik jeszcze w schronisku??? Ja myslałam, że on już od dawna biega po swoim ogródku :???: Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!! Dzięki mapie nasza pomoc dla psów będzie o wiele lepiej zorganizowana i łatwiej nam będzie skontaktować się z potrzebnymi osobami z konkretnych miast to trwa chwile , mozna UZUPELNIC potem... PO NAMYSLE...ona jest "w budowie" Każda informacja jest ważna (np. toże macie cyfrówkę, jesteście dyspozycyjni przed kompem, czy posiadacie pojazd i możecie czasem przetransportować zwietzaka, itp.) naprawdę każda informacja jest bardzo ważna, wpisujcie wszystko co tylko przyjdzie wam do głowy!!! WPIS WOJEWODZTWAMI ORAZ MIASTAMI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
jnk Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 To my się z Piratem znowu przejdziemy na 1. stronę. Quote
jnk Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dziękuję, Pianko, bo już prawie zapomniałam, jak Piracik wygląda :roll: :lol: Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 I co dalej cisza??? Nika gdzie się zgubiłaś??? Quote
Mortycja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Biedny Piracik:shake: taki fajny,a takie zycie ma ciezkie:placz: Quote
Recommended Posts