Jump to content
Dogomania

Wyrzucony z samochodu Piracik MA JUZ NOWY DOM!! :))

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już Piracika nie podnoszę tak często, bo zakładam, że jego przeprowadzka do domu jest tylko kwestią czasu. Zabiję się chyba, jeśli nie okaże się to prawdą :-(

Posted

A Piracik biega wesoło po dużym placu, rozgania towarzystwo skacze po nogach i brudzi - diabełek się z niego zrobił na tym placu :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

eria napisał(a):
Ja już nie wierzę w ten domek dla Piracika...Nika go po prostu w balona zrobiła i tyle :angryy:

Ja też. Właściwie już od dawna straciła nadzieje na to, ze Piracika weźmie Nika.
NIka jesli do jutra rana nie dostane odpowiedzi, kiedy go zabiereszesz. To zrobie mu zdjęcia jutro w schronie i porozsyłam ogłoszenia po innych forach.
Sorry ale ja w takich powaznych rzeczach jestem niecierpliwa.
Ile można czekać na dom dla biednej istoty.

Posted

Gdyby Nika się chociaż odzywała na forum to może jeszcze bym wierzyła, że Pirata zabierze. Ale kontakt już dawno się urwał...

Pianka zrób zdjęcia i porozsyłaj bo nie ma na co czekać :roll:

Posted

Pozwólcie, ze coś powiem.

Nika zawiodłaś nas, niestety. Najpierw obiecywałaś, że jak tylko śnieg stopnieje, potem wykręcałaś się, że jakąś budowe masz, a potem, że chora jesteś.
Dlaczego o nim zapomniałaś? Znudził ci się???
On tyle czekał w nadzieji, ze w końcu będzie godnie żył a ty poprostu o nim zapomniałaś:angryy:

A więc wznawiamy akcje

SZUKAMY DOMU DLA PIRACIKA

Posted

A Piracika dzisiaj przetransportowałam z powrotem do boksu. Strasznie się rządził na dużym placu, prowokuje bójki z psami. Jak tak dalej pójdzie to na łańcuchu wyląduje:diabloti:.
Poza tym , uciążliwym jest, jak obskakuje i brudzi ( zwłaszcza jak jest błoto)...

DOM POTRZEBNY!

Posted

słuchajcie nika27 miała zabrać Piracika i Dianę (staruszkę) i z tego co wiem to ostatnio była nawet z odwiedzinami u Diany...mimo, że nie zagląda na jej wątek.....

nika27...........napisz, że KOchasz PIRATKA naszego.......plisssssss....i że go lada moment zabierasz

Posted

:-( Biedny Piracik znów wylądował na boksie no:-( :-( A tak dobrze czuła sie na duzym placu, owszem pomnie też skakał ale to normalne cieszy się na widok człowieka a co mu pozostało na boksie skomlenie i piszczenie przy drzwiach. Piracik to energiczny pies potrzebuje ruchu i kontaktu z człowiekiem, w boksie w którym był to bidul robiący się coraz grubszy:-( :-( :-(

W poniedziałek przyjade do schroniska w odwiedziny do Piracika