Patikujek Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 eria napisał(a):Zdrowiej zdrowiej, Piracik chce do domu, psy go jakoś dzisiaj atakowały :/ mam nadzieję że nic mu nie zrobiły:shake: , A ty Nika jak się tam trzymasz, zdrowiejesz??? Quote
Patikujek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ju8ż niedługo Piraciku skończy się twoja męka w schronisku!!! Quote
eria Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Podnoszę psiaczka, oby jak najszybciej poszedł do domku Quote
Patikujek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 NIKA POSPIESZ SIĘ Z TYM REMONTEM I ZDROWIENIEM KOCHANY pIRACIK CXZEKA I TĘSKNI!!! Quote
nika27 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 witam wszystkich!!!!Czuję się juz lepiej,jestem cały czas w kontakcie mailowym z justyną więc nie martwcie się cały czas pamiętam o Piracie. Ja nie rementuje domu tylko wykanczam zeby tam zamieszkać.Gdybym remontowała to nie było by zadnego problemu bo bym tam juz mieszkała a tak to niestety musze tam mieć jakąs łazienkę i kuchnię zebym chociaz tam mogła wegetować:lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 nika27 napisał(a):witam wszystkich!!!!Czuję się juz lepiej,jestem cały czas w kontakcie mailowym z justyną więc nie martwcie się cały czas pamiętam o Piracie. Ja nie rementuje domu tylko wykanczam zeby tam zamieszkać.Gdybym remontowała to nie było by zadnego problemu bo bym tam juz mieszkała a tak to niestety musze tam mieć jakąs łazienkę i kuchnię zebym chociaz tam mogła wegetować:lol: :evil_lol: Piracik czeka cierpliwie na swoją cudotwórczynię :razz: Quote
zaba14 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Piracik tak grzecznie czeka.. :) w nim mozna sie tylko zakochać :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 zaba14 napisał(a):Piracik tak grzecznie czeka.. :) w nim mozna sie tylko zakochać :loveu: no w końcu Nika się zakochała :loveu: Quote
Patikujek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 nika27 napisał(a):witam wszystkich!!!!Czuję się juz lepiej,jestem cały czas w kontakcie mailowym z justyną więc nie martwcie się cały czas pamiętam o Piracie. Ja nie rementuje domu tylko wykanczam zeby tam zamieszkać.Gdybym remontowała to nie było by zadnego problemu bo bym tam juz mieszkała a tak to niestety musze tam mieć jakąs łazienkę i kuchnię zebym chociaz tam mogła wegetować:lol: :evil_lol: Pisząc remont miałm na mysli te wykończenia tylko się źle się wyraziłam:lol: Quote
Mysia_ Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 zaba14 napisał(a):Piracik czeka na Nike :) Nika pewnie też się nie może go doczekać :) Quote
zaba14 Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Nika pewnie też się nie może go doczekać :) a ja jej zazdroszcze ;) to fajny piesek :loveu: Quote
Patikujek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Masz rację Żaba Piracik to fajny piesio możę nie znam go dobrze ale to jedne spotkanie mi wystarczyło żeby go polubić:lol: Quote
Patikujek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No i jak tam idą prace wykończeniowe Nike bo Piracik to się juz nie może doczekać, a ty Żabciu możę jakieś nowe zdjątka byś wkleiła??? Quote
paros Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 I co u Piracika????:-o A co dzisiaj dzieje się ze zdjęciami!!!:razz: :razz: Quote
Aga_Mazury Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 nika27 chyba sama wzięła się też ostro za wykańczanie domu i ogrodzenia bo w ogóle do nas nie zagląda....ani do Piracika ani Diany :( Quote
eria Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 A myślałam że jak wrócę z praktyk Pirat będzie w nowym domu...:-( Quote
nika27 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Aga_Mazury napisał(a):nika27 chyba sama wzięła się też ostro za wykańczanie domu i ogrodzenia bo w ogóle do nas nie zagląda....ani do Piracika ani Diany :( hej,hej witam wszystkich !!!! jestem pochłonięta domem,wracam pozno jestem padnięta więc nie mam juz siły na nic,ale pamiętam i o Piraciku i o diance!!!!!!!!:lol: Quote
zaba14 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Nika a na kiedy przewidujecie zakonczenie tego wszystkiego? :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 zaba14 napisał(a):Nika a na kiedy przewidujecie zakonczenie tego wszystkiego? :evil_lol: ...kiedy, kiedy??? Bo Piracik jak sądzę bardzo się niecierpliwi, i czeka!!! Quote
Recommended Posts