Jump to content
Dogomania

Wyrzucony z samochodu Piracik MA JUZ NOWY DOM!! :))

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

..nika.......dziękujęęęę..za zaproszenie.......:)))))))).......

ps.możesz wykasowac jak chcesz te wpisy zdublowane.wejdź sobie przy swoim wpisie w opcje "edytuj/usuń".....(chyba tak to sie robi.bo ja tez tu nowa i dopiero się uczę).....ale czasami można sie powtórzyć.bo pisze, że coś z serwerem nie tak i wtedy pisze się jeszcze raz.także nie ma co się przejmować...............pozdrówka z Warmii i Mazur...:)

Posted

..no, ale co to?................zostawiliście Piracika???........no, nie wierzę.......best13.co z decyzją męża?....nika27...a co u Ciebie?....Piraciku hopsaj do góry.Ciocia pamięta o Tobie...:)

Posted

Ago..nie denerwuj się absolutnie nie zostawiłam Piracika,poprostu nie było mnie w domu,byłam na uczelni.Ja cały czas o nim pamietam.Dzisiaj też będę zdzwonić do p.Justyny,dowiem sie czy best13 się zdecydowała zabrac naszego skarba.Jesli nie to ja przejmuję nad nim opiekę i narazie będę wysyłac mu paczki ze smakołykami i witaminkami az do zabrania go do domu{chba,ze ktos się zjawi w ciągu tych miesięcy i zabierze mi Piracika,bedzie mi przykro,ale jego szczescie jest wazniejsze}.Takze Ago nie martw się,nawet jak tu czasami nie pisze to nie znaczy ,ze o moim szkrabku nie pamiętam.:lol:

Posted

dzwonilam dzisiaj do p.Justyny.dostalam adres do schroniska i jutro lecę mojej kruszynce smakołyki wysłac .Pani justyna powiedziała jeszcze ,ze przysle mi jeszcze zdjęcia i inne wiadomosci o Piraciku na maila.:lol:

Posted

..nika27.ale mu niespodzianke zrobisz.............paczke dostanie....:).....:multi: .żeby ta zima juz sie skończyła.............bo ogrodzenie trzeba stawiać....dla Piratusia naszego...:)..best13...........odezwij się.....do nas:)

Posted

no mam nadzieję,ze kochany piraciunio się ucieszy.Kupilam mu troche karmy suchej i w puszkach,ale to moga dać tez innym pieskom.Kupilam mu taką duzą kosc smakową,kiełbaski dla pieskow,ciasteczka dla pieskow,czekoladkę dla pieskow{mam nadzieję,ze się nie rozpusci w tej paczce}dostanie takze takie duze ucho wędzone do obgryzania no i witaminki na piękna sierśc{te witaminki to mogą byc też dla innych piesiow bo ich jest 150szt.}

Posted

..nika27...napewno wiele radości sprawisz nie tylko Piracikowi, ale i jego biednym współtowarzyszom:)....już tak bardzo bym chciała, żeby nasz Skarb miał się do kogo przytulić....

Posted

no ja tez bym chciala zeby juz byl u mnie.Obiecuję,ze postaram się wszystko zrobic zeby stało sie to jak najprędzej.
Czy wiesz moze jak się wysyła taką paczkę,nigdy nie wysyłala paczki więc nie wiem czy to u ich bierze sie karton{tzn na poczcie ?}czy to ja sama mam przyjsc z kartonem{ale ja mam ylko takie kolorowe bardzo a nie takie szare}?Wiesz moze coś na ten temat?

Posted

...chyba wszędzie jest tak samo.......więc u nas na poczcie kupuje sie karton...odpowiedniej wielkości...i tak chyba jest najwygodniej..:).ale pewnie i zwykły karton można....ja zawsze kupuje na poczcie..:)

Posted

acha..byłoby fajnie gdyby u nas też tak było,ze ten karton mozna kupić u nich.....dobra pojde jutro na pczte to sie dowiem co i jak.Wysle paczke priorytetem zeby na sobote :multi:

Posted

a no szkoda,ze nie mozemy zbawić.....jestem strasznie wrazliwa na los zwierząt.Szczerze mowiac bardziej szkoda mi zwierzakow niz ludzi bo one biedoty nikomu nie mogą się poskarzyć.
Jestem tez rozgoryczona ,ze niestety tak mało moge zrobic dla tych biedakow.

Posted

...dokładnie jak ja.......ja nawet płacze jak na filnie animowanym coś się dzieje zwierzakowi;)...zawsze chciałam wygrać w totka właśnie dla tych maleństw potrzebujacych....i też wole zwierzeta od ludzi:)....

Posted

moj Ty Piraciku kochany,jak ja zaluję ,ze nie mogę cię osobiscie wygłaskać...ale ty się nie martw ja ci to wszystko wynagrodzę,bedziesz mial juz dosc głaskanka i przytulanka:multi:

Posted

no włąsnie..czemu best się nie odzywa?BEST kochana odezwj się!!!!!!
Wysłalam wlasnie smsa do p.Justyny z zapytaniem czy paczka juz doszla,jak czuje się nasz skarb no i co z tym jego oczkiem?CZy trzeba mu jakies kropelki tam wciskać,jakby co to im kase przesle na te kropelki zeby maluszek nie cierpial.

Posted

no ja też czekam...rozmawialam telefonicznie z p.Justyną i obiecała ,ze dzsiaj przysle mi zdjęcia jak Piracik obgryzał kostkę co mu przysłalam.Ciągle zaglądam na moje knto,ale tam ciągle nic......mam nadzieję,ze dzisiaj jednak będą te zdjęcia.
No nikt tu nie zagląda,ale wiesz w sumie to ja mam nadzieję ,ze on będzie moj i nikt mi go nie zabierze bo my tu w domu wszyscy go juz kochamy!!!!!:lol: