Jump to content
Dogomania

Wyrzucony z samochodu Piracik MA JUZ NOWY DOM!! :))

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nika27,
zaglądam do Was, zaglądam. Wiem jak Ci na Piraciku zależy...On jest Twój całym sercem i powinien być z Tobą:multi: . Myślę, że to przeznaczenie i cieszę się!!!! Nie mogę się doczekać chwili, kiedy zobaczę zdjęcie Was dwojga. Trzymam kciuki i jestem z Wami całym sercem! Obyście już niedługo mogli być razem...

Posted

Nika i co dostałaś foteczki Piracika?
Justyna pewnie pozno z pracy wrociła..
Jak dostaniesz to wstaw je prosze do topicu :Pa kiedy Ty bedziesz mogla zabrac Piraciatko do domku??

Posted

no własnie jeszcze nie dostałam tych fotek....:placz: a tak czekałam na nie wczoraj:placz: .Mam nadzieję,ze dzisiaj już dotrą do mnie .U mnie cała rodzinka na te zdjęcia czeka:lol: !!!!!
Co do zabrania,to na pewno zabiorę piracika najszyvciej jak to będzie mozliwe,ale niech ta cholerna zima odpusci bo nic nie mozemy zrobić:angryy: !!!

Posted

nika27 to Ty czekasz na zdjęcie Piracika czy kostki co mu wysłałaś;)....ale to miłe, że mu smakowała;)....ja tez już nie mogę sie doczekać aż Piracik będzie się układał na kolanach pańci;)...best13 a Ty nie bierzesz narazie żadnej sierotki?...miłego weekend-u..."najlepsiejsze człowieki"..:)

Posted

nie no czekam oczywiscie na zdjęcia szkraba kochanego,ale cieszę się ,ze mu smakowało:lol: !!!
Jezeli to robienie ogrodzenia by się przeciągało to mam jeszcze inny plan choc nie wiem czy dobry-tzn- mam jeszcze działkę rekreacyjną jakieś 40 km od Warszawy i ona jest ogrodzona{z tym,ze tam teraz tez za bardzo przez te sniegi sie nie dojezdza bo to taka wiocha rekreacyjna,tam nikt nic nie odsnieza:mad: }i mogłabym jak sniegi odejdą zabrać Piracika na ta rekreacyjną działkę i codziennie do niego z jedzeniem dojezdzac,ALE boję się,ze jemu tam samemu będzie smutno i ,ze będzie płakać a po drugie bardzo się boję,ze ktoś na tej pustej wiosce {ktoś z miejscowych}zrobi mu krzywdę albo otruje go .To wyjscie to będzie ostatecznośc,wolałabym go mięc odrazu przy sobie na oku i wiedzieć,ze nic mu nie grozi.Jak on byłby na tej rekreacyjnej działce to ja ym się cały dzien i noc zamartwiała czy jemu ktoś czegoś nie zrobił.DZiewczyny modlmy sięzeby snieg odszedł i ziemia zelzała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nika taka dzialka to raczej odpada z tych wzgledow o ktorych pisalas.. ludzie sa wredni.. :(

Ogrodzenie nie musi byc gotowe, wystarczy ze sie wprowadzicie.. no ale nie wiem czy bedziecie sie wprowadzac jak ogrodzenie stanie czy nie hehe ;)

Piracik bedzie mial super domek, dwie kochane kobiety chca dac mu dom, to naprawde wspaniale.. obie rodziny sa super, ciesze sie, ze bedzie miał dobrze!

Posted

no wlasnoie dlatego też sie boję tej dzialki rekreacyjnej,wolę odrazu do domu go zabrać.Oczywiscie do tego czasu zanim go zabiorę będę wysyłać mu paczki i opłacę jego pobyt w schronisku{tam jest bezpieczny poki co }Ja juz pewnie nawet zabiore go jak nie bedzie tej siatki,ale zebym chociaz mogła tam zamieszkać....cały czas trwają prace wykonczeniowe.Wynagrodzę mu to czekanie:multi:
A czy ktoś teraz jeszcze dzwonił w sprawie Piracika do schroniska?

Posted

Nika czy ktoś dzownił? Nie wiem, trzeba by zapytać Justyny do niej jest podany telefon w sprawie pieska.
Ale nie sądzę, ludzie w tych czasach szukaja z reguly psow rasowych, najlepiej aby to byl jeszcze szczaniak z papierami za darmo :mad: kogo teraz interesuje mały kundelek z chorym oczkiem? :-( Przykre, ale prawdziwe. On jest bezpieczny w schronisku tutaj nikt mu krzywdy nie zrobi, chyba ze psy, ale on zyje w dobrych układach z innymi czworonogami :) a paczki pewnie sie ucieszy no i schronisku tez sie zawsze jakas mała suma przyda nie ma co ukrywać. Jednak najwazniejsze jest to, że jest ktoś kto na niego czeka..
Nie raz miałam stycznosc z ludzmi ktorzy chcieli danego pieska, byłam w schronisku, wyszczotkwałam, wypiesciłam i czekałam na chętnych jednak oni nawet nie raczyli zadzwonic ze rezygnują.. dobrze ze pies nie rozumi do tego stopnia co człowiek.. :-(

Posted

Boże,jakie to straszne......,ze ludzie są tak beznadziejni,niektorzy nawet nie zasługują na miano KARALUCHA.My w kazdym bądz razie na pewno się nie wycofamy,my juz go kochamy....,moje sunie tez napewno przyjmą go serdecznie bo tez mają dobre serduszka.

Posted

nika27 napisał(a):
no ja tez czekam...i nic...muszę znowu pomolestować p.Justynę zeby jz dzisiaj na pewno przesłała:lol:

Tylko teraz jej nie molestuj bo jest na jazdach, jeszcze sie zdekoncentruje :)

Posted

p.Justyna wczoraj przysłała maila,ale niestety bez zdjęc bo cos tam nie wychodzi i one do mnie nie dochodzą:-( ,ale P.Justyna powiedziała ,ze postara się dowiedzieć dlaczego tak się dzieje i moze uda się jej przesłać zdjęcia:lol:

Posted

własnie otworzyłam pocztę i była w niej wiadomośc od p.Justyny o piraciku i zdjęcia piracika.P.Justyna powiedziała,ze piracik ogolnie czuje się dobrze,ze jest wielkim pieszczochem no i,ze smakowały mu smakołyki i ,ze podzielił się jeszcze z innymi pieskami:lol: .
W związku z tym,ze marny ze mnie informatyk będę miala na pewno trudnosci z wkejeniem tych zdjęc...takze proszę o cierpliwosc i zrozumienie dla zdolnych inaczej!:multi: :eviltong:

Posted

jeeeeeeeeeej jak ja się cieszę, że jest jemu w miare dobrze i krzywda mu się nie dzieje:)........czekam na fotki z niecierpliwością, nie pomogę Ci bo tez nie wiem jak się je wkleja.;)