Jump to content
Dogomania

Wyrzucony z samochodu Piracik MA JUZ NOWY DOM!! :))

Recommended Posts

Posted

żaba.....nika27 nie może teraz zostawić Piracika...już nie:shake: nikaaaaaaaaaaaaaaa :mad: nie nie nie nie....wiosna już przyszła i za momencik Piracik jedzie do domu...teraz jest jakby na koloniach ;)

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
Nika wiem wiem, ale jak wielu z nas boimy sie, że zrezygnujecie z Piracika :placz:

Zaba....naprawdę nie musisz się bać....na 1000% nie zrezygnujemy z Piracika.On juz jest nasz.....to nie nasza wina ,ze to się tak ciągnie,ale z Piracika napewno nie zrezygnujemy.Wczesniej czy pozniej on będzie z nami.:multi:

Posted

Zaba...oczywiscie,ze tak...nawet przez głowe by mi nie przeszło zeby go zostawić.Tak jak powiedzialam Piracik jest nasz i będzie mial sielankowe zycie:loveu:

Posted

Maluszek czuje się dobrze, dziś całe rano i popołudnie spędził w koszyczku w biurze potem troszke pospacerował i poszedł pod szczeniakarnie (pomieszczenie w którym przebywa), tam chyba czuje się dobrze Jutro też go wypuszcze niech sobie chłopak troszke pomieszka w biurze przynajmniej ma częsty kontakt z człowiekiem:p

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Maluszek czuje się dobrze, dziś całe rano i popołudnie spędził w koszyczku w biurze potem troszke pospacerował i poszedł pod szczeniakarnie (pomieszczenie w którym przebywa), tam chyba czuje się dobrze Jutro też go wypuszcze niech sobie chłopak troszke pomieszka w biurze przynajmniej ma częsty kontakt z człowiekiem:p

i tak trzymać Justynko :razz:

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']Maluszek czuje się dobrze, dziś całe rano i popołudnie spędził w koszyczku w biurze potem troszke pospacerował i poszedł pod szczeniakarnie (pomieszczenie w którym przebywa), tam chyba czuje się dobrze Jutro też go wypuszcze niech sobie chłopak troszke pomieszka w biurze przynajmniej ma częsty kontakt z człowiekiem:p[/quot

Cieszę się ,ze Piracik dobrze się czuje.....u nas trwają negocjajcie i castingi na fachowcow od ogrodzen i poszczegolnych wykonczeń a więc sprawy się przyspieszają.PIRAT chłopie trzymaj się.......pancia działa zebyś jak najszybciej był juz w domku.Paczuszkę wysyłam do Ciebie jutro:loveu:

Posted

Piracik jest naprawdę szczęściarzem. Ma taką kochajacą go panią, która tak o niego dba, jedyne czegu mu jeszcze trzeba to to by w końcu mógł do niej pojechać

Posted

tak to prawda....ale on jest twardy chłopak i wytrzyma ....bo wie,ze pozniej to juz tylko fajowe zycie go czeka.No niestety takie wykanczanie domu trwa troche czasu{szczegolnie,ze jest to bardzo duzy dom}a ja nie mogę narazic Pirata na to ,ze ktoś zrobi mu krzywde.....muszę tam ogrodzić działkę i zamieszkać zeby mieć go na oku.Ludzie są okrutni i bardzo bałabym się,ze on tam sam na działce zostałby skrzywdzony dlatego dla jego dobra musi troche poczekać....czas szybko minie i będziemy razem:lol:

Posted

eria napisał(a):
Zima ustąpiła, słonko świeci a biedny Piracik dalej siedzi w schronisku...Ciekawe czy rzeczywiście ktoś go zabierze :placz:....

pewnie ze zabierze :) Pani moglaby go brac juz, ale czy to rozsadne aby piesek siedzial sam na dzialce? nie.. Pani Piracika wie że on teskni i czeka na nia..