nika27 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 http://poczta.interia.pl/actions/getAttachment.html?type=a&fid=1&mid=49_$Tvy_x&mpid=4&f=Pirat%25201.JPG i znowu adres..trzeba na niego kiknąc,potem zapisz i pozapisaniu otworz.Niestety nie potrafie tego tak wkleić zeby od razu był obrazek.Moze ktoś mi pmoze jak to się robi,zebym od razu tu obrazek wkleiła?:mad: :mad: :mad: Quote
Aga_Mazury Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 nika27 nic nie ma pod tymi adresami:( wyślij mi chociaz na mojego mail-a bo sie nie mogę doczekac:) babeki@wp.pl Quote
nika27 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Aga....czy to Twoje te cudowne psiaki w mailu!Jezeli tak to gratulki bo są PRZEPIĘKNE! Quote
nika27 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 a jezeli chodzi o piracika to wysylam mu paczkę w czwartek i kupilam mu juz obrozkę taką fajną czerwoną:lol: ,będzie do niego pasowała bo on taki czarnulek:multi: Quote
Aga_Mazury Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 nika27..nie, nie to nie moje psiaki...to tylko taka papeteria;)....ja osobiście mam owczarka szkockiego colli (tego na zdjątku przy nicku) i jamniczkę miniaturową długowłosą (ma już 12 lat) i....na trzeciego pieska czekam bo mi zginął ....:(....(patrz podpis) .... Piracik świetnie będzie wyglądał w czerwonej obróżce...jak prawdziwy pirat...a w domku jak będzie to może czerwoną chusteczkę mu fundniesz będzie luzakiem na bajerze;)....świetny psik i na jednym zdjęciu widać, ze kumpla ma spod celi;)... Quote
zaba14 Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 anka145@op.pl Nika podeslij fotki to je tutaj wstawie :) Quote
Aga_Mazury Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ja wysłałam Ci fotki te od nika27, może ona ma jeszcze inne, ale jak narazie... Quote
Aga_Mazury Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 o jest już i nika27, no to zdjęcia wysłane będą dubeltowo;) Quote
nika27 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 no własnie przed chwilą wysłalam zdjęcia Zabie!!!:lol: Quote
zaba14 Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Hi hi zdjecia doszly :lol: niestety widze ze sa kiepskie.. :( schroniskowy aparat :( Ja do schroniska na 90% trafie za 2 tygodnie (teraz urodziny za urodzinami i nic mi nie wychodzi z tymi planami do schronu) wiec jesli Piracik bedzie w Faunie to pojdziemy na spacerek i zrobimy dla was duzooo zdjęć :) Quote
nika27 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 super,ze pojdziecie na spacerek...i,ze zdjęcia będą:lol: Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Piracik.ciekawe czy Ty już wiesz, że nika27 Cię kocha i na Ciebie czeka?....my tez Ciebie kochamy maleńki:)...nika27 nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie już wiosna...można się budować;)... Quote
nika27 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Mam nadzieję,ze Piracik czuje to .....,ze jest ktoś kto juz go kocha i czeka na niego:lol: a co do wiosny to u nas narazie jeszcze nie widać,ale mam nadzieję,ze to juz na dniach zelzeje ten snieg:multi: Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 już się nie moge doczekac jak napiszesz..."właśnie jadę po Piracika"........:) zaba...bardzo prosimy o zdjęcia..........dużo zdjęc:) Quote
zaba14 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Aga_Mazury napisał(a):już się nie moge doczekac jak napiszesz..."właśnie jadę po Piracika"........:) zaba...bardzo prosimy o zdjęcia..........dużo zdjęc:) beda beda foteczki :cool3: ale dopiero za 2 tygodnie :placz: W zeszla sobote bylam na imprezie wrocilam nad ranem w niedziele, w sumie mialam sily jechac do schroniska, ale nikt mi nie zrobil roweru :mad: :angryy: wiec odpadlo.. :( W ta sobote znow impreza, z tym ze daleko od domu i nie wiem o ktorej bede w domu.. jesli nad ranem tak po 6 to pospie sobie do 11 i wtedy moze pojade ale to tak na 50%... wiec nawet nie obiecuje ;) Quote
Justyna_wolontariat Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Piracik jest mądry i grzeczny, troszkę kuleczka się z niego robi więc rani puszczam go z boksu żeby trochę pobiegał, ale z niego leń jak ktoś z nim jest to chętnie biega zwraca na siebie uwagę ale jak już zostaje sam to spaceruje powoli żeby się nie przemęczyć :lol: a tak pozatym to jest przekochany.... Nareszcie doczekałm się aparatu w schronsiku więc zdjecia będą wyrazniejsze, jak już dojdzie paczka z obróżka to zrobie mu nowe fotki i wyśle. Quote
Justyna_wolontariat Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Piracik jest mądry i grzeczny, troszkę kuleczka się z niego robi więc rani puszczam go z boksu żeby trochę pobiegał, ale z niego leń jak ktoś z nim jest to chętnie biega zwraca na siebie uwagę ale jak już zostaje sam to spaceruje powoli żeby się nie przemęczyć :lol: a tak pozatym to jest przekochany.... Nareszcie doczekałm się aparatu w schronsiku więc zdjecia będą wyrazniejsze, jak już dojdzie paczka z obróżka to zrobie mu nowe fotki i wyśle. Quote
nika27 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 postaram się juz dzisiaj wysłać paczkę!!!!:lol: Quote
Aga_Mazury Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 ..no to z tego Piraciątka niezły cfaniaczek jest...:evil_lol: ...super, że wszystko u niego dobrze :) Justyna pisz jak najwięcej bo my z nika27 głodne wszelkich wiadomości:) Quote
nika27 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Justyna_wolontariat napisał(a):Piracik jest mądry i grzeczny, troszkę kuleczka się z niego robi więc rani puszczam go z boksu żeby trochę pobiegał, ale z niego leń jak ktoś z nim jest to chętnie biega zwraca na siebie uwagę ale jak już zostaje sam to spaceruje powoli żeby się nie przemęczyć :lol: a tak pozatym to jest przekochany.... Nareszcie doczekałm się aparatu w schronsiku więc zdjecia będą wyrazniejsze, jak już dojdzie paczka z obróżka to zrobie mu nowe fotki i wyśle. to on taki łobuziak mały:lol: i leniuszek w dodatku:eviltong: ,ale wybaczam mu to bo jest kochaniutki....maz moj własnie poszedł szukać kartonu i papieru szarego bo wyobrazcie sobie,ze na poczcie nie ma juz tych gotowych kartonow i nie wiadomo kiedy będą....:mad: :mad: ,strasznie się na nich wkurzyłam i wysłalam męza na poszukiwania:evil_lol: Quote
nika27 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Piraciku....paczka juz do Ciebie pojechała:multi: Quote
zaba14 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 nika27 napisał(a):Piraciku....paczka juz do Ciebie pojechała:multi: to moze w ta niedziele wezme go na tej czerwonej sexownej obrozce na spacerek? Mam nadzieje ze mi sie uda ;) Quote
nika27 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Och tak Zabciu....piracik będzie niezwykle uroczo wygladać w tej obrożce!!!!!!:lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No to paczka w piątek pewnie dotrze:lol: to się Piracik ucieszy. Jak bedą zdjęcia to Ci zaraz wyśle. W weekend do schroniska zazwyczaj przychodzi wiele młodych wolontariuszy, więc dałam już zalecenie dla nich, aby wyprowadzali maluszka na spacerek zarówno na pola jak i do miasta, troszkę ruchu mu się przyda ni i chłopak sobie t trochę świata zobaczy :lol: Quote
zaba14 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Justyna_wolontariat napisał(a):No to paczka w piątek pewnie dotrze:lol: to się Piracik ucieszy. Jak bedą zdjęcia to Ci zaraz wyśle. W weekend do schroniska zazwyczaj przychodzi wiele młodych wolontariuszy, więc dałam już zalecenie dla nich, aby wyprowadzali maluszka na spacerek zarówno na pola jak i do miasta, troszkę ruchu mu się przyda ni i chłopak sobie t trochę świata zobaczy :lol: Justynko a Piracik jest w szczeniakarni tak? i kto bedzie w niedziele w schronisku? wydaje mi się że dotrę.. ;) pogoda juz zrobila sie w miare ładna wiec sie postaram ;) Quote
Recommended Posts