zaba14 Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 nika27 napisał(a):no wlasnie co u mojego kochanego piracika słychać....nie ma zdjęc:placz: Dzis... b......ę......d.......ę .... w .. s...ch...roo...ni...sku ! :eviltong: Nic nie pisalam wczesniej powniewaz nie byłam pewna, pogoda nijaka, ale padac podobno nie ma, to sie okaze ;) prosze docenic moje poswiecenie, bo musze jechac tam na około bo wszystko jest zalane.. A tak na powaznie to ciesze sie, ze wkoncu sie tam wybiore, jesli ktos chcialby miec szybkie wiesci co u Piracika to moze zadzwonic 600911540 bede tam okolo 11 ;) Pozdrawiam i lece sprawdzic czy aparat działa :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ja wołałam........też.:) Dlaczego tylko dwa?:( Nareszcie poszedł sobie maleńki na spacerek:)))) ale...ale...a obrózka gdzie?... Jak się cieszę, że pogoda dopisała i miał dziś troszkę szczęścia....człowieczego:) :)ślicznota...jaki on kudłaty...hmmm...nie przypuszczałam...pluszaczek:) Quote
Aga_Mazury Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ...korekta...teraz jak się uważniej poprzyglądałam...to widzę i czerwoną obróżkę:) ślepa ciotka;) Quote
zaba14 Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 czy ktos sie upomina o wiecej? :eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 jejciu..jaki on maleńki:) i czy mi się wydaje...czy..tłuściutki?;) łakomczuszek:) ale się nika27 ucieszy, że nasz Skarbuś jest w dobrej formie i ma fotki...(tylko kilka ale jednak;)) DZIĘKI ŻABA :multi: Quote
zaba14 Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Hihi ale ja jeszcze zdjecia mam :lol: tylko net mi powoli chodzi :angryy: wiec wrzuce pozniej ;) Quote
nika27 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 WOW:crazyeye: .....są zdjecia!!!:multi: Dziękuje bardzo.....widzę,ze Piracik to straszny pieszczoszek i taki chyba okrąglutki się robi:eviltong: . Wielkie dzięki za te zdjęcia no i ten spacerek:multi: Quote
zaba14 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Piracik się usmiecha a co tam masz? Hm.. dobre :) idziemy Jest ciekawy innych psow :) spragniony, ale najbardziej to chyba miłosci.. Quote
zaba14 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 niuch niuch wiatr nie jeden psiak zazdrosci mu takiej obrozki! :) Piracik lubi patyki, kamienie i... kopanie jesli cos wyczuje :) Hm... tu nie trzeba chyba kometowac.. on juz marzy o swojej pani.. stojka Oj.. jakie on ma śliczne uszka :) i juz na terenie schroniska ostatnie chwile radości pozniej wrzuce jeszcze z 2 zdjecia bo imega nie dziala :mad: Quote
nika27 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Piękne...piekne te zdjęcia......szczegolnie wzruszyłam się na tym gdzie był taki przytulony do Ciebie!!!!! Ach...juz bym chciałą go tak przytulać zeby poczuł sie juz szczęsliwy i kochany.PIRACIKU...trzymaj się...juz blizej niz dalej do naszego spotkania.:multi: Quote
zaba14 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Nika rzeczywiscie slicznie sie do mnie przytulił... moge powiedzieć, że on jest KOCHANY !! oj.. pozazdrościc tylko :) Quote
nika27 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jest przecudowny i przekochany,będziemy go tutaj na okrągło przytulać..az uciekać przed nami będzie od tego przytulania:multi: Quote
nika27 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ach...własnie wydrukowałam sobie te zdjęcia:eviltong: Quote
Patikujek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Niesamowite jest to jak in dalej ufa ludziom a tyle przecież przez nich wycierpiał!!!:loveu: Quote
zaba14 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 nika27 napisał(a):ach...własnie wydrukowałam sobie te zdjęcia:eviltong: i jak wam sie podoba? :P Piracik troszke bał się naszej schroniskowej nowofundlandki bo taka ogromna jest :eviltong: ale pozniej juz sie do niej przyzwyczail hihi :) Pozwoliłam sobie zmienic banerek, na inna bidule z naszego schroniska. Quote
nika27 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ciekawe co tam u mojego maluszka słychac.Jak dam radę to jutro paczkę mu wyślę to sobie trochę smakołykow pozjada:multi: Quote
zaba14 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 na tle swojego domu.. tu mieszkam :placz: z tymi psami dziele sie miejscem... troszke nas tutaj jest :placz: i koniec.. Quote
nika27 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Boże..jakie to biedaki...nawet własnego kącika nie mają:placz: :placz: :placz: Quote
zaba14 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 nika27 napisał(a):Boże..jakie to biedaki...nawet własnego kącika nie mają:placz: :placz: :placz: Nika, a wy macie juz taka wstepna date kiedy bedziecie mogli zabrac psiaka? Quote
nika27 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 teraz mąz szuka tych fachowcow od ogrodzen ,jak tylko będę cos wiedziec to dam znać...chodzi o to,ze chcialabym tam mieszkać bo boję się zostawić go tam na tej działce na noc zeby mu ktoś krzywdy nie zrobił.My się spieszymy bo chcemy jak najszybciej zamieszkać,ale wiecie jak to jest z tymi cholernymi fachowcami,to nie przyjadą na czas ,to coś zepują a czas leci.Dziewczyny staram się naprawdę się staram:roll: :multi: Quote
zaba14 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Nika wiem wiem, ale jak wielu z nas boimy sie, że zrezygnujecie z Piracika :placz: Quote
Recommended Posts